Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Костянтин Мордатенко (1975)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Татьяна Квашенко, [ 2013-07-15 14:08:31 ],
на сторінці поезії     "вірш видалено"   Мордатенко Костянтин

а я вот "Живокост" хочу, Костин Живокост. чтоб стоял, у меня, ничем и никем не заслоненный.:)чтоб можно было при желании обратиться) но у нас ты не продаёшься.
Костя, я не умею стебаться) тем более по пунктам)
мне интересно было - правдивы ли цифры тиражные. Если да, то при всех нюансах современного книгоиздательства - остается только снять шляпу перед человеком, который настолько верит в востребованность поэзии вообще, и в бумажном виде, в частности. это сродни героизму в наше время.
и еще я очень рада, что страна может видеть своих героев - в лицо!), наконец-то.
знаешь, Жадан меня пока ничем не удивил, чесслово). а вот ты - не переставал еще удивлять. я уже как-то затрагивала момент "как"овости в твоем творчестве, но обошлось "спасибом". посмею повторится: зачем тебе все эти "як/наче/мов"? это же все равно что танцора на костыли поставить - строить на них стих-ние. зачем тебе такие фишки? вот это мне больше всего не понятно. Похоже на то как поэт нарочно изображает из себя гробокопателя. юродствует он так. гвозди в крышку гроба стиха - все эти наче/неначе. один раз это еще прокатывает. но ты то удивлять - не перестаешь)
по вопросу рейтенговости и доступа в ленту - я уж промолчу. это просто no comment.
Коментатор Костянтин Мордатенко, [ 2013-07-18 18:38:28 ],
на сторінці поезії     "вірш видалено"   Мордатенко Костянтин

Гарріо Сидорів - поезія це такий вимір, в якому можливо усе; хто зна, як було насправді і що хто кому казав; історію Варавви можна прочитати у Лагеквиста чи додумати самому; смисли є в усьому, навіть у їх відсутності, бо це процес доуявлення недоуявленого; НМСД пародіями на сайті і не пахне - цим словом прикриваються для обсмоктування шароварно-гидких непристойностей; псевдогумор, ідіотське замилування дурнуватими "сало-цицьки-горілка- кум з кумою-перепих" і читацьке - на тридцять два зуби - "адабрЯмс", дописи на кшталт "ух, по сто пятдесят" замість відгуку щодо самого тексту автора, самовихваляння з великими пшиками, усі-пусі-які-ж-ми-розумні-і-гарнющі;
ця болячка набирає обертів; таких лестощів і хвастощів на срамотну бездарну дурню ще не було; сайт відверто деградує і опускається до примітивних, інстинктивних, споживацьких плотьських випорожнень; в словах, написаних дітьми на асфальті з помилками, більше поезії, ніж у жалюгідних "зашістьорених" саморуйнівних рефлексіях; шлях в нікуди, в обнулення ідентичності; нівелювання гідності; енергетична підтримка содомського плану антихриста; дивує самовпевненість, з якими бездарності доводять самому собі (а підлабузкики підтакують) свою винятковість (тобто не реагують на критику, не дослухаються до зауважень, зросійщують українську мову, навязують шириньковий гумор і вульгарні смаки).
Хеві метал!

P.S. це не крик душі, не розумування, не грюкання дверима, не попередження про кінець Світа чи обявлення себе месією, не моралізаторство, ні голос того, хто заблукав у своїх тупих святотацтвах (як думає переважна більшість); це спостереження, що я бачу; мені байдужі і оцінювання, і те, що це все відбувається (зрештою "це краще, ніж колотися" - може ошелешити якийсь реабілітований початківець чи невиправний "рубаїст" (який нічого не тямить ні на Рубаї, ні на віршах) ; мої слова нічого не варті - бо вони мотлох у цьомі бедламі; тому, якщо хтось, від нічого робити, прочитає цей допис - хай не зважає - це рефлексія на тему "щось потрібно відповісти Гаррі, доки двоє старших у діда з бабою, менша дивиться телек, дружина в церкві, а на мене чекають помиті яблука в пластмасовій мисці, щоб їх покришили для соковижималки";
"О капитан мой капитан!" http://www.youtube.com/watch?v=O0yfGUgnTi0
Коментатор Марійченко Затія, [ 2013-10-18 21:55:08 ],
на сторінці поезії     "777"   Мордатенко Костянтин

Коментатор Марійченко Затія, [ 2013-10-18 22:22:21 ],
на сторінці поезії     "публіцистичне"   Мордатенко Костянтин

Коментатор Олександр Букатюк, [ 2015-02-14 08:22:07 ],
на сторінці поезії     "Голодна колоскова"   Мордатенко Костянтин

1   ...   85   86   87   88   89