Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Сергій Філіппов (1981)
Найбільше люблю споглядати світ, блукати старими вулицями незнайомих міст, летіти крізь кілометри лісів, неба й туманів назустріч новим пригодам, новим безцінним зустрічам.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сергій Філіппов, [ 2012-03-12 13:04:13 ],
на сторінці голосування

А я би додав до списку і проголосував за користувача, що заховався під псевдом „Редакція Майстерень“. І навіть не за конкретну людину, а за збірний образ, за всіх, хто подібними методами бореться з колабораціонізмом. Свого часу по всьому Союзу було створено потужну мережу десидентів-антирадянщиків. У кожному СМТ повинна була проживати хоч одна така людина. Переслідувалось дві мети. По-перше, виправдовувалось існування ненажерливої армії доблесних чекістів, а по-друге, за допомогою отаких найнятих цвіркунів-провокаторів можна було виявити справжніх вільнодумців.
І ось читаю всі коменти — й очам не вірю! Невже повернулись до перевіреної практики? А чи може ми вже стали, як дитина, яку вирощували у вазі і яка тепер сама розвивається патологічно без сторонньої допомоги? Ну точнісінько така ж порожня провокаторська риторика, сліпуче майоріння гасел a la Наталія Вітренко,навйязування суперечки й абсолютна неготовність до культурної дискусії.
Приймаєте мій голос?
Без образ.
Коментатор Сергій Філіппов, [ 2012-03-28 15:19:24 ],
на сторінці поезії     "Околдованы"   Мілєвська Тетяна Флора

Коментатор Сергій Філіппов, [ 2012-03-28 22:58:38 ],
на сторінці твору     "Доки не вистиг зелений чай"   Філіппов Сергій

1   2