Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Нестор Мудрий (1973)
За все Тобі, Господи, щира хвала.
Надіюсь, мені, шалапуту, пробачиш,
Що кривдникам ницим і світові зла
Під тиском таланту пером "даю здачі".


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-12-06 15:35:42 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Коментатор Епіграми, Наслідування Пародії,, [ 2007-12-14 09:07:10 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Особисто мені, Несторе, Ющенко не приємний - слизький він хлопака, обіцянок не виконує. Від Бют з Нунсом теж особливого захоплення немає, люди, як люди, як ми з вами, але саме вони поволі займаються асенізацією, як і ми з вами, чи не так? Є й інша сторона - які вже комуністично і низькопромислово загадили весь схід України, і планують це зробити зі всією країною...
На жаль, ваш підхід, мало що не поетичний, а ще й страшенно однобокий. Мудра миша гори і не помітила, тільки голочки хвої під хвостом. Якщо б ми жили не в цей час, а років на 100 пізніше, коли проведена ригіоналами, комуняками і соціалістами політика знищила б українську мову і віддала б Україну під військові бази, і в кріпацтво кремлю, тоді б я "согласилась с вами, что были такие аранжевые сволачи, столька крови перепортили, но и среди них нашёлся настоящий патрит - некто Нестор Мудрый - жаль на холопском, непонятном наречии писал..." А зараз я з вами не згідна, і як зможу, так на нечесні закиди і відповідатиму.
Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-12-14 12:43:09 ],
на сторінці поезії     "АТАКУЮЧИЙ АРБІТР"   Мудрий Нестор

Шановна Елло Нечипорівно Прекрасна! Називатиму Вас так, щоб не величати Епіграмами, Наслідуваннями Пародіями, можна? :)) Щодо непоетичності мого підходу можна довго сперечатись, але єдиний спосіб перемогти в цій суперечці (і для моєї сторони, і для Вашої) - уникнути її.
А ось однобокістю хибує і Ваш підхід також. Ви вважаєте, "майданці" не віддаватимуть України під військові бази і в кріпацтво землю? Ну-ну. Надіюсь, цього не доведеться перевіряти на практиці, і їхня влада незабаром скінчиться. Інакше на щось хороше сподіватися годі. Така моя позиція, хоч би як Ви були переконані, що це "нечесні закиди".
А щодо Вашого футуристичного прогнозу - сподіваюся, мене ніхто не зараховуватиме до "аранжевых сволочей", навіть у контексті "среди них нашелся настоящий патри[о]т". Я помаранчевим не був і не стану, хоч би скільки писав "на холопском наречии". [Між іншим! Найяскравіше "підтвердження" саме такого підходу "ригіоналів" до державної мови - їхнє нехтування мільйонами підписів за референдум про статус російської: пан Ющенко не призначає референдуму - то й не треба, ПР мовчить! а Ви так відгукуєтеся про цих синіх і пухнастих, ай-ай-ай! :)) ]
1   ...   5   6   7   8   9   10