Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Сергій Рожко

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Оксанка Крьока, [ 2011-02-12 23:17:38 ],
на сторінці поезії     "анти_карма"   Рожко Сергій

Коментатор Юлія Шешуряк, [ 2011-02-13 01:29:20 ],
на сторінці поезії     "анти_карма"   Рожко Сергій

Коментатор Олена Кіс, [ 2011-02-13 11:08:15 ],
на сторінці поезії     "анти_карма"   Рожко Сергій

Коментатор Василь Кузан, [ 2011-05-23 09:07:24 ],
на сторінці поезії     "Трамвай кольору хакі"   Рожко Сергій

Коментатор Вероніка Новікова, [ 2011-05-28 16:20:53 ],
на сторінці поезії     "***"   Рожко Сергій

нмд, певним чином знаковий текст, Серже. для тебе, я маю на увазі. я би навіть припустила, що він є початком відліку нового етапу твого письма.

це, звісно, лише припущення, яке я, в той же час, маю бажання не лише пояснити, а й обґрунтувати. наприклад так: цей текст для тебе є новоякісним в плані цілісності і виправданості образів, тончіше - навіть певній їх філігранності. вони легше читаються, не протирічать і не спрощуються по ходу розгортання тексту. інакше можна сказати, що образи цього тексту є рівноякісними, а отже - гармонійними.

з нішого боку, як і раніше, не всі з них прочитуються і візуалізуються одразу, що я би, наприклад, прагнула змінити стосовно своїх текстів. погодься, друже, чим легше прочитується і уявляється певний образ, тим сильніше він, зрештою, впливає на читача, бо сильніше закарбовуються, і довше післясмакує. але ж немає межі досконалості)

щиро,
Коментатор Сергій Рожко, [ 2011-05-28 21:00:22 ],
на сторінці поезії     "***"   Рожко Сергій

як же я тішуся твоїми нечастими коментарями під своїми нечастими , за останній час, вичворами...
"новий етап письма"? ой, не знаю, не знаю, Маленька Ні... справа у тім, що останнє, що тут у мене з"являється - не завжди нове, а скоріше те, з чого трохи витерто пилюку і трохи перероблено із знаних тобою причин ;)
безумовно я з тобою погоджуюсь, що писати потрібно легше і простіше (мені вже не раз казали, - аби щось у мене зрозуміти потрібно перечитувати 4-5 разів... це забагато і ненормально, а отже автору , напевно, мінус).
Навіть не дуже глибоко в душі, можливо, я і хотів би писати, як наприклад С.Т., але то вже буду не я, та й навіть якби погодився стати "другим_не_я" , не зміг би цього зробити фізично, - вище голови стрибнути майже нереально.
Проте, якщо та маленька гірочка на вершинці якої я намагаюсь наразі залишити свій маленький прапорець не буде останньою, - обов"язково спробую переосмислити свою власну "творчу поведінку" ...

з незмінно-глибоченною повагою
1   ...   3   4   5   6   7   8   9   10