Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ольга Майборода (1967)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ольга Майборода, [ 2010-02-07 21:53:34 ],
на сторінці поезії     "Мені 17"   Майборода Ольга

Коментатор Роман Коляда, [ 2010-02-07 22:01:51 ],
на сторінці поезії     "Мені 17"   Майборода Ольга

Коментатор Роман Коляда, [ 2010-02-07 23:38:58 ],
на сторінці поезії     "Єлизаветі Горбачевській (присвята)"   Майборода Ольга

ох, любите, дивлюся я, пані Олю, Ви давати поради, еге ж?
Любіть собі і далі, але зауважте, що я, як і будь-хто зі смертних, можу помилятися у багатьох речах. Але помилитися у з"ясуванні того, виникло у мене відчуття відрази до конкретного рядка у вірші чи ні - мені важко :) Так ось - це відчуття виникло, бо, на мою суб'єктивну думку, Ви передали куті меду у цьому рядку. І коли у відповідь на спробу об"єкта присвяти відсторонитися від Ваших "літературних обіймів" Ви наполягаєте на своєму, а у Вашому "ви ще подорослішаєте" (це вже, з коментарів, ясна річ) відчувається "ти ще, дурненька, зрозумієш, що те, що ти вважаєш серцем і душею - насправді поміж ніг". Отака історія, пані Ольго. Ще раз підкреслю - це моя суб"єктивна думка. Хоча он пан Іван Редчиць теж пропонував Вам змінити формулювання. Може й з якихось інших міркувань...
Зрештою, у Вас в профайлі написано про потребу у щиро конструктивній критиці. Хіба ні.
моє вислювлювання гранично щире, конструктивність не візьмуся оцінювати.
Коментатор Тарас Тимчасовий, [ 2010-02-09 12:22:58 ],
на сторінці поезії     "Мені 17"   Майборода Ольга

Я б не спішив з висновками. Однак якщо ви говорите про це, навіть у формі запитання/підозри/побоювання, то, мабуть, певною мірою це так і є.

Згідно з моїм уявленням, не до порівняння - бо за якою категорією б не намагався "міряти" ці два твори - завше натрапляю на думку, що вони належать до різних категорій, а отже недолугою є справа їх порівнювати.
Це стосується (наскільки розумію) і бачення автором 17-річної дівчини, і мотивації написання твору, і того, що автор намагався донести читачеві; і різне таке...

Можливо, виникне запитання «а чому ж тоді згадався саме цей "Світлий сонет"?». Думаю, що сама тема "17 років" спонукала його виринути з глибин мого склерозу; а підсиленням асоціяції послужила ще доволі сильна схожість у побудові вірша.

Я не надто полюбляю "розжовувати" твори, а тому якщо виникатимуть надалі запитання, то адресуватиму їх вашій ерудиції, кмітливості та світобаченню. Вони за певних намагань дадуть вам усі відповіді.
1   ...   3   4   5   6   7   8   9