Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Олехо (1954)
Граматичні помилки були, є і будуть! За шкільні роки не написав жодного диктанту без хоча б однієї помилки. Каюсь, каюсь, каюсь...


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Галина Михайлик, [ 2013-04-08 14:55:36 ],
на сторінці поезії     "Кара без суду."   Олехо Олександр

Шановний пане Олександре, я більш як упевнена, що Ви теж можете давати уроки доброзичливої фахової критики і граматики. Адже у чужих текстах, і не тільки художніх, відразу видно навіть найменші огріхи, на відміну від своїх власних. Я на ПМ всього неповних 3 місяці. Але за цей, ніби не такий вже й тривалий, термін я багато навчилася для себе, особливо того, що стосується наголошування, ритмізації, уникання небажаних збігів, дієслівних рим... Значна частина мого поетичного доробку ще чекає відшліфування, оскільки в багатьох своїх творах бачу недоліки, які не "пускають" їх до публікації на ПМ. Щось вдається переробити, щось ні - відкладаю до іншого разу, і так за декілька підходів дещо вдається. Впевнена, що і той, знятий Вами, філософський вірш теж можна відшліфувати. Адже для того і є ПМ - для праці над собою, над своєю майстерністю.
Внизу анонсової колонки є активні віконечка словників для перевірки правопису, наголошування, знайдення синонімів, рим - це зручний і дієвий засіб для постійної самоперевірки.
З повагою і побажанням творчих успіхів!
Коментатор Василь Кузан, [ 2013-04-08 20:21:29 ],
на сторінці поезії     "Кара без суду."   Олехо Олександр

Коментатор Олександр Олехо, [ 2013-04-09 16:58:46 ],
на сторінці поезії     "Кара без суду."   Олехо Олександр

Коментатор Рудокоса Схимниця, [ 2013-04-10 11:07:40 ],
на сторінці поезії     "Чорний круг..."   Олехо Олександр

1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   219