Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Патара Бачія (1963)
Я вдячна Богу за мої стежки,
Лише мені судилось їх топтати.
Іду, лоскочуть ноги моріжки,
Із хати рідної і...
знов у рідну хату.


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Патара Бачія, [ 2012-07-23 12:39:21 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

Що я можу сказати?.. Мені невимовно важко, що чотири рядки, які написані мною у гнітючому емоційному стані, призвели до такого, зовсім мною не передбаченого результату... Шановні жителі ПМ, які вирішили покинути цей затишний, хай там що, куточок інтернету, де ми могли один з одним спілкуватися, ділитися нашою радістю, співчувати чужому болю, чекати допомоги від більш маститих авторів, їхньої конструктивної критики... дуже Вас усіх прошу не ідіть геть, без Вас у Майстернях буде гірше, тому, хоча б заради цього, не покидайте їх. Дуже жалкую, що, нехотячи, збурила Ваш емоційний спокій... У мене теж одного разу був такий випадок, що, лише після телефонного дзвінка зі Львова, я зупинилася і не видалила усього, що було написано у Майстернях. Ми уже з Вами добрі знайомі, а це за крок до добрих друзів, тож не забирайте у мене надію подолати колись цей крок... З повагою, Патара.
Коментатор Патара Бачія, [ 2012-07-23 19:55:08 ],
на сторінці поезії     "Гроза у горах"   Мазур Наталя

Коментатор Патара Бачія, [ 2012-07-24 09:05:33 ],
на сторінці поезії     "На смерть Богдана Ступки..."   Бачія Патара

"Тому, коли деякі автори дозволяють собі писати погане про явище людини взагалі, а не про недоліки когось, чогось конкретного, то це глибоко образливо для тих із нас, що вважають за Найвищий дар своє знаходження серед людей, і, напроти, усіляких негідників бачать, як нелюдів."
Пане Ярославе, я спеціально скопіювала цей абзац з правил ПМ, скажіть мені, будь ласка, чим я конкретно у цих чотирьох рядках споганила саме явище людина?.. Погодьтеся, що хтось може зневажати конкретну особистість, а для іншого вона авторитет, невже можна таким чином свою думку ставити вище за думку іншого?.. Заходячи до Вас на сторінку, я чемно витирала підошви, не лузала насіння, не вживала у коментарях слово людина і, як на мене, не ображала автора, чому ж мені відмовлено у відвідуванні?.. Ваше право я щиро поважаю, просто трішечки дивно. З повагою, Патара.
1   ...   168   169   170   171   172   173   174   175