Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Нестор Мудрий (1973)
За все Тобі, Господи, щира хвала.
Надіюсь, мені, шалапуту, пробачиш,
Що кривдникам ницим і світові зла
Під тиском таланту пером "даю здачі".


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-08-31 18:19:29 ],
на сторінці поезії     "СОНЕТ ПРО КОСУ, „БІГМОРДИ” ТА ЕЛЕКТОРАТ"   Мудрий Нестор

Коментатор Тарас Плахтій, [ 2007-09-03 14:16:08 ],
на сторінці поезії     "ЧОМУ "ЗА"-ПЛЕТЕНА КОСА"   Мудрий Нестор

Шановний пане Несторе!
Прочитав Ваші, безперечно, актуальні та гострі вірші з, переважно, справедливою критикою учасників виборчих перегонів. Оскільки Ви торкнулися майже всіх основних сил, викривши їх не надто привабливі сторони, мені , як звичайному виборцю, слід тепер задуматися - що ж робити? Вибір невеликий :
1)голосувати, все ж, за якусь велику політичну силу, закривши очі на її недоліки;
2) голосувати за ідейну але невелику політичну силу з надто непевними шансами пройти( виходячи з результатів попередніх виборів);
3) на зло всім не прийти на вибори або голосувати проти всіх.
Коли прислухатися до Вас, то напрошується висновок - скористатися другим або третім варіантом.
Хто ж від того насправді виграє- яка політична сила, коли врахувати що вірші читають, в основному, відвідувачі цього сайту з переважно близькими політичними поглядами? Задумайтеся над цим.
Коментатор Юля Бро, [ 2007-09-04 23:16:41 ],
на сторінці поезії     "***"   Мудрий Нестор

Коментатор Нестор Мудрий, [ 2007-09-06 11:56:28 ],
на сторінці поезії     "ВПЕРЕД НА ГРАБЛI?"   Мудрий Нестор

Мирославо, як люблять казати політики, ДЯКУЮ ЗА ЦЕ ЗАПИТАННЯ. А якщо вже Редакція Майстерень визнала його актуальним - значить, так воно і є. Отже, даю відповідь.
Тарас Плахтій та інші, по суті, вже помітили, що Нестор Мудрий пише про політичні сили, які є ФАВОРИТАМИ нинішніх виборчих перегонів, а інших, по суті, залишає поза увагою. Втім, найдужче дістається однозначно БЮТ і НУ-НС, ПР слідує за ними з досить великим відривом, а комуністи ніби й не мають шансів подолати бар'єр, хоча насправді це зовсім не так.
Запевняю, що до електорату комуністів я не належу. В минулому десятилітті взагалі був їхнім непримиренним противником, тепер тільки значно толерантніше ставлюся - і не більше.
А байдужість до інших політичних сил, як я вже мимохідь казав у якомусь із коментарів, зумовлена не тим, що я вважаю їх білими та пухнастими. Боже збав! Просто вони значно слабше піаряться, а отже - менше дурять нас із вами. Тому й не маю натхнення приділяти їм увагу. От хіба що "Свобода" розійшлася не на жарт... поживу - побачу.
А! Литвина й Мороза забув. Чому про цих немає? Точно сам не знаю - можливо, тому що їх і без мене є кому довбати у хвіст і в гриву. Як не віршованою сатирою, то виступами у ЗМІ. Причому не факт, що настільки заслужено, наскільки круто довбають. Хоча, може, тут я й помиляюсь.
А за кого голосувати - страшенно перепрошую, нехай кожен вирішує без моїх підказок. З цієї ж причини залишу в таємниці, кому сам маю намір віддати голос.
Ще питання будуть?
1   2   3   4   5   ...   10