Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Любов СЕРДУНИЧ (1959)
Хтось бажає синім птахом стати,
Хоч не кожному таке під силу.
Я - щаслива, якщо знаю: поруч
Хтось бажає синім птахом стати.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі


Отримала ще один відгук про мою збірку «ЗАЙДАМ – ЗАСЬ!». Oleg Bogdanovich, ФБ:
Цю книжку я захотів мати одразу після того, як зі сторінки в ФБ подільської поетеси і громадської активістки Любови Сердунич довідався про неї. Назва збірки: «Зайдам – зась!» – заінтригувала мене одразу.
І ось трапилась нагода отримати збірочку, та ще й з рук авторки! Та ще й із напутнім словом, виведеним красивим жіночим правописом!
Перше враження, коли взяв книжечку до рук, – це зручний формат. Так би мовити, формат фронтового блокнота. Збірочку можна сховати у кишеню на грудях і носити біля серця... Особливо корисною буде вона для наших захисників Вітчизни. Бо вона, повірте, того варта!
Читав і перечитував вірші й прозу неодноразово, їдучи у транспорті, сидячи на нарадах ні про що, просто залишившись на самоті...
Розділена на два розділи: «Майдан» і «Війна», – книжка вражає не лише сильним поетичним словом, а й правдивим, наче фотографічним, відтворенням подій. Гортаючи її сторінки, знову поринаєш у трагічні й величні дні Революції Гідності і на буремний схід, де, за точним визначенням пані Любови, – саме рашистсько-путлерівська війна, а не вигадане паркетними і диванними генералами «АТО».
Незважаючи на свій невеликий обсяг, книжка дуже змістовна. Відчувається, що автор – чудовий краєзнавець і знавець історії. У збірці багато влучних і дуже доцільних цитат з наших великих класиків: Т.Шевченка, І.Франка, С.Бандери, О.Довженка, О.Олеся...
Гортаючи сторінки збірки, я щоразу подумки дякував пані Любові за величезну роботу, яку вона проводить і серед своїх краян, і серед чисельних її друзів у мережі Фейсбуку, і серед шанувальників поетичного та прозового слова...
Залишається лише побажати, щоб книжка вийшла масовим накладом і надавалася всім політикам, громадським діячам, кадровикам, комісіям з люстрації і, звісно ж, усім горе-деклараторам... З обов’язковою вимогою: вивчити напам’ять слова Любови Сердунич:
«Нам ніхто добра не дасть!
Тож єднаймось!
Зайдам – зась!!!».
(Олег Богданович, м. Київ).
1   ...   3   4   5   6   7