Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Нестор Мудрий (1973)
За все Тобі, Господи, щира хвала.
Надіюсь, мені, шалапуту, пробачиш,
Що кривдникам ницим і світові зла
Під тиском таланту пером "даю здачі".


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Оксана Барбак, [ 2007-11-15 13:52:34 ],
на сторінці поезії     "КРАПЛІ ПО СТІНАХ"   Мудрий Нестор

Коментатор Варвара Черезова, [ 2007-11-15 13:53:56 ],
на сторінці поезії     "КРАПЛІ ПО СТІНАХ"   Мудрий Нестор

Коментатор Олександр Дяченко, [ 2007-12-06 10:53:07 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Про кубок з футболу не дуже доречна згадка.
Футбол як вид спортивних змагань добре прижився на Сході нашої держави, а ще краще - уболівання за спортивний результат гри улюбленої команди. Головне - перемога, а як вона здобувалася - то вже вболівальників не дуже турбує.
Президентські вибори 2004-го року це досить чітко показали. Відкріпні талони, ешелони та автобусні чартерні рейси бажаючих або змушених віддавати свій голос по три чи п'ять разів, мертві душі і т.д. Головне - перемога лідера. Верховний суд все розставив по своїм місцям, а потім - і третій тур, якого не передбачали політтехнологи дружньої РФ.
А що відбувається зараз? Є три політичні сили, сума голосів виборців на підтримку яких перевищує суму голосів всіх інших. І цим іншим треба якось змиритися з таким станом речей. Бо вибори і парламент - це не футбол з його математичними показниками. 34% - це не 50 і навіть не 44, чи скільки там зараз тих процентів точніше у новоствореної коаліції.
Про Ваші вірші я нічого не писатиму. Вони - не для мене, а мої, скоріше за все, не для Вас.
Творчої Вам наснаги на дійсно поетичні здобутки :-)
Читач стовпчика праворуч.
Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-12-06 12:48:25 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Олександре, почну з того, що у Ваших коментарях я не вбачаю ні зайвої розлогості, ані надокучливості.
Собі дозволю не коментувати Вашого історичного екскурсу у 2004 рік (про відкріпні талони, Верховний Суд, третій тур тощо).
Чому написав про футбол? У ньому є арбітр; Президент України повинен бути безпристрасним арбітром (!) під час парламентських виборів; Віктор Андрійович Ющенко публічно обіцяв таким безпристрасним арбітром БУТИ (!); а як він поводився насправді?
З іншого боку, коли це я прирівнював пана Ющенка до рядового в солдатській шерензі? (Може, це він себе до "солдата із стройбату" прирівнював, коли в палаючому лісі лопатою махав? :)) )
Далі. Цитую Вас: "Чому партію, що, по суті, манкуртів, поетам, що пишуть орфографічно та стилістично бездоганно українською мовою, так хочеться підтримувати?"
Ви вважаєте, я її підтримую? А Ви читали мої "СИНІ КУПЛЕТИ про покращене життя, добробут і так далі"? Читали, як я "оспівую" безхребетність ПР і особисто її лідера в "Оді політичним домовленостям"? То дуже рекомендую. А якщо Ви мали на увазі не Нестора Мудрого, то й питання не до мене.
Наступне. "Чому жінку вони собі дозволяють називати не повним ім'ям, а якимось котячим чи коров'ячим?"
Шановний, похідні від християнського імені ЮЛІЯ "Юлька" і "Юля" - не є "іменами" свійських тварин. І варто спершу розібратися, з подачі чиїх піарщиків так називають пані Тимошенко Юлію Володимирівну. Чому не називають Райкою Богатирьову - даруйте, поняття не маю. На мою особисту думку, подвійних стандартів бути не повинно - отож, можна називати.
І стосовно "Творчої Вам наснаги на дійсно поетичні здобутки :-)" Мабуть, Вам це вже й так відомо, але скажу: Ви далеко не перший, хто не вважає мою творчість дійсно поетичною і відверто мені це говорить. Я ставлюся до такої точки зору на мої римовані тексти абсолютно толерантно. Але ніколи з нею не погоджуся.
Спасибі за побажання творчої наснаги і за толерантність та культурність під час дискусії. І Вам зичу успіхів у поезії та в житті!
Коментатор Олександр Дяченко, [ 2007-12-06 13:14:55 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-12-06 15:10:26 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Коментатор Варвара Черезова, [ 2007-12-06 15:12:02 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

1   ...   4   5   6   7   8   9   10