Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Володимир Мельников (1951)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Володимир Мельников, [ 2021-11-26 18:45:00 ],
на сторінці голосування

Маємо робити разом усі тільки те, що об'єднує людей-народи-людство, не дозволяймо нікому розділяти нас, аби ніхто не мав можливостей маніпулювати нами з метою закріпачення та позбавлення конституційних прав. Уся офіційна інформація щодо пандемії є недоcnfnym достовірною та не підтверджується жодним об'єктивним науковим дослідженням. Спробуйте знайти державу, яка провела попереднє наукове дослідження щодо достовірності експрес-тестів та ПЦР (ПРЛ)-тестів перед тим як дозволити проведення в країні відповідних масових тестувань. Ви також не знайдете даних як часто тест певної фірми помиляється, коли тестував здорових людей. Як часто згаданий тест помиляється, коли тестував інфікованих (вакцинованих, хворих) людей. Такі дані вам не надасть жодна сучасна лабораторія. А без цих даних неможливо розрахувати імовірність, що ви насправді здорові чи хворі на підставі зробленого теста, користуючись формулою Байєса з урахуванням офіціййної інформації про долю інфікованих та неінфікованих в країні.
Якщо буде цікаво, готовий пояснити на простому прикладі як робити такі розрахунки для прийняття відповідальних, державних рішень.
Коментатор Володимир Мельников, [ 2021-11-26 18:48:16 ],
на сторінці голосування

Маємо робити разом усі тільки те, що об'єднує людей-народи-людство, не дозволяймо нікому розділяти нас, аби ніхто не мав можливостей маніпулювати нами з метою закріпачення та позбавлення конституційних прав. Уся офіційна інформація щодо пандемії є недоcтатньо достовірною та не підтверджується жодним об'єктивним науковим дослідженням. Спробуйте знайти державу, яка провела попереднє наукове дослідження щодо достовірності експрес-тестів та ПЦР (ПРЛ)-тестів перед тим як дозволити проведення в країні відповідних масових тестувань. Ви також не знайдете даних як часто тест певної фірми помиляється, коли тестував здорових людей. Як часто згаданий тест помиляється, коли тестував інфікованих (вакцинованих, хворих) людей. Такі дані вам не надасть жодна сучасна лабораторія. А без цих даних неможливо розрахувати імовірність, що ви насправді здорові чи хворі на підставі зробленого теста, користуючись формулою Байєса з урахуванням офіціййної інформації про долю інфікованих та неінфікованих в країні.
Якщо буде цікаво, готовий пояснити на простому прикладі як робити такі розрахунки для прийняття відповідальних, державних рішень.
1   2   3   4