Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Володимир Книр (1955)
Володимир Книр (він же Уладзімір Кныр, Владимир Кнырь, Volodymyr Knyr, Wolodimir Knir, Włodzimierz Knyr) віршує двадцятьма (поки що) європейськими мовами.





Огляди

  1. Нашого цвіту - по всьому світу!-2
    Цими днями у Канаді побачила світ нова книжка Володимира Книра французькою мовою "CLAIR et NET. Aphorismes amusants en rimes". Це - збірка жартівливих поетичних афоризмів (або афорим, як називає їх автор), що вийшли з-під пера Володимира останнім часом.

    Офіційна презентація книжки відбудеться незабаром у Торонто, куди Володимир Книр люб'язно запрошений видавцем.

    Слід зауважити, що це - не перша книжка Володимира іноземною мовою. Нещодавно там же, в Канаді, вийшла з друку його книжка "Jokingly speaking" англійською.

    Свій авторський гонорар за нову книжку автор знов планує перерахувати на потреби АТО, до чого закликає і своїх колег по літературному цеху.

    Нині, заохочений видавцем, він завершує роботу над книжкою своїх нових афорим, цього разу - німецькою мовою. Володимир сподівається на плідне продовження співробітництва, адже на видання чекає давно підготовлена ним до друку ще й збірка українських афорим.

    2015

    "CLAIR et NET"

    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --

  2. Нашого цвіту - по всьому світу!
    Цими днями у Канаді побачила світ нова книжка Володимира Книра англійською мовою "Shortly joking" (ISBN 9781312810594). Це - збірка жартівливих поетичних афоризмів (або афорим, як називає їх автор), що вийшли з-під пера Володимира останнім часом.

    Офіційна презентація книжки відбудеться незабаром у Торонто, куди Володимир Книр люб'язно запрошений видавцем.

    Свій авторський гонорар Володимир планує перерахувати на потреби АТО, до чого закликає й своїх колег по літературному цеху.

    Нині, заохочений видавцем, він завершує роботу над книжкою своїх нових афорим, цього разу - французькою мовою. Володимир сподівається на плідне продовження співробітництва, адже на видання чекає давно підготовлена ним до друку ще й збірка українських афорим.

    "SHORTLY JOKING"

    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --