Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ірина Калашник (1986)
Преконана мрійниця, філософ, оптиміст, що не заважає при цьому мати той ще характер. Але ж життя прекрасне.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Юлія Шешуряк, [ 2011-02-09 15:47:30 ],
на сторінці твору     "Ти вже поет, якщо навчився рими?..."   Калашник Ірина

Коментатор Оксанка Крьока, [ 2011-02-09 20:00:26 ],
на сторінці твору     "Ти вже поет, якщо навчився рими?..."   Калашник Ірина

Коментатор Ірина Калашник, [ 2011-02-09 21:41:26 ],
на сторінці твору     "Ти вже поет, якщо навчився рими?..."   Калашник Ірина

Я воїн, і тут я не виправлюсь, це моя основа, моя суть... Ніхто не ображається, Боже збав. Просто у кожного своя пісня і легше всетаки слухати свою. Тільки чомусь в усьому винна я. Натовп же неможе помилятись, це неприпустима нісенітниця. Коли б мене почули з першого разу, коли б спробували зрозуміти чому я це роблю, без підключення стадного істинкту, який для мене, що червона ганчірка для бика... Була б розмова. Практично в кожного в логіці дірка, її головне побачити і перевірити мислення на досконалість. А потім виявляється, що нам принципово важливо дістати. Я не б'ю себе в груди, що я поет, я письменник. Мені це на кожному творі писати, щоб бува не забули? Тим більше, зауважень до змісту творів я не чула, найбільше дістає. А ритм... Я знаю, що є проблеми. Скільки разів маю це повторити, щоб запам'ятали? Глухі і холодні мов крижини... Тільки Я Я Я і Я, а якщо ще в квадраті та в кубі, ось тоді Я точно праве, адже саме по собі нічого не вате. Ну невже інших занять у людей не було? Я вже думала вчора попрощались. Ні, нам цікаво лізти в очі, ми ж еліта, авжеж... Я беру тайм аут, до завтра.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2011-02-10 15:46:03 ],
на сторінці поезії     "Один у полі..."   Калашник Ірина

Шановна Оксанко, будьте конкретною і направленою на доброчинність. Ваших знань не вистачає, аби зважити всі нюанси, але вистачить, аби ті чи ті моменти, якщо це для вас важливо, спробувати виправити - а отже, якщо у вас немає конкретних пропозицій, до поки не досягнете певного рівня, краще не узагальнюйте. Особливо, не говоріть про великих Майстрів - ви від них, як і більшість із нас, наразі, безмежно далекі...
Але і ви, і я, і шановна Ірина Калашник, маємо абсолютне право своїми творами додавати гармонії нашим (внутрішнім) світам, позитивно впливати на суспільне... Тому і просить вас адміністрація - правильно і коректно направляти свої зусилля. В першу чергу, вам варто у коментарях навчитися торкатися практичних і цікавих саме вам завдань...

А потім, у вас, Оксанко, знаєте, що в профайлі написано?

"Школа та стилі: пишу під настрій, і не обмежую себе стильовими рамками.
У кого навчаюсь: вчуся у оптимістів, бо їх мало,і їх важко перевершити."

Перепрошую, але це "дитячий садок", тому і прошу вас бути дуже акуратною за межами своєї сторінки.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2011-02-10 15:55:07 ],
на сторінці поезії     "Один у полі..."   Калашник Ірина

Маєте право, Юлечко, і кажете - що саме і як саме перукар вас повинен стригти. І перукар - це професія, це професійна кваліфікація - а в Ірини Калашник - немає поетичної кваліфікації, принаймні не вказана ні Іриною (напр. як "майстер-клас"), ні адміністрацією.

А пробувати і розвивати свої творчі сили, а, особливо, стиль - віршування дуже навіть допомагає.

І дуже важливий момент - кожен має право на помилки, а особливо ті, що вперше в якомусь процесі.
Кожному потрібен певний час, аби зрозуміти, як сам процес, так і свої пріоритети, свій Промисел, зрештою. Тому потрібно відчувати якийсь градієнт у авторському підході до поетичних справ, і тоді вже робити висновки.

Для початку адміністрація майже кожному авторові дає змогу попадати своїми новими публікаціями на головні сторінки, заодно і читач побачить автора.
А далі вже вносимо корективи, у залежності від поетичної серйозності автора.
1   2   3   4   5   6   7   8   9