Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Сніжана Тимченко (1979)
Пишите депрессивные!
И будет вам такая штука,
как не признание и жизнь ублюдка,
как мгновенье жизни идиота
Иди на смерть, иди за мной пехота!


Отримані коментарі | Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-08-31 00:36:26 ],
на сторінці твору     "***"  

Доброї ночі. Прочитала переписку коментарів на цей вірш. Ви знаєте, мене звинувачували, що я не грамотно пишу, саме віршоскладення не логічне, не долуге. І людина маюча освіту не промина цькнути мене носом в не професійність. Та ось я почитала Франка, і там знайшла все те, за що цькують тепер мовознавці: русизми, скорочення, т. і. Та існує така думка, що генію все можна пробачити. (Оскільки ми не генії, і хто насмілиться таке стверджувати, плюньмо на нього гуртом:) Це те, що стосується зауважень Чорнявої жінки на ваше віршоскладення. І я рада чеснокажучи, що ви дали такий грамотний відпор тому, хто дозволяє собі жартома когось принизити, прикриваючись обізнаністю.
Що про сам вірш:Коли я його прочитала, склалося враження, що я впізнала ці думки. І думаю, вони не тільки про наркотичну залежність. Існують люди які в цьому живуть і без того. Свідомість їхня поранена інколи від народження, інколи набутим каліцтвом. Я кажу каліцтвом не в поганому сенсі. Бо фізична каліка, без сумніву впізнає ці думки. Я по доброму здивована, звідки воно прийшло до вас. Так відчути і написати, це благо. Бо тоді у багатьох у світі людей, настає полегшення, що хтось знає, повірить і зрозуміє.
Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-08-31 11:10:26 ],
на сторінці твору     "***"  

""Просто не всі люди мали змогу читати певні книжки, "" - ви знаєте про цю змогу, я як слід не задумувалась. а в кого вона по суті є? в тих, хто хоче, щоб вона була? я помітила, що молодше покоління ті яким зараз від 18 і менше, не читаючи книжок і перечитуючи кілометри блогів, чатів, постів в інеті не вважають літературу чимсь цінним. звісно за всіх не скажу. а от деякі просто вражають мене тим, що більшість інформації сприймають на слух, а на зір, щось прочитавши не проникаються написаним. розказуєш вірш, - кажуть що дуже гарно; кажеш ти ж тільки но це читав - дивуються, звідки там береться інтонація, почуття та взагалі сенс. я це кажу бо багато зустрічаю старшокласників. і от я думаю, що воно таке та змога? ті люди які заходять на ці сторінки і шукають чогось почитати, старшого покоління, відрізняються лише тим, що ніхто не має права їм вказувати. про які змоги йдеться в цьому випадку навіть не знаю.
Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-09-05 17:45:28 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-09-07 16:57:20 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-09-07 16:58:50 ],
на сторінці твору     "***"  

Коментатор Сніжана Тимченко, [ 2009-09-13 17:28:32 ],
на сторінці твору     "***"