Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юрій Кисельов (1977)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Іван Потьомкін, [ 2016-08-13 08:43:42 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кисельов Юрій

Шановний пане Юрію, віддаючи належне Вашому таланові, а ще більше - патріотизмові,в чому Ви неодноразово переконувались, читаючи мої відгуки, не можу втриматись од розчарування, прочитавши дещо конармійський наскок на страшенно складну тему. Обійду Ваше тлумачення історичної події. Дивує мене насамперед Ваше благословення вітцям Умані: в місті, куди кожен юдей прагне потрапити, аби вклонитися рабі Нахману та тисячам скинутим у рів безневинним жертвам фанатизму, в місті,перетвореному на своєрідний клондайк, поставлено пам'ятник організаторам погрому.
Гідне подиву й Ваше сприймання цієї небуденної події в історії України: аджеж Ви на противагу невігласам - начальникам учений?!
Словом, засмутили Ви мене напередні Святої Суботи.
І поки Ви приступите до того, що обіцяли пані Вікторії, я змушений подати на своїй сторінці моє бачення Уманської трагедії.
Коментатор Юрій Кисельов, [ 2016-08-14 01:45:12 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кисельов Юрій

Вельмишановний пане Іване, я щиро шкодую, що засмутив Вас своїм віршем, однобокість якого я й сам визнаю. Ви лише утвердили мене в усвідомленні необхідності продовження теми, написання твору більш різнопланового й неоднозначного в оцінці історичних осіб та подій. Водночас не можу поділити Вашого негативного ставлення до появи пам'ятника Ґонті й Залізнякові, який чекав на свій час майже півсторіччя й дочекався, нарешті, після Революції Гідності - раніше заважали то брежнєвська боротьба з "буржуазним націоналізмом", то псевдоринкове безгрошів'я дев'яностих, то новітнє "как бы чего не вышло". Мусять бути увічнені всі сторони конфлікту (цілком погоджуюсь - інспірованого Росією), який таки мав певні передумови, про які Шевченко писав у "Гайдамаках". І нехай юдеї збираються коло могили цадика Нахмана, а українці - біля монументів Шевченкові та вождям Гайдамаччини. Вважаю, що лише за такого балансу в Умані пануватиме міжнаціональна злагода.
Коментатор Юрій Кисельов, [ 2016-11-15 02:58:30 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кисельов Юрій

Коментатор Юрій Кисельов, [ 2016-12-08 14:15:47 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кисельов Юрій

Коментатор Юрій Кисельов, [ 2016-12-08 14:17:12 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Кисельов Юрій

1   ...   42   43   44   45   46   47   48   49   50