Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Оксана Пухонська (1988)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сергій Корнієнко, [ 2009-02-08 00:53:03 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Пухонська Оксана

«До речі, "на вічність з коріння" - це вже збіг аж 4 приголосних. І що ми тільки собі думаємо...»

Тут, з Вашого дозволу, думати не потрібно, тут думає цезура яка розділяє приголосні, і все читається легко. З іншого боку, боротьба зі збігами не завжди доречна, нмсд. Позаяк в окремих випадках такі збіги виправдані, і навіть необхідні, нмсд. Вірш – не ковзанка, щоб ставши на першу літеру проїхати вільно до останньої ні за що не зачепившись. Камерна поезія, правда, вимагає більшої стрункості рядка, як алеї парку з рівномірно розбитими газонами, з правильно підстриженими кущами, деревами. В цьому свій шарм і краса. Але є поезія, яка хоче бути садом, чіпляти нас своїми приголосними сучками, часто, аби звернути нашу увагу на щось… На яблуко, на людину в глибині саду. Не пам’ятаю, на жаль, авторки, якій указали недавно на такий от збіг приголосних, а мова йшла про серце яке стискається. Там воно стискалося кількома приголосними. І авторка виправила, і правда стала меншою… Не сприйміть як дидактику, а як роздуми, нмсд. З повагою.
Коментатор Юлія Івченко, [ 2009-02-08 15:32:36 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Пухонська Оксана

Спробую підтримати думку Сергія К. Дійсно, поезія повинна бути в гармонії зі світом. Дивіться, яке розумне наше тіло. Воно відсікає інтуїтивно все те, що людині не потрібно. Ми вміємо рахувати гроші, читати, бо кожного дня ці знання потрібно використовувати. Але далеко не кожен може виконати завдання з інтегралами. Але ж інтеграли всі проходили в школі! Питання, чому ці знання відсіялись? В житті практично інтеграли пристосовують одиниці.:( От Вам і відповідь. Гармонія - це , коли легко. Якщо Оксана відчула, що писати треба саме так, то їй підказали її почуття, іі розум, іі тіло.
А самовпевненість ,Оксано, - це краще аніж занищена самооцінка. Від нервових роладів страждати не будете та й в житті все піде, як по- маслу.:))) А помилки роблять всі. Це урок , який нам даю найкращий вчитель життя:) Тому не картаймо себе за помилки, а виправляймо їх разом.
Коментатор Ванда Нова, [ 2009-02-08 20:57:59 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Пухонська Оксана

Коментатор Оксана Пухонська, [ 2009-02-08 21:28:22 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Пухонська Оксана

1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   19