Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Анастасій Гречкосій

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Мені Пакіяо, [ 2010-09-19 17:51:19 ],
на сторінці поезії     "Cніжинка (спомин)"   Гречкосій Анастасій

Шановна Редакція майстерень завжди славилась витонченими/ювелірними методами випихування із сайту шляхом провокаційних коментарів зі свого боку різних авторів. Якщо це не так, то складається враження. Навіщо це робиться (можливо не свідомо, але то факт) - мені зрозуміло, інтуїтивно і редакція майстерень це розуміє, що я розумію. Тому на противагу і було створено Меніпака. Як виявилося факт підтвердився - це політика тоталітаризму редакції в сенсі придушення думок (саме думок викладених цензурною, літературною мовою), що не співпадають з правдою ПМ. відсутності живого , конструктивного обговорення, винищенням в корені гостроти в суперечках, обговорення аля-"Ах какие ми красивие", " вздохи-ахи"... Політика підтакування - не найгірша, римувати "убого" - теж краще ніж горілку пити, а горілку пити - краще ніж колотися... Тому все відносно. Але суть відносності полягає у цілковитій толерантності і терпимості один до одного, вішати ярлики( в т.ч. методи приниження, які стоять за інтелігентними розумуваннями) - метод самознищення. Бувають моменти творчої самотності, які потребують відповідної, належної, зворотності. саме те,що ви знаєте, що я - я, і вселяло надію, що Ви не скажете це, бо я довірив це у формі відкритості. Ніяких досягнень чи особливостей у творчості К.Мордатенка немає: пише людина і все. Хай пише. Є такий собі Меніпак - хай буде. Тому думаю,що на цьому порозумілися.
З повагою, Маніпак.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-09-19 18:35:56 ],
на сторінці поезії     "Cніжинка (спомин)"   Гречкосій Анастасій

Безумовне придушення безвідповідальності і горлопанства, строга цензура - на Майстернях немає вседозволеності. Про це завжди заявлялося Адміністрацією і всюди у нас про це написано.

Просто слова, просто критика на ПМ нічого не значать, повинні бути ваші твори, які свідчитимуть, у чому ви розумієтесь, у чому - ні, чи маєте і на що саме маєте право.

А якщо такий собі, дивний, нікнейм просто до всіх чіпляється, ходячи коридорами Майстерень, то пряма місія адміністрації розтлумачити що до чого і як такому перехожому.

Напевно ви, Костю, ніколи не заходили, наприклад, у Художні Майстерні, які отакими, суміжними кімнатами розміщені, чи у виробничі Майстерні, і не робили схожі коментарі? Наслідок був би плачевним, я вам гарантую. Тому тут ще по Божому - ногами не б'ють і у вікно не викинуть...
Просто не стануть такого ось перехожого сюди впускати.

Навіщо ви тут потрібні? Ваша ціль яка?
Хто вам заважає чітко проявляти свої погляди від імені знаного у нас автора Кості Мордатенка, за словами якого стоять, підтверджуючи позицію автора, опубліковані твори?
Коментатор Юлія Гладир, [ 2010-10-02 23:21:21 ],
на сторінці твору     " To ..."   Гречкосій Анастасій

Коментатор Анастасій Гречкосій, [ 2010-10-04 23:40:55 ],
на сторінці твору     " To ..."   Гречкосій Анастасій

Коментатор Софі Аголь, [ 2010-12-03 22:19:24 ],
на сторінці поезії     "To ..."   Гречкосій Анастасій

Коментатор Анастасій Гречкосій, [ 2010-12-04 22:53:45 ],
на сторінці поезії     "To ..."   Гречкосій Анастасій

Коментатор Анастасій Гречкосій, [ 2011-03-24 19:59:20 ],
на сторінці поезії     "Геніяльному лакузі"   Гречкосій Анастасій

Коментатор Василь Кузан, [ 2011-03-24 23:04:33 ],
на сторінці поезії     "Економічна реформа"   Гречкосій Анастасій

Коментатор Анастасій Гречкосій, [ 2011-03-25 21:37:48 ],
на сторінці поезії     "Економічна реформа"   Гречкосій Анастасій

Коментатор Анастасій Гречкосій, [ 2011-04-09 21:40:09 ],
на сторінці поезії     "Чотко"   Гречкосій Анастасій

:))
1   2   3   4   5