Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Костянтин Мордатенко (1975)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Костянтин Мордатенко, [ 2008-11-23 18:29:59 ],
на сторінці поезії     "Присягаю"   Мордатенко Костянтин

Хи-хи...
Ви ж знаєте мою відповідь, що так. Але не хочу, щоб Ви мене звинувачували, що забрав Ваший час. (Тай думаю, що за Захар Беркут стоїть якась приємна жіночка)...
Знаєте, найлегше взяти і "рознести в пух і прах", найпростіше зачинити двері, найлегша відповідь - лайлива. Ви лише підкажіть: ось так не правильно, я сказав, а цієї людина ти (тобто Я) не вартий, щоб критикувати. Напр., я не знаю чи народиться така людина, чи зможе хто стільки пережити, щоб мав право критикувати Стуса. А щодо моїх віршів - вони не досконалі. Це я знаю (для Вас шановний/шановна) зауважу, що це вірші написані мною після піврічного вивчення української мови (до цього я писав виключно російською). Я й зараз дивлюся на них і бачу огріхи. Не виправляю тому, що вважаю дані вірші, зокрема як і це й "на належному рівні". Що це за рівень - звісно вирішую я . Розумію, що він нижчий за численні планки, тим більше за Вашу (я так відчуваю). Ось скажіть: які у Вас критерії, щоб людина (автор) я не про себе сприймалась: чи не занадто Ви берете на себе оте Ваше "пух і прах"? Якщо чесно будь-яка критика - для мене цінна. Адже найдорожще, що є у світі - час. І якщо людина потратить його на мене - це для мене велика винагорода і отримання велт=икої розкоші. Моя Вам порада - не лякайте нікого: хочте критикувати - критикуйте. А оце "чи взятись за тебе" - по-жіночому...
З повагою і без образ!
Коментатор Костянтин Мордатенко, [ 2008-11-23 18:53:24 ],
на сторінці поезії     "Присягаю"   Мордатенко Костянтин

Не знаю чи Ви ще заглянете на цю сторінку - пишу навмання. Але поясню: є красиві-красиві дівчата. такі красиві і бездоганні на вроду, що аж стає приторно, коли дивишся на них довго. А є дічата просто симпатичні: з маленькою щербинкою на передньому зубі, чи родимкою на щоці... щось таке, завдяки чому її"симпатичність" розцвітає до "неземної краси, божественності". І тоді поети починають оспівувати ті... здавалось вади людини. Отак і з моїм віршем - збитий ритм - щербинка- це шарм вірша. І я думаю Вам шановний/шановна потрібно підходити до проблеми з почуттям інтуіції, а не голої констатації "слів і ритмів". Адже поезія - це душа. А якщо Ви критик бачите лише і звертаєте увагу на "ритми, рими, техніку" - - це не те що хибний шлях, а такими порадами ви "знищуєте" молодих поетів, косите їх своїми "рецами" - мама нє горюй. Не можна так. Але мені цікаво подивитися хоч на одну Вашу рецензію. Бажано не мою: хочу спочатку глянути, як Ви відноситесь до слова, адже, якщо це буде мене стосуватися - це буде субєктивно. Запропонував би взяти один незалежний твір (краще класичний) і відрецензувати його Вам і мені. Отоді я буду бачити чи гідні Ви рецензувати мої вірші.
З повагою!
Коментатор , [ 2008-11-24 23:01:31 ],
на сторінці поезії     " Дітогубство"   Мордатенко Костянтин

Здоровеньки були! В нашому Лісі по суботах теж показують "страшилки". І ми з ведмедиками дуже полюбляємо їх дивитися, особливо про "ваєнних, кремезних, величезних", або про скунсів із шакалами теж буває забавно. Але і Ваш згодиться :)
Тільки відповідну музику треба підібрати під таке:
"Двері затиснули протягу хвіст,
Тюль потягнувся, скрипнула рама…" - справжній "жустик". Є ще декілька незрозумілих місць, хотілося б про них дізнатися до початку сеансу. "Одночасно грішать, слідом каються…" - одночасно з ким, вибачте? Чи їх там ціла бригада, тих, хто грішать? І "грішать" - то Ви про що саме?
І які це "хвилі хлюпають об корабельний борт"? А ніздрі у кого коброю роздимаються: у "грішниці", у ненародженої дитини або у "порядного чоловіка", який, звісно, не має жодного відношення до "гріху" цих "поганих" жінок?
І взагалі: часто Ви на такі теми пишете і саме так? Бо треба ж, може, афішу надрукувати з репертуаром на місяць, чергу зайняти на першій клюмбі в Лісі..
Маша, та не Ваша :)
1   2   3   4   5   ...   89