Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Оксана Забужко (1960)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Валентин Бендюг, [ 2008-02-18 17:59:35 ],
на сторінці поезії     "КРИМ. ЯЛТА. ПРОЩАННЯ З ІМПЕРІЄЮ"   Забужко Оксана

Коментатор Олександр Комаров, [ 2008-05-28 14:13:08 ],
на сторінці твору     "Зневажена честь Києва"   Забужко Оксана

Абсолютно правильно. Популізм - це коли говорять чи обіцяють те чого не може бути взагалі чи не може бути виконано. Але той хто це говорить добре про це знає. Як наприклад будівництво 100 станцій метро в Києві за два роки, знесення всіх старих будинків і побудова нових за півроку, кожному пенсіонеру повернення двадцятирічного віку чи т.п. Дещо можна було б і зробити, але для цього треба не пів-України, а вважай половину колишнього СРСР загнати за Урал. На щастя цього вже не буде ніколи (???). Та й турбота про малозабезпечених річ відносна. Одна справа батон з молоком інша, коли малозабезпечений після цього вже хоче ікри і водки. І щоб ще й не робити ніколи й нічого, бо в Америці за таку працю він начебто були б мільйонером.
Ці проблеми не вирішити пустопорожніми обіцянками. Для цього треба створювати, а не розприділяти.
Нинішній владі, якого б кольору вона не була на все .... Головне дорватися, урвати, а після них хоч потоп. З урваним приймуть і в Америці і в Росії і в Африці.
Так в усьому світі напевно. Одні народи до свого процвітання йшли довго і дійшли, інші дійдуть чи ні. Та й поняття цивілізованого світу річ спірна. (Винятково власна думка).
Коментатор Єлизавета Горбачевська, [ 2009-09-25 13:09:47 ],
на сторінці поезії     "AD HOMINEM"   Забужко Оксана

1   2   3   4