Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Марина Єщенко (1986)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Галина Фітель, [ 2011-06-22 18:02:23 ],
на сторінці поезії     "обіднє (літературна пародія)"   Єщенко Марина

Пане Валерію, я вже у третьому місці бачу Вашу велику повагу до мене як пародиста на Вашу дорогоцінну поезію. Мабуть, вона Вам дуже припала до смаку, що Ви ніяк не можете вспокоїтися, що Вона вийшла не гіршою за Ваш оригінал. Ви вже і назву свою пробували підлаштувати під назву моєї пародії, тільки "Майже" з великої букви у мене, теж прошу поважати права автора назви. Та можете подати на мене до суду хоч сьогодні, бо від Вашого твору у моєму тільки ім"я героя, якщо Вам так важливий Ваш Микола, я можу обізвати свого ліргероя як завгодно інакше, благо імен в українській мові хоч греблю гати. А сюжет у мене цілком мій, тож не страждайте. Урочисто обіцяю більше не чіпати Ваших майстерних творінь, щоб не падати в очах громадськості своєю талановитою бездарністю. А на своїй сторінці я прибираю слово "пародія" зі свого твору, щоб Ви не хвилювалися надмірно. Цей твір здатний існувати цілком самостійно. Можете написати на нього пародію, я не почну скаржитися.
Коментатор Валерій Хмельницький, [ 2011-06-23 08:06:17 ],
на сторінці поезії     "обіднє (літературна пародія)"   Єщенко Марина

Сам не п'ю і п'яниць зневажаю! :))) (цитата з кадру в серіалі "Менти") :)
;))) То все, певно, магнітні бурі. :))) А ще зовсім недавно повне місячне затемнення було. :)))
Якщо серйозно, Іване, то я лише захищаю авторське право. Лише. І тільки. Я ще вчора вже аж на своїй авторській сторінці виклав аргументи у вигляді цитат з Закону України.
І я абсолютно переконаний у тому, що пародист не має права публікувати на своїй авторській сторінці повністю твір іншого автора без його на те дозволу. Цитату - будь ласка. Весь твір повністю - ні. А при використанні цитати обов'язково вказувати автора цитати та джерело її походження (чи лінк, якщо йдеться про мережеву поезію, чи журнал, газету або збірку). В іншому випадку пародист ніби присвоює собі чужий твір, а потім ще й його якось спотворює у своїй пародії. Ось така моя думка. Причому підкріплена Законом. Ось і все. :) Прошу сприйняти з розумінням. :)))
Коментатор Валерій Хмельницький, [ 2011-06-23 08:22:00 ],
на сторінці поезії     "обіднє (літературна пародія)"   Єщенко Марина

Коментатор Марина Єщенко, [ 2011-06-23 09:46:00 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Єщенко Марина

Коментатор Даймон Пеем, [ 2011-06-23 09:58:00 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Єщенко Марина

1   ...   14   15   16   17   18   19   20   21   22   ...   28