Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Христенко (1958)

Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександр Христенко, [ 2013-03-12 11:28:10 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Олександр Христенко, [ 2013-05-17 11:16:57 ],
на сторінці твору     "***"  

"МИ ВСТИДАЄМОСЬ СВОЄЇ МОВИ, ЗВИЧАЇВ, ІСТОРІЇ, ПОХОДЖЕННЯ, БО НАМ ТАК ВТОВКМАЧУВАЛИ В ГОЛОВИ ВІДКОЛИ КИЇВСЬКА РУСЬ" була силоміць похрещена Князем Володимиром.
Докази?
Будь даска:
Дохристиянська Київська Русь була толерантною до різних віросповідань, культур і мов. Ніхто нікого не притісняв, не забороняв будувати храми. синагоги і т.і. А Християнська церква разом з киівськими князями заборонняли всяку іншу віру, знищували святилища, або ставили на них хрести, фізично розправлялись з волхвами, знахарями і навіть народними співцями, неодноразово спалювали старослов’янські бібліотеки в Києві, Новгороді та інших містах. Всі народні традиції і свята були під забороною. Більшість з них була підмінена християнським.Дреня істрія часів до Києвської Русі була "стерта" з пам’яті народу і підмінена Біблією - літописом Єврейського народу. І молитись примусили єврейським богам, а почитати єврейських пророків, З тих пір і зформувалось відчуття меншовартості українців: з кастрованою історією, згвалтованою культурою і понівеченою мовою. Кирило і мефодій почали "модернізацію" старослов’янської азбуки, в результаті якої вона втратила свою мудрість і образність. Тепер майже ніхто не знає, що так "азбучна істина". А до хрещення - це знали всі.
А все для чого?
Аби позбавитись конкурентів і сформувати монополію влади: аби ходили лише до християнської церкви і несли дари і пожертвування, святкували лише їхні свята, співали лише церковних пісень, читали лише одну книгу, забули свою історію, а вивчали історію єврейську, навіть лікувались не у народних цілителів, а у церковників.
А Володимира канонізувала та ж сама церква, з якою він співпрацював. Звичайна корупція. Бо є старовинні записи, де його називають "Кривавим". Бо саме з його насильного хрещення почалась громадянська релігійно-міжусобна війна, яка і првела до повного занепаду Киівської Русі. А ще при його названому батькові, князі Віщому Олегові, розгромившому Хазарію і прибившому свій щит на воротах Цареграда, Киівськ Русь була чи не наймогутнішою державою Європи. Ось так історія.
Коментатор Олександр Христенко, [ 2013-06-03 14:48:40 ],
на сторінці твору     "***"  

1   ...   20   21   22   23   24