Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Патара Бачія (1963)
Я вдячна Богу за мої стежки,
Лише мені судилось їх топтати.
Іду, лоскочуть ноги моріжки,
Із хати рідної і...
знов у рідну хату.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ярослав Нечуйвітер, [ 2012-07-24 08:21:45 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

У тому то й справа, Іване, що кожен власник, створюючи сайт, закладає у нього певні принципи, ради дотримання яких він готовий постійно викладати доволі кругленьку суму щомісячно, лиш би добитися розвою своєї ідеї. Тобто йдеться про нашу повагу до того, хто надає нам тут можливість спілкуватися.
А що на ділі виходить? А на ділі, освоївшись тут, певна група осіб почала запроваджувати свої порядки, що за суттю абсолютно протилежні до принципів доброзичливості, підтримки, взаємодопомоги і т.д. Дійшло ж до абсурду: ледь не щодня одна і та ж група авторів відверто колективно знущається з чергової "жертви". А відповідає за все це - Володимир Ляшкевич. Одноосібно чомусь. А написано ж зовсім інше: "Адміністрація "Майстерень" несе відповідальність за все, що діється на сайті. Автори - відповідальні за те, що діється на їх особистих сторінках!" Де ж наша з Вами, Іване, відповідальність за дотримання існуючих тут правил, з якими ми погоджувались, реєструючись на цьому ресурсі? Скільки вже раз піднімалося питання використання тут терміну ЛЮДИНА? І що? А те, що й маємо. От я, наприклад, написав позитивний відгук на вірш однієї з авторок і що ж у відповідь? А у відповідь:
1. Оцінив дуже низько, бо чоловік у неї (вищий за званням, ніж я :) - винагородив її за цей твір більше).
2. Я відкрив на альтернативному сайті окрему сторінку своїх сексуальних бажань (в "підтвердження" додаються мої вірші, які і тут давно присутні і читаю я їх на всіх вечірках років вже так 15.
3. Я, виявляється, ще й графоман.
4. Боягуз.
5. Турбуються за мій психічний стан :)
6. Ордени у мене з чужого плеча.
І ще багато чого. Оце так "зустрічають" тут повною маячнею редактора Майстерень, якого основна частина авторів знає особисто (і Ви – у тому числі). Жодних вибачень досі. І відповідальності за цей бруд - теж жодної.
Може, тому й накипіло у Володимира, що з сумом він спостерігає, як особи, котрим надано тут простір для творчості, використовують його для відьомських шабашів. А у павутині потихеньку все частіше звучить "злі ПМ". І злі не тому, що Адміністрація зла, а якраз навпаки - тому що Адміністрація допускає щоденні нападки на авторів і не вимагає за це відповідальності.
У цій ситуації, коли йдеться про долю сайту як такого, Адміністрація Майстерень зайняла, як на мене, ще дууууже м`яку позицію.
Коментатор Патара Бачія, [ 2012-07-24 09:05:33 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

"Тому, коли деякі автори дозволяють собі писати погане про явище людини взагалі, а не про недоліки когось, чогось конкретного, то це глибоко образливо для тих із нас, що вважають за Найвищий дар своє знаходження серед людей, і, напроти, усіляких негідників бачать, як нелюдів."
Пане Ярославе, я спеціально скопіювала цей абзац з правил ПМ, скажіть мені, будь ласка, чим я конкретно у цих чотирьох рядках споганила саме явище людина?.. Погодьтеся, що хтось може зневажати конкретну особистість, а для іншого вона авторитет, невже можна таким чином свою думку ставити вище за думку іншого?.. Заходячи до Вас на сторінку, я чемно витирала підошви, не лузала насіння, не вживала у коментарях слово людина і, як на мене, не ображала автора, чому ж мені відмовлено у відвідуванні?.. Ваше право я щиро поважаю, просто трішечки дивно. З повагою, Патара.
Коментатор Агата Вісті, [ 2012-07-24 09:42:36 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

Mat 7:22 Багато-хто скажуть Мені того дня: Господи, Господи, хіба ми не Ім'ям Твоїм пророкували, хіба не Ім'ям Твоїм демонів ми виганяли, або не Ім'ям Твоїм чуда великі творили?

Mat 7:23 І їм оголошу Я тоді: Я ніколи не знав вас... Відійдіть від Мене, хто чинить беззаконня!

Mat 7:24 Отож, кожен, хто слухає цих Моїх слів і виконує їх, подібний до чоловіка розумного, що свій дім збудував на камені.

_______________
прирівнювати себе до вітру
(тобто надавати собі властивостей природи -
дивна річ), а мольфарити - чаклувати?

***Коментатор Ярослав Нечуйвітер, [ 2012-07-18 15:13:27 ],
на сторінці поезії "*" Долик Люба
А коли треба профілактику згасання провести, то Ви, Любонько, знайте, що Мольфар чекає...))
Ємно, от би ще й дійшло до точок призначення...*** –

кого гасити будете?
____________
***Коментатор Ярослав Нечуйвітер, [ 2012-07-12 10:36:52 ],
на сторінці поезії "*******" Білінська Іра
Роздуми на тему Мольфарівських молитов сподобались Нечуйвітру. Добре, Ірусю...*** -

про себе у третій особі?
________________

Я на Вас не гніваюсь.
Бажаю погоди духа, миру і злагоди із усіма користувачами ПМ.

Не закривайте серце і поетичну сторінку од людей.

Будьте милосердним, люблячим і добрим.

Ви маєте бути прикладом гарного редактора,
щоб на Вас могли рівнятися.
Бути редактором - бути мудрим.
Мудрості Вам, Ярославе!)


Коментатор Чорнява Жінка, [ 2012-07-24 16:15:53 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

1   ...   4   5   6   7   8   9