Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Гора (1964)

Критика
  1. Небесним поглядом на поточний момент планети
    Ідеологічна війна як на долонi... Поділ ідеологічних поглядів світу спочатку. Майже вся Азія — це нащадки Сонця. А Захід має відношення до Місяця. Якщо брати загальну картину всіх богослужінь, то видно глибокі історичні корені, що ведуть до атлантичної традиції в західних церквах і до арья-гіперборейської у східних, включаючи індуїстські. Боротьба сонячної та місячної релігійних традицій — це утвердження пріоритетів внутрішнього світу в першому випадку і зовнішнього — у другому. І довгий час перемагала традиція Лівого Шляху, або Шляху Ока, тоді як Шлях Серця ретельно приховувався і віддавався гонінням та для повного знищення.
    Є лише дві ложі: Біла, що є Братство Перлового Острова, і Темна, що знаходиться в глибинах Тибету, а також в Америці — в Балтіморі і Нью-Йорку. Решта примикають або до майстрів правої Руки, або до адептів лівого спрямування. Всі базікання між двома берегами повинні називатися своїми іменами. Потрібна твердість і відповідальність назвати себе прихильником тієї чи іншої сторони.
    Протистояння слов'ян і англосаксів знаходить аналогію в "Махабхараті", де Цар птахів Гаруда знищує змій і харчується ними. Це не ворожнеча, а генетична несумісність особин. Змій бояться всі тварини, а вони не можуть нічого зробити птахам, що закрили себе панциром щільного оперення.
    Холодна війна, ледь вщухнувши, розгорілася з новою силою. І в цьому не потрібно бачити одне тільки політичне протистояння. Це суперечка двох ідеологій, що триває багато сотень тисяч років і розпочата ще в пізній Атлантиді, яка оголосила війну Аркторуссії, або єдиної Євразійської імперії. Білі і чорні маги билися із залученням сонячних енергій і сил підземного вогню. А потім це виродилося в постійне протистояння між слов'янським світом і англосаксами. Але битва земна-це лише мале відображення битв космічних. Битва ідей, битва розумів зливається в невблаганному ревi проливаючихся на голову людей струмів.
    Протистояння магів лівої і правої Руки триває і зараз, як це було завжди. Проти західної, Атлантичної, магії могли встояти лише ведичні школи Індії та Персії. І, звичайно ж, Росія була завжди найстійкішою духовною фортецею проти нейролінгвістичного програмування, яке останнім часом набуло неймовірна могутність через інтернет і телебачення, формують громадську думку, готують зміщення законних урядів і влаштовують деструктивні дії в столицях різних країн.
    Битва йде, і битва жорстока, за серця і уми людей, за ідеологічні пріоритети і цінності духу. Вже зрозуміло, що всі деструктивні сили підтримуються американським імперіалізмом, інтерес якого — світове панування. І це не ховається правлячою верхівкою Штатів(...шило в мішку - не сховаєш). Термін "американський фашизм" був застосований задовго до Гітлера і Муссоліні.
    Інформаційні війни розжарили ефір до такої міри, що це стає причиною стихійних лих. Тонкі причини збуджують стихії. Брехня не вміщається навіть в повітрі, тому що різниця енергій правди і брехні створює розриви тканини простору. Уявні битви часом запекліше земних. І не потрібно цьому дивуватися, бо йде боротьба ідеологій, боротьба за душі людські. Світло і темрява, совість і нажива, віра і безбожні б'ються між собою.
    Ми бачимо тільки відгомони основної битви. Головні сутички відбуваються в Світі Думки, яку намагаються захопити послідовники винахідника інтелекту. На жаль, діапазон мислення темного воїнства занадто вузький. Все зводиться у них до матеріальних пріоритетів, якими вони заражають світ. Крім призову плодитися і розмножуватися, лунники закликають до земного багатства, всупереч всім правилам совісті, хоча Духовний Світ має в плані зручностей набагато більше можливостей, про які прагнуть не сповіщати простих людей.
    Це не просто війна. Це зіткнення цивілізацій, заснованих на різних принципах. З одного боку, від Росії, це хвиля невпинного духовного і матеріального донорства. З іншого боку, від США, це жага постійного споживання, життя в борг і поведінку, що не личить положенню боржника. Так прийнято в злочинному світі, коли боржник готовий вбити того, хто колись позичив йому гроші.
    Будучи в положенні жебрака, вести себе як володар світу може лише Америка. І цим згубним одержанням ідеєю світового панування охоплена жменька "суперсостоятельних людей", які переситилися грошима. Їм потрібна влада, безроздільна і необмежена. Але вогняна міць Росії не дає їм навести свій лад у світі. Але так багато в світі потрясінь і пролитої крові. За роки просування демократії на Близькому Сході були зруйновані одні з найбагатших держав Азії і загинуло близько двох з половиною мільйонів чоловік. Війна йде на знищення людей або на значне скорочення їх кількості у всіх країнах світу.
    Захищаючись всіма силами від Росії, Європа впускає ворога в свої міста і весі, віддаючи без бою величезні території свої мігрантам, під виглядом яких ІДІЛ вже вторглося в саме її серце. Але для англосаксів Росія страшніше і незрозуміліше будь-яких ісламських екстремістів, тому що цього гіганта не можна ні зламати, ні перемогти. На Росію нападали шведи і німці, французи і англійці, японці і турки. І всі вони були відкинуті і розбиті. Але уроки історії ніхто не вчить, вважаючи, що їх сліди потрібно зтерти з лиця землі, як це роблять в Польщі, за яку СРСР поклав шістсот шістдесят тисяч життів у війні з фашизмом.Невже про таке можливо забути!?
    Падіння світу триває і підігрівається не тільки ідеологічно, але і фінансово. Деякі інститути демократії виділяють значні суми для створення клубів в просторах Росії, де будуть викладати демократичні основи. А на ділі, це розтління малолітніх і суспільства одностатевої любові, які ховаються під вивіскою благодійності. Матерія довела людей до такої міри безбожності, під виглядом західної демократії, що люди вважають за можливе робити все, що їм заманеться, перетворюючи саме потворне в ідеологію розширення своїх свобод.
    П'ята колона особливо активізувалася, коли були оголошені санкції євроспільноти проти Росії. Але хіба під силу зграї дрібних шавок задавити ведмедя або хоча б налякати його? Битва йде не за ресурси або території. Битва йде за уми і душі. Ідеологія — пріоритетне протистояння супердержав.
    Боротьба ідей відбувається у всіх сферах. І основне в них-це нав'язування світу теорії, що всі повинні бути багатими, спостерігаючи за плином модних змін в нерухомості, автомобілях, меблів і всіх дрібницях життя. І, звичайно, модним стало нове озброєння, на яке витрачається найзначніша частина бюджету планети.
    Сучасна армія все більше переходить у своєму управлінні в кіберпростір. І це нагадує про те, що йде битва ідей, а решта опускається на землю як пил, піднятий ненавистю. Думки світла і оскал темряви, стикаючись, знаходять собі місце в цьому світі, відстоюючи правоту своїх позицій.
    Темряві потрібна світова війна. І вона вже йде. Але зіткнення з пекельною силою неминуче. Темні ієрофанти вирощені в надрах американських таємних товариств. І не президент командує парадом вбивства дiтей та розтлiнням людей "свободою". Він лише ставленик Пекла. Але, як відомо, Кащеево царство все одно впаде разом з усіма багатствами. Америка, за законом відшкодування, повернеться під егіду індіанської конфедерації. Землі, відібрані у корінних народів, будуть їм повернуті.
    Дух поділу Активний, виконуючи заповіти темного ієрофанта. І це не жовта тінь, не зелене знамено ісламістського екстремізму або горезвісна російська мафія, але респектабельні ложі планують все нові і нові війни на планеті, приносячи жертви темряві і заробляючи гроші на крові. Експорт демократії американського зразка скрізь супроводжується повстаннями і революціями.
    Призвідники теорії керованого хаосу думають, що правлять світом, накопичивши трильйони доларів. Але, насправді, вони лише слуги темного ієрофанта, спадкоємця вигнаного з планети Князя світу цього. А гроші і скарби лише той золотий ланцюг, на якому їх тримає новий Темний володар. Душі їх віддані і продані злу, а в серцях — випалена вщент порожнеча. Просто так не дається нічого. І за все потрібно платити...
    Котел ненависті кипить. І ми знаємо, хто підкидає дрова в багаття. Але керований хаос виходить з-під контролю заокеанських господарів і, набравши силу і засоби самоокупності, відрікається від тих, хто його породив і організував, і загрожує своїм засновникам новими хрестовими походами. Вирощені для боротьби з Росією, екстремісти намірилися створити всесвітній халіфат. Ідея світового панування ніяк не залишає уми дрібного плану. З одного боку США вважають себе лідером планети, з іншого — Ісламська держава. І між цими двома вогнями Русь живе.
    Не спокійне людське море. І вирішальна битва попереду. Воїни темряви воюють під чорними прапорами. Для них людське життя — ніщо. Вони байдужі до її проявів. А милосердя і совість видалені з ужитку свідомості. Чи не так, це дуже нагадує вчення одного німецького єфрейтора?
    Лють темряви така велика, що просто так ніхто не бажає віддавати простір планети у владу протилежного боку. Але світло не перемогти. Як би темрява у вигляді групової душі Темного Володаря не намагалася оволодіти душами людей, в них все ж залишається щось, крім бажання бути людиною заможною. Посилено роздута американською пропагандою теза не може поглинути Божого початоку в людині.
    Час ведичних битв ще не скінчино. І Сварга, натхненниця всіх процесів, через неймовірні зусилля змінює обличчя світу. І втілені духи з інших світів погоджуються допомогти нам у найтяжчий час.
    Космічне Братство не поступиться нікому планети. Сини Зорі самі її створювали і плекали, вносячи в кожен камінь, квітку і дерево, в кожну живу істоту частину своїх власних сил. А тому воїни Майтреї входять у світовий простір. Вони охороняють заповідані куточки Землі. І їх мовчання красномовніше всіх телестанцій світу.
    Все минется, одна Правда залишиться -
    Життя в простій доброті кожного дня.





    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  2. Родове коріння українського суспільства
    Кожна людина, як і моє двуноге творіння яке має можливість мислення, має потребу знання хто вона, що відбувається з нею та звідки її коріння. Були часи коли від нас майстерно приховували Правду, але, те що приховували - випливає на поверхню. Була священна імперія Великої Єдиної Святої Русі - Єдина біла РАСА –
    Роди
    Асів
    Союз Стран(Країн)
    Асів.

    Да'Арійці, Х'Арійці, Расены, Святорусы.

    Саме про наших Предків з Небес пісня "Арго".
    Нашими предками з Оріона і Плеяд було названо Русь - Святою.
    Саме Київ являв собою древню столицю євразійської держави русів, яка займала територію від Шотландії до Чукотки і від Північного Асгарда до Шрі-Ланки. Він не одне тисячоліття вбирав в себе всю мудрість того стародавнього світу. Київ, серце цієї імперії, мав священне джерело. У ньому правили живі Боги - Кришень і Лада. Кришень — це давньоарійське Крішна. І Київ як столиця світової імперії знав пишність ведичних храмів.
    Храм Святої Софії в Києві не просто церковна установа, але магніт мудрості Великої Русі. Коли слов'янство як нація була єдиною у духовному і політичному плані, у ведичної мудрості був єдиним простір — з півночі до півдня. Розколення за національною ознакою принесло з собою ослаблення Русі, як спорідненості Сонячного Народу.
    Знищення ведичних святинь призвело до численних страждань всієї Російської Нації - так іменували себе нинішні українці, білоруси, болгари, серби, чехи, словенці і хорвати, а також безліч інших племен, що залишилися на самоті після розпаду Великої Імперії етрусків, що існувала за багато тисяч років до Риму. Саме етруски заклали основу державного устрою стародавнього Риму. Був час коли Рим сплачував данину для Київа.
    Велика Мати Арианты - Пресвята Богородиця Оранта стоїть на сторожі в серці слов'янського світу, в славному Граді Києві.
    Місто Господа Крішни, зберігає космічні магніти, може перейти в руки послідовників Конрада. Кривавих жертв вимагають духи глибин земної Темряви. Благословенний край скипає. Агні - Святе Сердце допомоги людству. Сила Небес спрямовує сили кожної чесної людини до Єдності - туди, до святинь наших великих предків, для яких світова імперія була не міфом, а реальністю.
    Шануймося до Родів Небесних.

    Рід – Плем'я – Народ — Держава

    Рід – це сім'я. Припустимо, в Роду 5 синів і 4 дочки, сини створили свої сім'ї, як би нові Роди, виходить діти братів – це вже племінники і племінниці, тобто Плем'я, вони всі племінники, одного Роду-Племені. Коли кілька Родів-Племен об'єднуються, виходить Народ – тобто заснований на Родах з загальними критеріями: одна Віра, мова, культура, традиція. Формуються міста і села (духовно-адміністративні райони), там народи об'єднуються - Раси; і ось всі Вісі Раси називалися одним словом – Держава.

    1. Родова книга
    2. Родовий та Племінний Союз
    3. Хутір, село, місто, Вісь
    4. Система управління
    5. Жрецтво

    Родова книга

    Батько мав свою Родову книгу, де була вказано всю родовідну, тобто він разом зі своїм батьком передав дітям знання про свій Рід. Кожен з його синів у першу чергу брав батькову Родову книгу, переписував (робив копію) і складав собі Родову книгу, де вказував у бік Роду братів своїх. Тобто вони як би родові засновники своїх Родів. Дочок віддавали для продовження інших Родів.

    Молодший син завжди залишався з батьками, утримував їх у старості, і як би залишався в даному Роді, тому в нього було зазначено, що він останній і від нього Родове пішло далі. Тобто молодший залишається в цьому Роді, а старші четверо братів створюють як би свої Роди, але в основі все одно - Рід батька.

    Родовий та Племінний Союз

    Родовий Союз — це одне Дерево по батьківській лінії, від Пращура і до нинішніх прапра...правнуків (сини, онуки, правнуки, праправнуки і т. д. — нащадки).

    Племінний Союз – це об'єднання з іншими Родами. Тобто щоб утворилося Плем'я, брати взяли наречених з інших Родів, зовнішніх, тобто до Роду-Племені вже ставилися й інші Племена, відбувся обмін, брати взяли дочок з того Роду, а від цього Роду віддали дочку туди, — це Племінний Союз.

    Рід — об'єднує всі сім'ї одного Роду по батьківській лінії.
    Плем'я — об'єднує всіх братів і тих, з ким поріднилися.
    Племінний Союз — коли кілька Племен об'єдналися.*

    Але це все - основою Родової та Племінної Спілки, у межах однієї місцевості, одного поселення. Тобто Родовий Союз – це припустимо: хутір або село, де одні родичі. Родо-Племінний Союз – це припустимо: місто або велике село.

    Хутір, село, місто, Вісь

    Село, село, хутір – це Родовий Союз (або Рід), тобто там одні родичі.

    Село, село (може складатися з кількох хуторів) – це Племінний Союз (Плем'я).

    Місто, село – Родо-Племінний Союз (тобто Громада — Міръ).

    Вісь, міста – там об'єднуються Роди, Племена на основі однієї Віри, мови, культури, традицій і т. п. (Народ).

    Вісь – це духовно-адміністративний район (суч. — губернія, область, край).
    Народ – тобто «на Роду», як би на поверхні Родо-Племінних Союзів, тобто заснований по Родовому з загальними критеріями: єдина Віра, єдина мова, єдина культура, традиція.*

    Система управління

    1. Родовий Союз управлявся Старцем, тобто самим старшим в Роду.
    2. Племінний Союз управлявся Радою, тобто збиралися старші родичі (Родовичи) у кожному Племені, і вони вирішували. І зверніть увагу, зараз вищий орган державного управління України – Рада, тобто Племінний союз. Там було два Роду: Анти і Рось, вони створили Плем'я.*
    3. Громада управлялася Копой (див. КОПА); звідси і Копне право, тобто Громадне право.
    Народи керувалися Засадою (КОН).
    Вісі об'єднували Народи Раси, і тут управління йшло вже трохи по-іншому:
    1) Веди — тобто Мудрістю;
    2) Собор — збиралися хранителі Устоїв і Кону, тобто князі, бояри і жерці;
    3) Віче — всенародне, коли вирішували глобальні питання.

    Всі Вісі називалися одним словом – Держава. І раз всенародне рішення – значить всіма Родами, усіма Народами, тобто був Родовий принцип, і це все трималося Мудрістю, Засадою. Держава тримається міццю Родів — ось наша мирооснова. І зверніть увагу, ні жрецька система не управляла Державою, ані Собор не керував Державою, ні Віче не керували Державою, але при цьому Держава була непереможна. Тобто як такого управління немає, ніхто ніким не керує, всім керує лише одна система – Совість. Бо Совісті слухають і Боги, і люди. Совість над усім.

    Жрецтво

    Якщо треба вирішити якесь питання, приходили до жерців. Жерці були скрізь, у кожному Роді, тобто старший в Роду був одночасно і Старцем і Жерцем, як Родової жрець. Без жерця жодне питання не вирішувалося. Припустимо, Собор або Віче висували якогось князя воєводою, жерці давали настанову, а без жрецького напуття, без слова жерця жодна армія (військо) в бій не йшла, тому що вважалося, без божого благословіння робити нічого. Єдине, коли не треба було запитувати у жерців благословення та ін., це коли йшла агресія, нападок на якийсь Рід, Плем'я... Там відразу відправляли гінців, і хто знаходився в Племінному союзі, Родо-Племінному союзі, тут же всі збиралися і давали відсіч.

    Веди, жерці – це не тільки духовне управління, але й наука та мистецтво тощо, -все там. Тобто Собор вирішував якісь загальні (загально-Родові, загально Племінні) питання; Віче збиралося вирішувати питання якогось глобального характеру, питання війни і миру; а в основному все вирішувалося через жрецтво, тому що жерці в першу чергу думали про добробут Родів, про їх Духовний розвиток, про освіту, про захист. Тому будь-який Рід, накопичуючи якесь родове надбання, досвід, він копію цього родового - спадщини, досвід віддавав на зберігання жерцям. Жерці це все зберігали. Навіть існувала «жертва Богам», тобто у великих Родах (раніше 20-30 дітей було нормою) одну дитину (зазвичай одного з молодших чи первородного) віддавали жерцям, як би приносили в жертву Богу. Тобто якщо станеться непоправне, припустимо, вороги напали і весь Рід загинув. Так ось, ця дитина ставала продовжувачем Роду, навчався у жерців всієї мудрісті, потім отримував добротну, чистокровну дружину, і з нього Рід відроджувався.

    Тому, раз в основі Держави — Родове, значить, і відродження Держави піде з Роду, тобто з кожної конкретної людини. Не з постанови ЦК якої-небудь партії, уряду, або указу президента про відродження, а саме з цієї людини, яка прагне, щоб його Рід вижив в цей важкий час, знайшов близьких собі за Духом, щоб це все зберегти.


    Коментарі (1)
    Народний рейтинг 5.5 | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  3. Погляд на коріння актуальних проблем в Україні, однієї з
    Є сучасні й минулі проблеми нашого будення, і їх потрібно долати. Але, щоб долати перешкоди, впевнений, варто знати їх джерело... Є закон Причини та Наслідки, або Дії та Протидії. Те, що ми називаємо "законом Причини та Наслідки", на Сході зветься Карма. Сучасні проблеми - це слідство дій в минулому, адже кармічні події будь-якої форми життя мають своє походження... Вважаю, що з цим погодиться читач.
    Отже, про витоки проблем в Україні, Росії та інших державах світу. Цього дня про Росію говорить ввесь світ. З неї і почнемо...
    Що з нами відбувається? На це питання найважче відповісти нашим дідам - ровесникам 20 століття, на очах яких зникла остання Імперія Російського народу, програна кілька воєн, зруйновані основи моральності народу, загублена Природа, розкрадені і «прихватизовані» національні багатства і, найстрашніше, йде вимирання Російського народу.
    Коли треба було підняти Державу, Петро Аркадійович Столипін говорив, що «якщо Імперія прийме мою програму, Росія зможе існувати і розвиватися самодостатньо, незалежно від усього світу чотири з половиною століття. При цьому кожні двадцять років у два рази буде збільшуватися населення, і всім Росія буде рідною країною». За що його і вбили євреї.

    Спеціально розв'язали світову війну, оскільки програма Столипіна перетворювала Росію в систему переваги, дозволила б Російської Імперії стрімко розвиватися. Тому стравили дві братські системи: народи Німеччини і Росії. Стравили, і остання Імперія впала.

    З плану Столипіна ми бачимо, що в 1910 р. нас було 150 млн. чоловік, а в Китаї — 100 млн. Якщо б програма Столипіна здійснювався, то у 1930 р. нас повинно було бути 300 млн., так і було б. У Китаї — 200 млн.+
    У 1950 р. — 600 млн. В Китаї — 400 млн.+
    У 1970 р. — 1,2 млрд. В Китаї — 800млн.+
    У 1990 р. — 2,4 млрд. В Китаї — 1,6 млрд.+
    Те, що запропонував Столипін, автоматично поширилося на сусідню державу, і вони здійснили цю програму. Вони завжди приходили і переймали наш досвід. Китайці вписалися в цей графік. У нас зараз 100 млн., Отже, знищено 2,5 мільярда російських людей.
    Смертність в даний період часу перевищує народжуваність за одними даними на 1 мільйон, за іншими - на 2 мільйони людей. Нас має бути в межах трьох мільярдів чоловік.
    Можна взяти карту Китаю, де проживає 1 мільярд осіб. Вони живуть по околицях, біля океану, а решта - гори. На маленькій ділянці території проживає 1 мільярд осіб.
    Якщо ці ділянки накласти на карту Росії, то виходить, що в Росії може проживати близько 100 мільярдів чоловік. Росія і себе прогодує, і інших, тому що Слов'яни завжди жили в гармонії з іншими народами. Все це в порядку речей. Якщо в Китаї це можливо, чому у нас це неможливо?
    За роки правління Леніна і його єврейського оточення, в Росії, по стану на 16 листопада 1924 року, було знищено 30 млн. Слов'ян. У Другій Світовій війні - 55 млн., людей, в основному російських. Зрозумівши ці цифри, можна сказати, що подібного геноциду не знала ще світова історія.
    Але відомими є і наслідки геноциду. Знищувалися кращі люди, як у фізичному, так і в моральному відношеннях, особливо - в генетичному. Війни підбирали молодих, здатних дати здорове продовження своїх родів. Це з одного боку.
    C іншого боку, в російських містах і селах з'являється дедалі зростаюча кількість людей не російської національності. З'являються цілі вулиці і селища циган, турків, курдів, в'єтнамців, китайців, корейців і т.п.
    Злочинне співтовариство в Росії явно має особа кавказько-єврейської національності. Це в Росії вони вірмени, грузини, азербайджанці і т.д., в Америці вони відразу стають євреями.

    Треба враховувати, що є слов'янські вірмени, грузини і т.д., а є єврейські, які по команді кинулися в Росію.
    Уявіть себе єдиною Білою людиною, що живе в місті, переповненому чорними... Ви живете в постійному страху, що одного разу увірвуться до вашої квартири. Це може статися в будь-який час.
    Чорні діти - члени банди, залучені в звірячий бізнес, грабують і ріжуть один одного. Цілі будинки, що поширюють сморід людських екскрементів і загальної гнилі. Після заходу сонця стає гірше. Ви чуєте постріли в ночі, крики і стогони когось, бив до смерті.
    Ви не наважуєтеся вийти на вулицю після 22 години. Тиші не існує. Вдень, коли вам доводиться виходити на роботу або в магазин, великий ризик зіткнення з чорними єврейськими расистами, які стверджують, що «проливати кров гоїв Богові миле» (Талмуд - Святе письмо іудеїв).
    Все це переконує в реальності загрози. Вони представляють реальну владу в вашому місті, а міліція відмовляється допомагати вам. Ви сидите в своїй кімнаті, знаючи про те, що чорні перевершили чисельністю біле населення, а чорні расисти ненавидять вас, хоча ви не заподіяли їм ніякої шкоди.
    Ваш колір шкіри - це колір потенційної жертви. Це - кінець життя і початок виживання. У кращому випадку ваше майбутнє - безнадійний глухий кут.Уявити таке дуже просто - є засилля відео, західним капіталом та їх помічниками дано можливість дивитися фільми з дикими сюжетами...

    Йде успішна «демократизація» суспільства, коли рівні права мають росіяни та чужинці, хворі на сифіліс та здорові, злочинці, як і чесні громадяни, повії і матері багатодітних сімей, «злодії в законі» і чиновники, дармоїди і трудівники, наркоторговці та їх жертви, і т .п.
    А обов'язки орати, сіяти, бути захистником в армії, вмирати за Батьківщину покладені в основному на російських.
    В даний час кожен рік російське населення зменшується на 1 млн. людина. Російський селянин в Центральній Росії спився, вимер. Катастрофічно падає народжуваність. У Росії здійснюється геноцид Російського народу на основі демократії.
    «ГЕНОЦИД - одне з найтяжчих злочинів проти людства, винищення окремих груп населення за расовими, національними, етнічними або релігійними ознаками, а також умисне створення життєвих умов, розрахованих на повне чи часткове знищення цих груп, так само, як і заходи щодо запобігання дітонародження в їх середовищі ».
    Як бачимо, всі дії російської влади потрапляють під визначення геноциду Російського народу.
    Політики захищають інтереси чиї завгодно, але тільки не Росії і російського народу. Русофобством пропаганда безкарно отруює мізки(уми) спритно поданих наклеів, ніби всякий російський патріот обов'язково антисеміт, чорносотенець і навіть фашист.
    Слово «патріот» засоби масової дезінформації зробили лайливим. Телебачення нагнітає атмосферу аморальності, користолюбства, насильства, порнографії і морального падіння народу. Боротьба сіоністів і русофобів з прозріваючим російським народом зростає, загострюється, набуваючи нових форм...
    На питання, хто винен в бідах Росії, багато політиків відповідають практично однаково. ОДНІ називають Темну Силу - «Глобальний Предиктор», інші - «Світовий уряд», мета якого - світове панування.
    І засобом в досягненні цього панування є єврейський народ, який розсіяний по всьому світу. Механізмом , що призводить в дію всі гвинтики агресії, є «жидомасонська змова», синагога.
    Сформульовані прості питання про причини геноциду Російського народу насправді відводять від головної відповіді, зміст якого лежить за межами Росії і навіть за межами Планети Землі.
    Вивчаючи Рунічне НАШИХ Предків Спадщина, Давню Мудрість, яку дано нам у Ведах, ми можемо виразно розкрити процес знищення Білих Людей на Землі та в Росії, зокрема.
    Звідки в головах певної частини землян з'явилися людиноненависницькі ідеї, прагнення до світового панування?
    Це не просто якесь протиборство двох соціальних систем або боротьба поганих і хороших людей, не просто «жидомасонська змова» єврейської верхівки, не просто підступи якихось «темних» жерців.
    Все, що відбувається з Росією, з її російським народом, так само, як і з іншими слов'янськими країнами і їх народами, є продовження боротьби Темних Сил з пекельного Миру зі Світлими Богами з Світу "Правь".
    Це пародія на явному Світі тих процесів, які проходять на Божественному рівні. Темрява - це міра вимірювання, відповідає десяти тисячам. Існує десять тисяч Земель, на яких встановлені правила життя темних Міров.
    Правителями Темних Міров є Кощеі і мають своє військо з Бісів - ниці суті пекельного Миру.
    Усвідомлення цього факту дозволить піднятися російській людині в своєму світогляді на вищий рівень і забезпечить розпізнавання з єдиної методологічної платформи всіх подій, що відбуваються на Землі, незалежно їх від часу і масштабу.
    Давня мудрість Родів Раси Великої визначає ієрархію володарів Темних Сил з пекельного Миру: Князі Темряви, Кощеі, темні Арлегі, темні Легі.
    На Землі, в світі "Явь", ієрархія Темних Сил наступна: Кощеі є володарями «сірих». «Сірі» через мондеалістов (Світовий уряд) керують євреями.
    Останні є звичайним гарматним м'ясом, яке кидається їх правителями в вогонь роздувати війни та влаштування погромів без найменшого жалю. Натомість євреї отримують життєві блага за рахунок пограбування інших народів. Мають єдину духовну основу - іудаїзм.
    Священні писання Родів Раси Великої
    «Саньтіі веди Перуна», «Білий Шлях» свідчать нам:
    «Чужинці зазіхають на все чуже, яке їм не належить. Всі думки тільки про владу над усіма світами, про захоплення надбань і творінь Світлих Міров. Слуги Світу Темряви вважають, що тільки їм повинні належати всі Світи, котрі створив Бог-Творець. Чужинців МЕТА порушити гармонію, що панує в Світі Міров, і знищити Білих Людей. Бо тільки вони можуть дати гідну відсіч Силам Темряви на Землі і не допустити її розграбування і знищення.
    Темні Сили залучають багатства і надра. Тому вони залишають своє Пекло і прагнуть в ті Світи Світлі, де надра земні багатствами повняться, а жителі там брехні і оман не зазнали.
    На Землі квітучі чужинці потайки прибувають. Використовуючи брехню і лестощі, проникають в довіру до мешканців. Як тільки у жителів знаходять довіру, осягати починають їх Древню спадщину. Дізнавшись все, що можливо в Спадщині, в свою користь тлумачити починають, себе оголошуючи посланцями Божими.

    Для усіляких Темних Світів не бажані традиції, за якими живуть всі народжені в світі. Не подобається їм Білий шлях Духовного сходження і чорна заздрість весь їхній погляд затьмарює.
    Їм тяжко і тісно в тому Пекельном світі, де жадібність і злість узаконено усюди, де немає любові, добробуту, щастя, тільки користь, та прагнення до наживи. Бажання чужого, омани і розпуста — єдиний сенс Пекельной життя. Вони вважають Багатство своєю вірною опорою, та будують свій світ на Багатстві.
    Чужинці, насамперед, прагнуть привчити Дітей Людських до Жадібності (впроваджується приватна власність і людина йде від Духовності), бо Жадібність губить Пізнання (людина починає більше думати, як зберегти власність, і тим самим її пізнання розвивається в межах своєї діяльності. Керують свідомістю людини через релігії).
    Коли ж Пізнання вбито — Сором гине (з загибеллю пізнання людина починає керуватися своїми внутрішніми інстинктами і почуттями. Людина думає тільки про себе, про задоволення своїх потреб. Це змушує її не звертати увагу на рідних, близьких, а тим більше на сторонніх людей. Все засновано на бажанні чужого).
    Коли убито Сором, пригнічується Правда (людина починає вступати в угоду з Совістю, здійснює вчинки, які приносять користь тільки йому), з загибеллю Правди і Щастя гине (внутрішній спокій Душі).

    Загибель Місяця Фатты
    Коли Щастя вбито (людина знаходиться в такому стані, коли його ніхто не розуміє і не хоче розуміти інших) — Людина гине (людина стає залежною від тих, у чиїх руках концентруються гроші), а якщо гине Людина, то всяким багатством його вільно заволодівають Чужинці (Світовий уряд через євреїв).

    «Но придут из Мира Тьмы Чужеземные вороги,и начнут глаголить Детям Человеческим слова льстивые, ложью прикрытые».
    Бог Перун.

    Використовуючи хитрість і діяння порочні, вони молодих відвертають від Мудрості Предків. В байдикуванні дозвільному їх привчають жити, до недотримання батьківських традицій. Люди слабкі Духом втрачають розум, або під владу Чужинців потрапляють, інші ж у жадобі до стяжання Чужинцям йдуть в служіння.
    Нещастя таких заблуканих людей гірше смерті. Втрачаючи розум, люди здійснюють вчинки жорстокі, аж до порушення Заповідей Кровних (Законів РІТА).
    Чужинці на Землях нацьковують один народ на інший, закликаючи їх до воєнних дій, щоб вони вбивали один одного за оволодіння надбаннями земними. Так у Світлих Мірах народжені були чвари і війни.
    Мільйони життів забирають безглузді війни на догоду бажанням Чужинців, бо чим більше війн та смертей між Дітьми Людськими, тим більше багатства знаходять посланці Світу Темряви. Надбання по закінченню воєн завжди дістаються Чужинцям.
    Після того, як закінчуються війни, залишок живих людей опромінюють і позбавляють їх Свідомості та Волі. Люди за наказом Чужоземних ворогів багатства надр видобувають. Коли ж у Землях багатств не залишається, і надра вичерпують все до межі, тоді вороги вивозять все, що на Землях здобули, а всіх людей знищують.( Знайомий напрямок, відносно до Донбасу - видобування сланцевого гасу. Коли йде його видобування - отруюється вода. Наслідки зрозумілі - знищення всього живого!)
    А з яких Земель люди виганяли Чужинців, туди відправляли вони Фаш-руйнівник (ядерні бомби) і знищували Землі.
    Подібним чином Чужоземні вороги багато Землі квітучої перетворили в прах, кров проливали безневинних створінь, ніде не щадили ні малих, ні старих.

    Сонячна система
    Сумна доля Троары, що в Сузір'ї Ради Світи осявала. Нині Троара пустинна, без Життя. Попіл згарищ лежить в сім сажнів. Такий же образ, сумний, сумовитий можна бачити на Руттен-Землі, що раніше сяяла в сузір'ї Макоша. Всюди руїни Великих Святилищ і Міста порушено сильним полум'ям.
    Нема більше Життя, до тієї Землі без Сонця, немає ні рослин, ні птахів, ні тварин. Вітер лише попіл носить по долинах і засипає ущелини. Фаш-руйнівник випарував річки, моря, небо заполонили чорні хмари, крізь сморід непроглядний світла промінь не проходить і Життя не повернеться в той Світ ніколи».
    І в даний час за аналогічним сценарієм агресія Темних Сил здійснюється в нашій Сонячній Системі на планеті Земля.
    Дотримуючись Духовно-моральних Заповітів Слов'янський і Арійський народи були Духовно невразливі! На це не впливало навіть те, що нащадки не знали всього свого минулого.
    У Священній Землі — Біловодьє, де спочатку проживали наші Предки після Великого Потопу, а потім на всіх територіях, куди розселялися Слов'яни і Арії, в основі Давньої Мудрості завжди лежить Культ Предків, а не міфічних , аморфних сил. Саме Культ Предків — основа тієї високої Духовності, якою володіють народи Родів Раси Великої.
    Жрецьку Мудрість не завжди вдавалося передати в повному обсязі, що призвело до неминучих змін у культурному і Духовному образі Родів Раси Великої. Поступово зникла інформація про ту землю, з якої відбувалося їх розселення.
    Якщо про Святу Землю Білих народів, про Біловоддя, прості люди мало що знали в Х столітті від Р. Х., то у XX столітті стали знати ще менше. Причиною тому є прихована агресія з боку темних сил по всіх напрямках нашого життя, як у фізичному, так і в Душевному плані.
    Спочатку замінили Рідну Віру на чужу Релігію. Місіонери-проповідники з інших країн закликали відректися від Рідних Богів на користь чужого бога. Змінили і спростили до межі Давню Абетку, вилучивши з неї «зайві літери» і Образну основу під благим приводом простоти і досконалості.
    (Слов'яно-Арійські Веди про наш всесвіт і минуле людства)
    Тим самим позбавили дітей Образного мислення та здатності творчо мислити, під стати Богам. Сучасні богослови намагаються довести "недоказуемое". У 1700 р. Петро I змінив Календар і тим самим позбавив Російський народ власної Спадщини (історії) протяжністю 5 тис. років.
    Біблію сьогодні намагаються представити, як єдине Святе Письмо у Слов'ян і Аріїв на рубежі ІХ-ХІІ ст. по Р. Х.
    З певного моменту життя людей на Землі, зло, для Родів Раси Великої, стало знаходити дорогу в земному світі через євреїв. Свідченням того є людиноненависницька книга Талмуд, головна книга євреїв.
    Наприклад, для позначення не євреїв, євреї користуються наступними словами: гой — не єврей, язичник, нокри — іноземець, чужий; акум — ідолопоклонник. Як бачимо, гой означає Слов'янина або будь-якого російського, хто сповідує дохристиянську Віру. Талмуд дозволяє юдею всіляко гнобити гоїв і знищити їх фізично.
    «Слід вбивати самого чесного серед гоїв» (Тозефот, I, а),
    «Проливаючий кров гоїв угодний Богові» (Ниддерас-бамидебар-раба, с. 21).
    Талмуд постійно вселяє єврею, що людиною може називатися тільки він. Людиною не визнається ніхто, крім євреїв, бо вони одні походять від першої людини, а всі інші народи від нечистого духа і повинні, відповідно, називатися скотами (Ялкута Рубени Параска Береш, л. 10, 2).
    Не відстає від Талмуда християнська Біблія, в якій Старий Завіт, писаний євреями і для євреїв, дає рекомендації євреїв з економічного удушення інших народів з допомогою лихварства, а також щодо їх знищення.
    Механізм економічного поневолення народів з допомогою лихварства або, як кажуть на Русі, лихоимства (швидко і багато мати), розписаний детально в книзі Второзаконня:

    «4.1. Тепер, Ізраїлю, послухай постанов та законів, що я [сьогодні] научаю вас виконувати, щоб ви були живі [і розмножилися], і ввійшли, й посіли цей край, що Господь, Бог батьків ваших, дає вам [у спадщину];
    23.19. Не віддавай у ріст братові твоєму (по контексту — іудею) ні срібла, ні хліба, ні чого-небудь іншого, що можна віддавати в зростання;
    23.20. іноземцу (тобто не юдею) віддавай у ріст, а братові твоєму не віддавай у ріст, щоб Господь Бог твій благословив тебе в усьому, що робиться руками твоїми на землі, в яку ти йдеш, щоб оволодіти нею;
    28.12. ...і будеш давати в борг багатьом народам, а сам не будеш брати в борг [і будеш панувати над багатьма народами, а вони над тобою не будуть панувати]».(ЦЬОГО ЧАСУ _ КРЕДИТНА СИСТЕМА БАНКІВ)
    Книга Пророка Ісаї уточнює, що треба зробити з тими народами, хто не підкориться економічної і територіальної експансії євреїв:
    «60.10. Тоді сини іноземців будуть будувати мури твої, і царі їх — служити тобі;
    60.11. І будуть завжди були відкриті брами твої, не будуть зачинятися ні вдень, ні вночі, щоб приносимо було до тебе багатство народів, і приведені були царі.
    60.12. Бо народи і царства, які не захочуть служити тобі, — загинуть, і такі народи абсолютно знищаться».
    У книзі Второзаконня дано пряму вказівку на знищення не тільки культури Слов'ян, Давньої Віри їх Першопредків, але і фізичного знищення народів разом з їхніми іменами:
    «12.2. Вигубите всі місця, де народи, якими ви оволодієте, служили Богам своїм, на високих горах і на пагірках, та під кожним зеленим деревом.
    12.3. і поруйнуйте Жертовники їхні, і Стовпи поламаєте їх, і спаліть вогнем Гаї їх, і розбийте ідоли Богів, і вигубите ім'я їх від того місця».

    Україна – правонаступниця Атлантиди
    Київський Князь Володимир Красне Сонечко за родом був незаконнонародженим сином новгородського князя Святослава від хазарки Малуші. Він одним з перших Російських Князів зрадив Віру Першопредків. Каган Землі Російської — так він називав сам себе.
    В результаті хрещення, а точніше першої громадянської війни, до 6508 р. (1000 р. Н. Х.) з 12 мільйонів русичів у Київській Русі було знищено три чверті. Залишилося всього 3 млн. чоловік, забитих, хрещених вогнем і мечем. Християнами стали в основному купці, торговці, правляча «еліта».
    На рубежі ІХ-ХІІ століть було порушено зв'язок поколінь. Батьки — Слов'яни і Арії — винищувалися молодими християнами і місіонерами, а дітям-сиротам вдовбувалася віра народу Ізраїлю.
    Шанування Великих Предків стало злочином, крамолою і ідолопоклонством, а поклоніння ідолам Ізраїльським — великою чеснотою.
    Відбувалося викривлення історії, яка переписувалася на догоду можновладцям. Біле ставало чорним, а чорне — білим. Руйнувалася давня, багатотисячолітня культурна традиція слов'янських народів.
    У Х-ХІІ століття це пізнала Русь. Раніше доктрину Ізраїлю пізнали римляни, греки, германці, франки, сакси, скандинави, венеди.
    Без участі супротивників Світла не обійшлося при знищенні давніх бібліотек — сховищ найцінніших Книг: Протошумерской у Вавилоні, Олександрійської у Єгипті, руйнування архіпелагу Санторін, загибель Коморах папірусів у Фівах і Мемфісі, знищення Етруської бібліотеки в Римі, підпал храму-Капища в Афінах, знищення величезної бібліотеки в Царгороді, зникнення бібліотек Ярослава Мудрого і Івана Грозного.
    Всього того, що свідчило б про 600-40-10-тисячолітньої життя народів, що населяли Мідгард-Землю, просто немає, його «хтось» знищив.
    На Руській землі термін «Православ'я» був запозичений у Старовірів-Инглингов і привнесений у Християнство тільки в XVII столітті патріархом Никоном, за часів Олексія Михайловича Романова, а до цього Християнство візантійського штибу на Русі називалося ортодоксальним, тобто правовірним.

    Династія Романових знищила Рассению або Древню Русь.
    Діяння Петра Першого: зруйнував єдину Державу, відійшли Індія, Персія, Туреччина, Китай, Скандинавія, Палестина, Болгарія, Сербія, Сибір, Далекий Схід тощо; зрадив Давню Віру Предків, знищував старовірів, волхвів, придушував повстання Російських людей; розв'язав громадянську війну між центром і провінціями, знімав з храмів дзвони на гармати...
    (Дзвони храмів своєю акустикою досягали території дзвонів наступного храму. Це робилося для того, щоб очищувати території від шкідливих бактерій. І так було по всій території Святої Русі.)

    Вирізав бояр, знищував старі родові книги і звичаї; дозволив кровозмішення, ввів моду одружитися на іноземках; дозволив шлюбні родинні зв'язки, чим поклав початок генетичного виродження нації, особливо правлячих верств; реформував календар, віднявши у Росії повністю минуле, почав писати історію і закони під себе; скасував патріаршество, ввів Синод.
    Вся церковна реформа Никона не звелася лише до заміни в богослужбових книгах словосполучення «правовірна віра християнська» на «православна віра християнська», двоперстя на "трехперстие" і т. д.
    Справжня мета реформи Никона полягала в тому, щоб стерти в пам'яті народній початковий сенс слова «Православ'я» — Праву Славити (!!!) і покінчити з періодом "Двоеверия" на Русі, коли "веротерпимо" співіснували на Російській землі «правовірні християни» або, як називають себе Старообрядці, — «Праведні Християни», і Старовіри — «Православні Слов'яни» исповедывающие Инглиизм, яких християни називали Инглянами. (ШАНУЙМОСЯ)
    Для Инглян (Старовірів-Инглингов) християнським Патріархом Никоном і царем Олексієм Михайловичем Романовим готувалася одна доля — повне фізичне знищення, бо цього вимагає Біблія.
    Особливо досягли успіху Сили Темряви в пропаганді бездуховності і кровозмішення. Головний рецепт для виродження Слов'ян і Аріїв — кровозмішення, тобто порушення Законів "РИТА".


    З-за інформаційної війни, розв'язаної служителями монотеїстичних релігій, почалося поділ колись єдиної і величезною Слов'яно-Арійської Держави на окремі частини.
    Забуття Віри Першопредків з боку керівників Родових общин, дружин і козачих формувань призводило до падіння слов'янських Князівств, що сприяло розкладанню єдиної Слов'яно-Арійської Держави на частини за релігійними і національними ознаками і зумовило початок братовбивчі воєн колишніх слов'янських народів між собою.
    В наш час можна спостерігати дроблення на дрібні осколки того, що залишилося від Великої Держави. І цей процес триває посиленими темпами по сьогоднішній день.
    Фактично на рубежі ХХ-ХХІ століть ми спостерігаємо фінал трагедії Великої Держави — зникнення її з лиця Землі разом з Пологами Раси Великої.

    Все перераховане вище є лише частиною загальної мети, яку переслідує у своїй діяльності Світовий уряд і ті, хто стоїть над ним. Зміст цієї глобальної мети укладена в наступних словах з промови Абі Фоксмана, Президента А. D. L. (Єврейська організація США):
    «Джентльмени! Вітаю вас на другій зустрічі з нагоди столітнього ювілею учнів Старших Сіону. Ми досягли всіх цілей, сформульованих на нашій першій зустрічі 100 років тому.
    Ми керуємо урядами. Ми створили протиріччя серед наших ворогів і змусили їх знищити один одного. Ми дійсно змусили замовкнути критиків наших справ і ми — найбагатша раса серед людей на Землі.
    Я кажу про смерть білої раси. Ми повністю знищимо всі засоби відтворення так званої Раси Арійців. Настав час переконатися, що біла раса згасає через генозмішування і фактично зведену до нуля народжуваність.
    Всі ми насолоджуємося баченням багато разів повтореними кадрами з усього того світу — останніми білими дітьми, що грають з темними дітьми, і знаємо, що це — шлях до остаточного руйнування білої раси.
    Ми можемо зруйнувати стародавню чисту лінію крові арійців, спонукати до альтруїзму і виробництва змішаного потомства.
    Існують більш агресивні програми. Їх мета — знищення наступного покоління білих дітей — заслуговує будь-якої ціни.
    Ми хочемо, щоб кожен білий батько відчував незручності від білих дітей і виробляв змішане потомство.


    Ми повинні використовувати нашу владу для маніпулювання білими чоловіками та білими жінками, тих, хто ще збирається зберегти свою расову чистоту. Вони будуть в Новому суспільстві піддані остракізму.
    Щоб гої не могли об'єднатися, їх треба вбивати і укладати у в'язниці. Ми на власні очі переконаємося в сконанні білої раси лише тоді, коли розпушення розуму вразливих білих людей перетворить їх в агентів для їх же власного руйнування.
    Вже наші зусилля у створенні «людей» того типу для білої раси призвели до успіхів. Ці чоловіки вже не самостійні люди.
    Люди, ви і предки інтенсивно працювали, щоб упевнитися, що у нас буде влада для того, щоб тримати долю білої раси в своїх руках. Тепер ми маємо це.
    Загиньте, арійські гоі (рогата худоба)».
    Кінець промови. 25 серпня, 1988, Нью-Йорк.
    (Газета «Слов'янин», № 5 (25) 2000 р.)
    Знищення Білих людей є головним завданням Світового зла на Землі.
    Люди Білої раси є нащадками Світлих Богів, вміють розрізняти Добро і Зло і боротися зі Злом. Мають Совість Божу у своїх Душах.
    Знищення Білої Раси — найперше завдання Темних Сил на Землі. Кощії-Князі Темряви і Правителі Сірих використовують сірих та їх нащадків — євреїв для цієї боротьби. Вони не щадять їх життя для досягнення своїх цілей.
    Кощії мають вигляд звичайних людей, володіють потужними руйнівними знаннями, внутрішній зміст яких нелюдський.
    Протистояти їм можуть тільки народи шкіри Чистого, озброєні Древньою Мудрістю. Будь-який відхід від Давньої Мудрості веде до загибелі національної держави і перетворює його народ в рабів «сірих» сутностей, а в кінцевому підсумку — до виснаження ресурсів і знищення планети.
    На знищення Білої раси спрямовані всі зусилля Світового уряду у всіх сферах діяльності людства. Цього «не бачать» тільки їхні нащадки.
    Це відбувається шляхом стравлювання білих народів між собою(..і піде брат на брата..). Революції, локальні та світові війни, міжнаціональні та міжрелігійні конфлікти — все це форми підбурювання людей, які призводять до їх фізичного знищення.
    Звільняються території і ресурси країн, де проживали білі люди, і захоплюються Чужоземцями. Остання Світова війна була спланована Світовим урядом для взаємознищення двох великих слов'янських народів: західних слов'ян, германців і східних слов'ян-росіян.
    Головне завдання в останній війні була інформаційна. Чужоземцями спеціально сплюндровано родова назва «Арієць» і Слов'яно-Арійські Солярні (свастичные) символи.
    Це зроблено для того, щоб завжди мати можливість звинуватити нас в екстремізмі та фашизмі. Присікти будь-які спроби слов'ян звернутися до свого минулого, до своїх Духовних коренів, до захисту своєї національної гідності.
    Інформаційна війна не припиняється ні на хвилину з тих часів, коли з'явилися Чужинці на нашій Землі. Нижче наведені документи ще раз підтверджують, що і в сучасних умовах інформаційна війна триває.
    Доктрина А. Даллеса, Директора ЦРУ США, 1945 рік.
    «Ми кинемо все, що маємо, все золото, всю матеріальну міць і ресурси на обдурення і обдурення людей. Людський мозок, свідомість людей здатні до зміни. Посіявши в Росії хаос, ми непомітно підмінимо їх цінності на фальшиві...
    Ми знайдемо своїх однодумців, своїх помічників і союзників у самій Росії. Епізод за епізодом буде розігруватися грандіозна трагедія загибелі самого непокірливого на землі народу, остаточного згасання його самосвідомості.
    З літератури і мистецтва ми... поступово вытравим їх соціальну сутність, відучимо художників, відіб'ємо у них охоту займатися зображенням, дослідженням тих процесів, які відбуваються в глибинах народних мас.
    Література, театр, кіно — все буде зображувати й прославляти самі низинні людські почуття. Ми будемо всіляко підтримувати і піднімати так званих художників, які стануть насаджувати і втовкмачувати в свідомість культ сексу, насильства, садизму, зради — словом, всякої аморальності.
    В управлінні державою ми створимо хаос і плутанину. Ми будемо непомітно, але активно і постійно сприяти самодурству чиновників, хабарників, безпринципності.
    Чесність і порядність будуть осміюваться і нікому не стануть потрібні, перетворяться на пережиток минулого.
    Хамство і нахабство, брехню і омани, пияцтво і наркоманію, тваринний страх... і ворожнечу народів, перш за все, ворожнечу і ненависть до російського народу — все це ми будемо спритно і непомітно культивувати.
    І лише небагато, дуже мало хто буде здогадуватися або розуміти, що відбувається. Але таких людей ми поставимо в безпорадне становище, перетворимо на посміховисько, знайдемо спосіб їх оббрехати і оголосити покидьками суспільства.
    Ми будемо розхитувати таким чином покоління за поколінням... Ми будемо битися за людей з дитячих, юнацьких років, будемо завжди головну ставку робити на молодь, станемо розкладати, розбещувати, розтлівати її. Ми зробимо з них космополітів».
    Директива Ради Національної безпеки США 20/1 від 18.08.1948 р.
    «Наші основні цілі відносно Росії, в суті, зводяться до двох:
    а) звести до мінімуму міць і вплив Москви;
    б) провести докорінні зміни в теорії та практиці зовнішньої політики, яких дотримується уряд, що стоїть при владі в Росії».
    «Наші зусилля, щоб Москва прийняла наші концепції, рівносильні заявою: наша мета — повалення Радянської влади. Вирушаючи від цієї точки зору, можна сказати, що ці цілі недосяжні без війни, і, отже, ми тим самим визнаємо, що наша кінцева мета відносно Радянського Союзу — війна і повалення силою Радянської влади.
    По-перше, ми не пов'язані певним строком для досягнення наших цілей у мирний час.
    По-друге, ми обґрунтовано не повинні відчувати рішуче ніякого почуття провини, домагаючись знищення концепцій, несумісних з міжнародним світом і стабільністю, та заміни їх концепціями терпимості та міжнародного співробітництва.
    Не наша справа роздумувати над внутрішніми наслідками, до яких може призвести прийняття такого роду концепцій в іншій країні, рівним чином ми не повинні думати, що маємо хоч якусь відповідальність за ці події.
    Якщо радянські лідери визнають, що зростаюче значення більш освічених концепцій міжнародних відносин несумісне із збереженням їх влади в Росії, то це їхня справа, а не наше. Наша справа-працювати і добитися того, щоб там відбулися внутрішні події».

    На початку 80-х років радянській розвідці вдалося добути матеріали так званого «Гарвардського проекту». Він складався з трьох томів: «Перебудова». «Реформа», «Завершення».
    На початку першого тому — велика преамбула, в якій говорилося про те, що на межі XX і XXI Століть людству загрожує страшна криза із-за нестачі сировинних і енергетичних ресурсів.
    Англосаксонські аналітики-екологи прийшли до висновку, що порятунок людства залежить від того, наскільки вдасться вирішити спільні завдання після знищення, як говорив тодішній президент США Рейган, «Імперії зла», тобто, за рахунок СРСР, із запланованим скороченням населення в 10 разів і руйнуванням національної держави.
    СРСР-Росія повинна бути розчленована на 30-40 маленьких частин, а населення має бути скорочена до 50 млн. рабів, задіяних на сировинних плантаціях (шахти, рудники, видобуток нафти, газу).
    Програма розрахована на три п'ятирічки.
    У перше п'ятиріччя з 1985 по 1990 рік буде проходити «Перебудова» з її гласністю, боротьбою за соціалізм «з людським обличчям», підготовкою реформ «від соціалізму до капіталізму». «Перебудовою» повинен керувати один вождь, імовірно Генсек.
    Другий том присвячений був «Реформи», її час — 1990-1995 роки, а цілі — наступні:
    1. Ліквідація світової соціалістичної системи.
    2. Ліквідація Варшавського договору.
    3. Ліквідація КПРС.
    4. Ліквідація СРСР.
    5. Ліквідація патріотичного соціалістичної свідомості.
    «Реформою» повинен був керувати вже інший вождь.
    Третій том називався «Завершення», ним повинен був керувати третій вождь, його час — 1996-2000 роки. Він містив такі пункти:
    1. Ліквідація Радянської армії.
    2. Ліквідація Росії, як Держави.
    3. Ліквідація атрибутів соціалізму, начебто безкоштовного навчання та медичного обслуговування і введення атрибутів капіталізму: за все треба платити.
    4. Ліквідація ситій і мирного життя в Ленінграді та Москві.
    5. Ліквідація громадської і державної власності та введення приватної власності повсюдно.
    «Завершення» супроводжувалося виморожуванням голодного населення Росії, спорудою хороших доріг у морські порти, за якими сировина і багатство Росії належало вивезти за кордон.
    За рахунок Росії Захід сподівався вирішити багато, і вичавити її, як лимон, а територію «віддати для англосаксонської раси».
    Ці далекі плани реалізовані на 100%. Колишній Директор ЦРУ Гейтс написав, що, будучи в Москві, він пройшов по Червоній площі, і це був його мовчазний парад в ознаменування перемоги США в «холодній» війні.
    Висновок: те, що відбувається з Росією — не випадково! Проти нас ведеться повномасштабна війна на повне знищення.
    Так хто ж винен?
    Це не наше життя, воно нам нав'язано. Тому самі слов'яни винні, що відійшли від Віри Предків, що ігнорують Небесні Закони РІТА про чистоту Роду і Крові, що не живуть Общинно-Родовим устроєм.
    Якщо людина не прокинеться, не відкине чужу йому життя, то Душа його відправляється в Пекло. Боги йому не допоможуть, бо сам він обирає свій шлях, володіючи свободою Волі. Звинувачувати треба тільки себе!

    (споглядаю на вірші та перемовки проти Кремля... Отче Вселюблячий, заради Христа пробач людям, які потрапили в пекельну оману, не розуміють що вони діють... Віру серцем тримаю, - у них ще є час осягнути свої дії та очиститися ...)

    Що робити?
    Повернутися до давньої Віри Першопредків наших. Не до сохи і ходіння пішки в постолах, як з усмішкою багато хто подумає. Повернутися до Духовності і Моральності наших Предків.
    Літати в космос, торгувати, займатися бізнесом, працювати, застосовувати комп'ютери, але все це починати робити з Совістю для процвітання свого Роду, Народу, Батьківщини.
    Не трудіться для себе, працювати треба тільки для свого Роду. Боріться зі Злом, виганяйте Чужинців зі своєї землі. Відроджуймо Давню Віру Першопредків в повсякденному народного життя.
    Це — вища мета, що стоїть перед Російськими Жерцями.
    Пробудження людини можливо тільки в Пізнанні, і Пізнання рятує його. Досягнувши Пізнання, Дитя Людське знову дивиться на Веди, і знову боргом стає прагнення до Життя Духовного, де головною всіх діянь стає Совість.
    Що робити в такій ситуації?
    Висувати національні гасла. Створювати Громади Старовірів. Не прагніть до компромісів з різними партіями і рухами. Твердо стійте на позиціях Давньої Віри.
    Головна сила кожної Громади — це внутрішня переконаність її членів у правоті і непереможності.
    Давня Мудрість наших Предків, Жрецька ієрархія, Духовне відродження Російського народу, Столипінська концепції розвитку Росії, виконавча дисципліна, відповідальність за результат будь-якої справи, забезпечать нашу міцність і єдність.
    Пам'ятайте, наша єдність може бути тільки на основі Давньої Мудрості.
    Згідно Древнім Літописам, ми знаємо, що швидке досягнення своїх цілей призводить до енергетичного виснаження народу, після чого влада переходить до Чужинцям.
    Припустимо, що в Росії виник потужний національний рух, представники якого беруть владу в країні «форсованим методом» в результаті швидкої перемоги революції, виборів. Ведуть серйозну політику на підвищення народного добробуту».
    Встановлюється жорстока диктатура, ідуть перетворення, держава набирає неймовірну міць. Однак, головна небезпека такого форсування — ефемерність плодів.
    У 2-3-му поколінні починає поступово спадати ентузіазм народу, і до 5-го покоління все вироджується в махровий бюрократизм або деспотію.
    Народ при таких перетвореннях знаходиться в стані натхнення. Однак це стан короткочасний. Він, як правило, змінюється сильною депресією. Результати форсованого методу виходять за рахунок різкого енергетичного і духовного виснаження нації.
    Після всього цього Кощеями пропонується реформа, яка призводить до захоплення влади Сірими. Небесні Закони говорять: «Робити все треба без зволікання і без поспіху».
    Найголовніше те, що форсований метод не покращує духовну якість нації, а навпаки, витрачає наявний потенціал.
    Звичайно, в авангарді збираються найкращі, проте згодом вони або гинуть, або виснажуються і поступово сходять зі сцени. Їх місце починає займати будь нікчемність — у підсумку вся справа національного відродження зазнає краху.
    Тому необхідно серйозно приділити увагу нинішньому психологічному та моральному (інакше — духовному) стану російської нації.
    Сьогодні Росія перебуває в умовах фізичного і морального виродження: якість нації і кількість населення неухильно знижуються. В таких умовах говорити про відновлення Великої Росії, а тим більш тривалому існуванні просто несерйозно.
    Причина в тому, що інформаційний вплив на наш народ дало результати саме ті, які очікувалися Чужоземцями. Відзначимо лише наступні моменти.
    Чоловіче населення втратило свою провідну роль і свої організаторські функції. У Росії, строго кажучи, майже немає батьків. Підростаючі діти, і в першу чергу сини, замість Батька — господаря і наставника — бачать жалюгідного лемішку, безвольного і безвідповідального придатка сім'ї, що живе на побігеньках у власної дружини або розбазарює сімейний бюджет на горілку.
    В результаті повністю порушується спадкоємність поколінь, діти також стають безвольними і безвідповідальними, і до того ж — примхливими, розпещеними примхами своєю істеричною матері, яка тепер одна формує їх моральний вигляд.
    Під суцільним впливом невпорядкованою, ірраціональної жіночої стихії в дітях порочні нахили проявляються більшою мірою, ніж в умовах твердої батькової руки.
    З причини жіночої емансипації погіршуються не тільки якості нових поколінь, але і різко скорочується народжуваність.
    «Рівноправна» жінка — при безвладному чоловікові, значною мірою втрачає материнський інстинкт. Його місце займає тепер пристрасть до розкоші, насолод, красивим речам і т. д. Виникає влада речей і грошей над людиною.
    На сьогоднішній день більше половини населення Росії неспроможна залишити нормальне родове. В основному це алкоголіки і люди з хиткою Совістю (або повною відсутністю такої).
    Перші залишають після себе дебілів, виродків і психопатів, другі — злодіїв, розкрадачів, покидьків і злісних безсовісних авантюристів.
    Переважна більшість населення живе при повній відсутності яких-небудь керівних ідеалів. Майже кожен російський сьогодні практично бездуховний. На розумі або горілка, або гроші і «шмотки».
    В умовах повної ліквідації традиційних традицій сім'ї, Роду і суспільства батьки в першу чергу стурбовані тим, як забезпечити і одягнути своїх дітей.
    Майже ніхто не думає про те, щоб виховати в дітях які-небудь позитивні якості: повага до молодості, і повагу до старості, волю, наполегливість, цілеспрямованість, сміливість і самовладування.
    У соціальних низів, як і у значної частини інтелігенції, спостерігається хворобливе - плебейська зарозумілість, що виражається, в першу чергу, в упевненості у своїй повній безгрішності.
    Наша людина швидше піде на шибеницю, ніж визнає себе винним у чому-небудь. Вина зазвичай лягає на зовнішні чинники: на державу, уряд, «систему», «дурну» країну, школу, виробництво.
    Поняття про чесність і порядність абсолютно втрачено для значної частини росіян, викликаючи здебільшого зневажливу посмішку.
    Угоди з совістю стали постійними. Бути просто безчесним і непорядним вже не вважається ганебним. Нарешті, куріння, пияцтво, алкоголізм та наркоманія. Нездоровий спосіб харчування і життя.
    Таким чином, ми стикаємося віч-на-віч з національним виродженням. Створювати форсованим шляхом ще одну велику державу — значить, спалахнути в останній раз і потім остаточно померти.
    Перше, що потрібно зробити, це забути пряме бажання перевлаштувати матеріальне життя (як це передбачає форсований метод).
    Вся проблема цілком зосереджується на питаннях совісті, земне життя — це лише необхідна випливає наслідком, певна емпірична проекція духовних запитів.
    Іншими словами, в даному випадку йде первісне поліпшення якості нації, тобто відновлення Духовного потенціалу. Мова йде не про створення нової державної системи, а створення нових національно-здорових організмів всередині цієї системи.
    Простіше сказати, люди зі здоровою психікою і духовно близькі повинні створювати закриті (для хворих) об'єднання. Створення власної землі аріїв» і посилення її впливу в міру накопичення сил є стратегія розвитку.
    Ми повинні чітко розрізняти своїх і виродків — «шудра» (п'яниць, алкоголіків, наркоманів, злочинців, людей з злодійський психологією або просто безчесних психопатів, сексуальних збоченців, дебілів, повій, а також прихильників лівої ідеології, демократії тощо).
    Нам зараз не час розпускати «соплі» про рівність, мова йде про створення національного інституту Жрецтва і про Духовно здорових трудових класів (землеробів, торговців, ремісників і промисловців, військових).
    Це повинні бути люди Духовні, вольові, розумні і внутрішньо порядні.
    Технічна сторона: свої люди постійно входять в різні громадські об'єднання, які мають Давню Віру і філософсько-методологічний зміст діяльності на основі Ведичних знань на перспективу.
    Треба набратися терпіння, не треба бажати споглядати в найближчому часі тріумф національної ідеї, бо ми опинимося кровожерними катами своїх власних дітей.
    Не треба встановлювати собі терміни. Жерці повинні посіяти перші здорове насіння Духовної Мудрості Родів Раси Великої. Ми навіть не побачимо сходи. Наша стратегія поширюється на століття.
    Ми не відновлюємо Російську імперію*, ми повинні відновлювати Душі Російських людей — поки Кращих людей. І кращі люди створять Імперію по своїм силам, поширять Російський Дух на всю Мідгард-Землю.
    Майбутнє для всіх Родів ваших,
    виникає з Минулого Пологів ваших,
    бо ви самі створюєте своє Майбутнє,
    ведені Любов'ю, яка живе в серцях.

    Слава богам і предкам наша


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  4. Отче наш

    У кометарях до твору " Сердце - обитель безусловной любви " Було сказано мною про відсутність у багатьох людей духовних знань і як слідство - бракує належного духовного виховання. Чому такою була моя відповідь. Тому що "Любовь Весна" запитала так: "Двойственность человека, материальна и духовная, позволяет свободной воле делать выбор. Не всегда человек осознает благо. Почему так происходит?" Спробую розповісти докладніше про молитву "Отче наш". Багато людей на Планеті Земля не в повній мірі замислюються над сенсом Молитви Господньої - ОТЧЕ НАШ, вважаючи, що вона і так занадто проста, щоб ще витрачати час в міркуваннях над нею. Для мене це досить є хибним - для духовного росту розуміння самого себе в Дусі. Чому так ? Тому що молитва - це одна зі складових духовного розвитку. Вона називається Господньою тому, що Сам Господь Ісус Христос дав її Своїм учням: Ви ж моліться отак: Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі, хліб наш насущний дай нам сьогодні й прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим, і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є царство, і сила, і слава навіки. Амінь.
    (Матв.6 :9-13).

    Отче наш, що єси на Небесах! Таким є наше звернення до Всемогутнього - Я ЄСМЬ Присутності, Який перебуває на плані Духа.
    Продовжемо молитву:
    Хай святиться ім'я Твоє.
    Нехай прийде Царство Твоє.
    Нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі.
    Хліб наш насущний дай нам на цей день.
    І прости нам борги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.
    І не введи нас у спокусу.
    Але визволи нас від лукавого.

    Після звернення до Отця Небесного, ці команди є послідовністю благословення з семи наказів, якими Ісус дає зразок молитви, що знаменує сім днів творіння, сім променів і сім чакр. Він каже:
    "моліться отак". Це показує нам, що ми повинні слідувати алхімії семи променів у нашій молитві.

    Такими є сім команд, і вони опечатані Восьмим променем:
    Бо Твоє є Царство і сила і слава навіки. Амінь.
    Енергія цих указів є чистим потоком ріки життя, яку є можливим побачити на схемі(в інеті можливо знайти схему) у вигляді поточної по кришталевій струні енергії. Це постійне джерело енергії. Вона тече до серця через Я ЄСМЬ Присутність, через Я Христа. Серце являє собою центральну ланку, через яку ця енергія проходить. Ми використовуємо силу волі, щоб визначити, яким кольором ця енергія забарвиться - як вібрацією свідомісті. Ми робимо це за допомогою думки, почуття, слова і діла. Ми постійно залучені в одне з цих проявів. Таким чином, щогодини – і вночі і вдень – поточна через нас енергія повинна стати світлом або темрявою («бути чи не бути»). Розумне застосування напруженням волі веде до звільнення душі. Зловживання ж свободою волі - веде до рабства. Кожен раз, коли ми говоримо, мислимо, відчуваємо або робимо якусь дію, ми використовуємо деяку кількість енергії Бога, яку відправляємо у Всесвіт, поставивши на ній печатку своєї особистості. Якщо це спотворена енергія, то, згідно із законом карми вона повертається до нас, кристалізується в нашій
    формі, в підсвідомості, в ефірному тілі та залишається там до тих пір, поки буде трансмутирована Святим Духом Я ЄСМЬ.
    Якщо ж це енергія світла, кваліфікована належним чином чеснотою, любов'ю, досконалістю, істиною, то вона негайно осяде у велике Каузальне Тіло людини і збільшить розмір
    його кілець. Саме так, з допомогою добрих справ, як позитивного проявлення свідомості ми накопичуємо скарби на Небі.
    Ми постійно віддаємо накази. Тому нам слід вивчити науку динаміки веління, щоб отримати майстерність у використанні енергії і більше не бути жертвою масової свідомості.
    «Ви чули, що сказано: «Люби свого ближнього, і ненавидь свого ворога». А Я вам кажу: «Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує, щоб вам бути синами Отця вашого, що на небі... » (Мт. 5:43-45). Отже, Ісус навчав нас вважати себе синами Бога, співспадкоємцями Христу. Зодягнувшись владою Всемогутнього Бога, ми володіємо силою керувати енергією. Наші молитви – це не команди або молитви грішників, які плазують людиноподібними перед Богом. Всі ми з дитячих років пам'ятаємо про добрих чарівників, а молитви і є тими чарівними діями, про які бажають всі діти. Ми маємо в спадщину віддавати накази силі енергії, використовуючи науку управління потоком енергії.Це тому що наділені даром свободи волі та тому що Бог, як Трійця всередині нас, володіє владою віддавати ту саму команду.

    Фраза Хай святиться ім'я Твоє – це використання вільної волі з метою затвердити, що тут, на плані матерії, ім'я Бога (Я ЄСМЬ ТО ЧТО Я ЄСМЬ) буде шануватися. Це дія Волі Бога, діяльності Першого променя. Таким чином ми встановлюємо фортецю Його суті всередині свого храму.

    Друга команда: Ісус каже: Нехай прийде Царство Твоє.
    Царство означає свідомість. Отже, ми викониємо дію веління, (і це – дія на Другому промені, промені мудрості), щоб свідомість Бога прийшла в прояв там, де ми знаходимося. Воно вже проявляється в Я ЄСМЬ Присутності та Я Христа. І по своїй вільній волі ми повинні вирішити, чи виявиться воно чи ні, у нашому храмі. Ми можемо вирішити, що не бажаємо свідомості
    Бога, а воліємо своє власне. Коли ми не затверджуємо Його свідомість, це означає, що ми тим самим прийняли рішення щодо реалій бути людською свідомістю, бути не-я.

    Третя команда: Нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі. Тут
    кажуть, «на землі», маючи на увазі, що земля – це план свідомості, реалізації буття. На земному плані, де нам дарована можливість тренуватися в застосуванні вільної волі, ми наказуємо зараз Третьому променю Божої любові, щоб ця воля Бога, що є як внутрішня світокопія нашого життя, здійснилася тут, на землі, так само,
    як вона виконана зараз на небі. Без цієї виреченої команди не буде перенесення енергії. Зміна не зможе відбутися. По суті, творіння не зможе відбутися в цій октаві. Таким є Втрачене Слово (Закон є для всіх і всього), втрачене розуміння команди, відданої в ім'я Трійці. Воно було загублено юдеями, християнами, мусульманами, індусами, буддистами.

    Хліб наш насущний дай нам на цей день –
    це повеління на Четвертому білому промені, бо білий світ задовольняє всі наші потреби і потреби години, живить чотири нижніх тіла та душу.

    П'ята команда дана у відповідності з наукою П'ятого, зеленого променя:
    І прости нам борги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.
    Це закон, згідно з яким ви простягаєте правою рукою світ, свідомість,
    життя, милосердя, справедливість і отримуєте лівою рукою у відповідному з тим що дали.
    Ісус включає в цю наукову молитву нагадуючи про те, що, прощаючи, ми отримуємо прощення самі. І це є посвяченням, яке ми проходимо щодня, бо щодня є хтось, кого ми можемо пробачити, і перш за все мова йде про нас самих. Ми повинні пробачити своєму нижчому «я» за те, що воно не знаходиться в добрих стосунках з полум'ям Бога, не живе у злагоді з ним.
    У віянні тихого вітру звичайних людських відносин милосердя – це любов, що виявляється в повсякденності. Ми маємо можливість посеред рутини «рядового часу» нашого життя відчувати , розпізнавати знаки милосердної любові Бога і отримувати сили для того, щоб наші серця духовно зростали, тобто ставали подібними Серця Його». На практиці це означає — звільнятися від розгойданного егоїзму свого існування, не закривати своє серце в непробивну скриню, але дозволяти йому бути чутливим до потреб і болю інших людей. Це як шлях Христа, слідування яким робить осмисленим наше життя - жити не всіляко, а в Дусі, заради Життя.

    Шоста команда дається на Шостому промені:
    І не введи нас у спокусу –
    ця дана команда призначена для опечатування нашої внутрішньої світокопиї від спокус в потоці життя. Спокуса ж являє собою намір бути чимось., ніж ми не є в дійсності, виконати план когось іншого, бажати те, що належить ближньому (сусідську дружину або чоловіка, або бика,
    або слугу, і так далі). Виконати шлях розвитку іншої людини означає відмовитися від власного шляху. Це велика спокуса, з яким ми стикаємося в житті. Ми слідуємо за кимось. Ми хочемо бути зразком тієї чи іншої людини(був час коли ми бажали бути схожими на улюблених героїв з книг, фільмів, або просто розповідей) . Ми потураємо примхам. Ми піддаємося гіпнозу
    засобів інформації. І разом зі всім цим ми бажаємо йти по шляху. Але ми виявляємо, що мирські цінності та Божі є різними. Отже, існує спокуса виконати чиюсь дхарму. Якщо кому відомо про вчення буддизму, то Крішна попереджав про це Арджуну: виконуй власну дхарму, а не
    чиєсь ще. І так як ми прийняли рішення виконати сенс власного існування, то робимо заклик, яки має відношення до стезі Христобуття – індивідуального Христобуття, яке повинно бути опечатано.

    Сьома команда: Але визволи нас від лукавого.
    Вона має відношення до стезі Сен-Жермена, до Сьомого променя у сьомій епосі. Визволи нас від енергетичної завіси, яку ми самі створили. Як же нам визволитися від неї? Ми закликаємо хрещення Святим Духом. Ми призиваемо священний вогонь - фіолетове полум'я. Таким чином Господня молитва стає величним ствердженням, що складається з семи команд. Саме так на думку
    Ісуса ми повинні кваліфікувати енергію, щоб бути співтворцями з Богом, Його синами-служителями. Читаючи про створення людини, чоловіка та жінки, ми усвідомили, що саме нам було призначено бути сотворцями , як і Отець (Бог)панувати над землею, правити і володіти
    владою на цих планах над вогнем, повітрям, водою і землею, і над усіма проявами, такими як тварини (тварина царство), елементальна життя й ангельські сонми.
    Тоді стає зрозуміло, що задум Бога полягає в тому, щоб ми і наше близнюкове полум'я були співтворцями, з Богом, будучи прямими нащадками Альфи і Омеги, нашого Бога Матері-Отця(ОМ). Ясно також, що кукіль, посіяна серед пшениці, спробувала і продовжує переконувати нас у тому, що ми не володіємо цією спадщиною, що ми – грішники, що самі є грішними і не маємо права спілкуватися з Богом, з високо піднятою головою, розуміючи Творця як енергію, як рід чоловічий і рід жіночий, тобто енергію чоловічу і жіночу, розуміючи, що ця енергія надана нам, щоб ми могли створити навколо себе світ Світла, щоб виліпити свою справжню особистість і возз'єднатися з Богом, завдяки цьому полум'ю.
    Коли вимовляємо молитву Христосвідомості, будь ласка, не схрещуйте ноги, розпряміть спину. В ній вівтар вашої істоти. Господня молитва – це наказ для всієї енергії, що тече у вашому храмі. Це веління семи чакрам для виконання, щоб бути цілісними.

    Отче наш, що є на небесах!
    1. Нехай святиться Ім'я Твоє.
    2. Хай прийде Царство Твоє,
    3. нехай буде воля Твоя як на небі, так і на землі.
    4. Хліб наш насущний дай нам сьогодні.
    5. І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим.
    6. І не введи нас у спокусу,
    7. але визволи нас від лукавого.
    8.Бо Твоє є Царство, і сила, і слава навіки.
    Амінь.

    Восьмий об'єднуючий промінь підтверджує, що єдиний спосіб, з допомогою якого ми можемо володіти енергією Бога, укладаєся в незмінному визнання нами того факту, що ця енергія належить Богу, а не нам. Ми не є її власниками і неставимо собі в заслугу зроблений заклик або прийшовша на нього відповідь, бо Твоє є Царство, (або Твоє є свідомість), Сила і Слава (цього наказу) на віки віків. Амінь.
    Амінь опечатує все.


    Коментарі (2)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  5. Посвящения


    Каждый человек, проживая жизнь на земле, проходит по ступеням «посвящения». Понятие «посвящения» равнозначно личностному лучу, т. е. луч — соответствует ступеням посвящения. ...Мы можем определить собственную ступень посвящения, но для этого необходимо знать структуру Посвящений и их влияние на человека.

    Посвящений существует: 3 Божественных, 4 космических и 3 земных. Названия — космические и земные посвящения — условны, т. к. эти посвящения происходят в процессе пребывания человека на земле они в принципе являются земными. Некоторые эзотерические школы в определении ступени посвящения используют имена планет, например: «Солнечное», «Лунное» и т. д.

    Первые три земных посвящения проходят для человека незаметно, потому что они суть всего земного. Первое и второе посвящение прошло все человечество, живущее на земле. Значение этих посвящений — в зарождении и продолжении жизни материи. Третье посвящение — это крещение (разные формы в разных религиях, но суть одна — приобщиться к Божественному потоку). Люди, проходящие эти стадии посвящения, должны знакомиться и изучать материальный мир, утверждаться в обществе, заботиться о семье, развивать свою личность, обучаться, в основном ремеслам или профессиям, связанным с материальным миром. Сам человек находится в постоянном состоянии тревоги либо депрессии или ее противоположном полюсе — беззаботности. Желание удовлетворить животные наклонности очень сильно. Желания быть счастливым, свободным сопоставляются чаще с количеством и качеством материальных благ, сексуальных связей и т. д., но в этом нет ничего плохого, наоборот, это естественный процесс развития личности.

    Первое космическое Посвящение

    Дает человеку возможность прикоснуться к духовному миру. Этот путь называется ПОСЛУШНИЧЕСТВО, или путь стремящегося. С человека снимаются некоторые ограничения. Состояния счастья на этом уровне возникают от мысли «Бог есть!», что мы не одни. Посещение Храмов, Ашрамов, приобщение к религии становится источником духовных сил человека, но все-таки на этом уровне развития эмоциональное состояние нестабильно. Идет постоянная борьба личности, души и общества, получившего только два или три посвящения (большинства). Религиозный пыл иногда доходит до фанатизма. Послушники часто попадают под влияние различных сект, т. к. канонические религии зачастую не могут удовлетворить потребности стремящегося. Люди, получившие первое космическое посвящение, как правило, всегда знают об этом (видения, сны и т. д.)

    Второе космическое посвящение

    Это посвящение — подготовка к ученичеству. На этом этапе развития человек также находится в состоянии ментальной и эмоциональной нестабильности. Он уже не присоединяется к сектам и общинам, а наоборот, больше находится в одиночестве, он начинает испытывать желание медитировать, он постоянно анализирует и пытается взять под контроль свое эмоциональное состояние. Он чаще страдает, чем бывает счастлив, т. к. внутри все бунтует против материального мира. Неудовлетворенность, усталость — очень часто характерны для того, кто стоит на пороге ученичества. По мере своего развития человеку отчасти удается стабилизировать свое состояние, и тогда его допускают к следующей ступени посвящения.

    Третье космическое посвящение

    Оно называется «принятый ученик». Оно характеризуется тем, что человек твердо знает, что ему помогают, поддерживают, учат. Он уже не ищет Учителей в проявленном мире. Он постоянно медитирует и получает ответы через медитацию. По мере того как человек борется, решает свои проблемы и пытается контролировать свои желания и мысли, ему открывается особая область знаний духовного тела, его подготавливают к работе в группе таких же учеников. С него снимаются запреты, и начинает поступать информация о невидимом мире. Происходит частичный доступ к «Вселенскому банку знаний». Ученик вступает на длительный путь подготовки к служению. Принятые ученики записывают полученные знания. Пробуют ими делиться с ищущими — с теми кто, пока не имеет прямой информации от Учителей. Ученикам приходится очищать свое физическое тело, подготавливая его к высоким вибрациям Учителя. Это становится одной из важнейших задач посвящения. Каждый, кто получил второе и третье космическое посвящение, четко знают об этом. Этот обряд становится одним из самых ярких эзотерических впечатлений в жизни ученика.

    Четвертое космическое посвящение

    Посвященные ученики. Это последняя стадия ученичества, она характеризуется тем, что полностью снимаются запреты и ученик имеет свободный доступ к «Вселенскому банку знаний». Они являются проводниками Учителя, прогрессивной частью человечества, ученики не имеют личных целей, они сознательно служат человечеству. Трудно распознать их среди обычных людей, но с уверенность можно сказать, что это сильные личности. Как правило, вся их работа незаметна, она тайная и многим непонятна. Ученики входят в группы и сами работают с группами. Периодически их допускают в Шамбалу для обучения, они знают своих Учителей, они умеют молчать, умеют входить в безмолвие высот и многое другое. Одно из основных условий этого посвящения — работа за сценой, как Великие. Они не имеют ни какой экзотерической организации, штаба или движения, нет рекламы и любой другой огласки.

    Три божественных посвящения

    Пятое, шестое и седьмое посвящения — это уровень мировых учителей.

    Эти посвящения не относятся к живущим на Земле, т. к. они возможны при условии свободной трансформации материи из газообразного состояния в плотную форму. Когда эти посвященные приходят на землю в физическом теле, то рождаются новые мировые религии с такими Учителями, как Будда, Христос, Кришна и другие. Группа мировых Учителей состоит из живых сознательных душ, постоянно пребывающих в Шамбале. Ее девиз «Слава Единому», символ группы — Золотой треугольник, заключающий внутри себя равноконечный крест с алмазом в вершине треугольника. Этот символ никогда не воспроизводился в форме. Он сияет над головами тех, кто входит в группу и не может быть виден никем, даже ясновидящими. В случае прихода одного из Учителей, его кармический код покажет Божественное происхождение, но эту информацию разглашать пока рано, знающие — знают.

    Кармический код

    Рассмотрим кармический код как цифровое значение, он записывается по значимости цикла, от большего к меньшему — год, месяц, число. Как мы уже знаем, наибольшее значение для человека имеют малые циклы, поэтому, число — является наиболее значимым. Именно оно и определяет задачу этого воплощения.

    Предположим, дата рождения — 1961 год, 10 месяц, 03 число. Последняя цифра и есть кармическая задача. Все остальные цифры выражают те области развития, в которых у человека уже имеется опыт, он его приобрел в предыдущих воплощениях. Цифры, которых не хватает (из порядкового ряда от 9 до 0), покажут, какие сверхзадачи предстоит решить в этом воплощении, помимо кармической. В рассматриваемом примере не хватает: 8,7, 5,4, 2 — значит, проработка по этим уровням будет для человека наиболее трудна. Полный набор цифрового ряда от 0 до 9 выражает гармонию.

    Трактовка цифровых значений происходит относительно чакр.

    Девятка: 9

    Проработка кармической задачи по муладхаре сопряжена с трудностями из-за ее многообразия и множества аспектов воли. Кундалини поднимается именно из муладхары и соединяет ее с сахасрарой. Возможность самостоятельного открытия 333 лепестков выражается в сокращенном виде, в форме — 9. Работа должна проходить фокусирование внутри себя. Конкретность и порядок во всем. Дом, семья, работа, мысли, слова, поступки и т. д., недопустимо нечеткое выражение своих мыслей, опоздания куда-либо, неисполнение обещаний и прочие аспекты взаимоотношений с окружающим миром. Работа над накоплением силы физической и духовной.

    Через волю — человек учится постигать механизм самоограничения, вместе с этим приобретает знание о внешних ограничениях, но использовать эти знания пока не может по причине отсутствия собственной силы. Все окружающие постоянно предъявляют свои требования о проявлении заботы о них. Душа этой формы откликается на эти требования внутренним чувством долга. Если человек, следуя общественному мнению, мнению других людей, а не собственному внутреннему голосу, отказывает, то он приобретает кармические долги. Активность действия, многообразие направлений, стремление узнать все — это те задачи, где должна трудиться 9. Она постоянно на себе ощущает недостаток всего: времени, информации, денег, поддержки и самой жизни.

    Форма 9 прорабатывается в том случае, когда человек с радостью и с любовью встречается с любыми трудностями: без страха, без волнения, без тревоги, без прочих негативных ощущений — только радость и любовь являются показателем могущества души. Утверждение «Я могу преодолеть любые трудности с радостью и с любовью!!!» есть показатель первой ступени посвящения — могущества души. Сложность проработки заключается еще и в том, что выбор профессии происходит по принципу страуса, прячущего голову в песок. Профессии выбираются, как правило, в разрез с кармической задачей: психология, педагогика, история и прочие гуманитарные направления — только усиливают сложность задачи.

    Идти по пути сопротивления, вот принцип девятки. В трудностях сохранить радость жизни. Медицина тоже не подходит, кроме специализации в хирургии, травматологии, терапия — только мануальная или массаж. Танец, жест, спорт, геология, и т. д. — вот профессии, способствующие отработке кармы, они должны иметь приложение к практическому использованию рук для улучшения и изучения мира материи. Все, что связано с тонкими энергиями, пока должно только изучаться, но ни в коем случае не применяться во внешний мир. Практика медитации рекомендуется самая конкретная: это молитва, динамическая медитация, можно заниматься практиками, связанными с боевыми искусствами и другими занятиями, укрепляющими физическое тело.

    Восьмерка: 8

    Задачи, вложенные в эту цифровую форму, заключаются в размножении, приумножении, расширении, объединении в малом. Реализация аспекта любви на уровне инстинкта. Создание малой группы, выстраивание внутри группы правильных отношений, жертвенность на благо семьи в ущерб своим желаниям. Мудрость, проявленная в терпении, чуткость к окружающим людям. В жизни это должно проявляться через большую и дружную семью. Отношения — родители, дети, сестры, братья и не только родные, но и приемные, сводные — должны выстраиваться по принципу: все вам отдам, только примите, прошу вас. Именно по этому принципу строится Божественная Иерархия, и человеку необходимо приобрести первый простой опыт жертвенности. Принципы отцовства, материнства, семейственности — ощущение себя частью целого — есть кармическая задача второго луча.

    Профессии, помогающие отработать кармическую задачу, должны быть связаны с терпением и жертвенностью, только через эти качества можно приобрести мудрость. Это могут быть педагоги, воспитатели, обслуживающий персонал в больницах, в детских домах и в домах престарелых; профессии, связанные с аграрным сектором, экологией, природой. Медицинская специализация — акушерство, гинекология, педиатрия. Отработка кармической задачи позволяет карьерный рост — до руководителя среднего звена. Отношения к трудовому коллективу такое же, как и к своей семье. Духовные практики могут быть связаны с тантрическими учениями.

    Семерка: 7

    Проявление этой формы энергии проходит через действие и созидание. Рассматривая кармические задачи семерки, можно выделить несколько направлений. В первую очередь — это контроль эмоций, напрямую связанных с желаниями, раздувающими астральное тело и делающими его нестабильным. Контроль эмоций достаточно сложен, т. к. эмоция является побудителем к действию, а отличить созидательное действие и разрушительное — невозможно без ментального контроля. Основная проработка должна проходить по метолу логических заключений всех ситуаций без эмоционального восприятия. Только проведя тщательный анализ, можно что-либо сказать или перейти к действию.

    Профессии — помогающие проработать кармическую задачу, должны быть направлены на созидание. Это могут быть любые профессии и должности, занятые в производственных процессах во всех отраслях народного хозяйства, от рабочего до руководителя: торговля, народные промыслы, ремесла и т. д. На этом уровне человеку, как это не банально звучит, приходится учиться зарабатывать деньги, уметь их ценить, уметь их тратить. Научиться понимать смысл и значение денежных знаков. Признать, что материя — есть стабилизированная энергия. Узнать о том, что материальное благополучие напрямую зависит от стабильного эмоционального состояния человека, коллектива и общества в целом. Карьера — ради карьеры, либо ради какой-то идеи, является кармическим нарушением. Перечисленное — является задачей седьмой формы.

    Шестерка: 6

    Задачи, стоящие перед этой формой, схожи с задачами 8, только они более многообразны и сложнее в исполнении. Чем меньше число, тем выше вибрации, тем сложнее добиться их материализации. Состояние любви и мудрости должно распространиться на большую группу, нежели семья. Проработка проходит по обретению состояния гармонии внутри и снаружи, постижению красоты. Состояние открытого сердца —неосознанной любви к проявленному миру. Эмоциональное состояние на этом уровне должно полностью быть под контролем у человека. Раскрытие сердца происходит через ровное астральное тело. Если человек справился с эмоциями, он готов к принятию знаний о красоте и гармонии мира.

    Профессии, помогающие решить кармические задачи, могут быть связанны с медициной. А именно — с терапией, с неврологией, психологией, педагогикой проблемных подростков, наркология и все профессии, касающиеся человеческой души, также рекомендуются. Интерес к искусствам проявляется в течение всей жизни. Но ни в коем случае нельзя выбирать профессию, связанную с любым видом искусства, так как в этом эгрегоре правит эмоция и иллюзия. Человек сам не устоит и принесет в мир новые негативные иллюзорные формы. Также нежелательно выбирать профессии, связанные с точными науками и техникой.

    Пятерка: 5

    Проработка этой формы воплощения происходит по принципу конкретного знания, творчества. Человек должен для себя установить правила поведения и точно исполнять каждое из них, это правила «золотой середины», «правила Будды». Цель воплощения — постичь самому и донести до людей знания о любви, красоте, гармонии мира. Профессии, помогающие решать эту кармическую задачу, в основном связаны с искусством. Литераторы, искусствоведы, художники, артисты, певцы и многие другие — могут принести огромную пользу миру при правильном отображении действительности. Рекомендуются работы с иностранными языками, путешествиями, педагогикой в ВУЗах. Передача знаний, связанных с гармоничным развитием человека в отдельности и общества в целом, — есть главная задача воплощения.

    Четверка: 4

    Проработка этой формы проходит по принципу центрирования и преданности.

    Множество аспектов, над которыми придется работать в этом воплощении, сводятся к одной цели — ясное видение причин, победа над иллюзией, стабильность и центрирование. Это единственная и сложнейшая кармическая задача воплощения. Профессиональная направленность не рекомендуется, она может быть любая, не связана с монотонным трудом; лучше, если деятельность человека будет направлена на организацию общественных движений, создание трудовых и творческих коллективов — все, что связано с благоустройством общества.

    Тройка: 3

    Значение третьей цифровой формы выражается через принцип закона и порядка. В этом воплощении человеку придется трудиться над ментальным телом. Математика, физика, астрономия и многие другие направления науки смогут помочь человеку в решении кармической задачи. Юристы, законодатели, общественные деятели и простые граждане — все обязаны нести закон и порядок в мир, находящийся в этой форме развития. Трансформация ментального тела должна происходить под управлением Души, а не личности. Постижение Божественных законов совершается именно на этом уровне плотности. Люди, имеющие подобную задачу, как правило, знают сами, что им делать и в какой области использовать свои силы.

    Они могут иметь множество специальностей и владеют ими одинаково хорошо. При этому них всегда остается потребность в знаниях На этом уровне почти снимаются ограничения в приобретении информации. Возможность получать знания из первоисточника возлагает на них огромную ответственность за правильную передачу информации другим людям. Соблюдение тайных и явных законов, поддержание порядка, приводящего к прогрессу всего общества, является их кармической задачей.

    Здесь необходимо сделать отступление. Если вы внимательно рассматривали таблицу эволюции то, наверное, обратили внимание на то, что третьей цифровой формой заканчивается проявленный мир. Формы 0, 1, 2 относятся только к Божественным энергиям. Если у человека в кармической задаче встречаются эти цифры, то это указывает на помощь того луча, который соответствует цифре. Луч помощи, Луч судьбы. Например: число 19 или 15 — мы можем сказать, что помощь идет по лучу Любви и Мудрости. Числа 07 или 08 указывают, что помощь идет по лучу Воли и Могущества. Числа 23 или 26 указывают на помощь луча Активного Познания.

    Луч — Двойка: 2

    Этот луч проявляется как озарение, взрыв, гений, чудо. Работа луча равнозначна молнии, грому, взрыву — она приводит к переменам в судьбе в результате бурных событий. Происходит перелом в видении мира и себя. Становятся понятны и естественны, а часто единственно возможны, понятия — кармы, майи, энергетических потоков и т. д. Человек начинает понимать, что именно правильное отношение к мелочам в итоге определяет его судьбу. Беспристрастное внимание к себе и окружающему миру, умение удивляться, терпение и сдержанность — эти качества сослужат хорошую службу. Луч символизирует знание, открытие, активность.

    Луч — Единица: 1

    Эта цифровая форма выражается как обман, мистика, туман. Человек под воздействием данного луча все время попадает в неясные ситуации. Он хотел бы перестроиться, но не видит пути, по которому надо идти. Плотные слои тумана и самообмана, всегда сопутствующие друг другу, приводят к хаосу внутри и снаружи. Если же человек начинает контролировать себя — общаться с собой и окружающими без недомолвок, без недосказанности, без умолчания, а значит, без обмана, то тогда туман начинает рассеиваться. Постепенно приобретается твердое убеждение, что напрасны призывы к внешней помощи, она может придти только изнутри. Выстраданная внутренняя правда помогает рассеять туман. Луч трансформации, перемены реальности, мистика превращений, глубинная печаль о себе самом и тайне, к которой можно приблизиться, но не разгадать.

    Луч — Единица: 0

    Данная цифровая форма отражается на человеке как действие высшего закона — хирург, прокурор, ученый-теоретик. Этот луч несет на себе силу обнажения, уничтожения, чистки человека, как от душевных, так и от физических шлаков. Луч постоянно требует принесения жертвы. Со смирением и терпением человек должен научиться воспринимать удары судьбы, научиться видеть знаки этого луча для того, чтобы предотвратить удар. Если человек не меняется, не замечает знаки и предупреждения, только тогда луч вступает в активное действие и принимается за уничтожение того, что дает импульс к развитию. Потеря работы, близких и любимых людей, здоровья, и только в крайних случаях, когда развитие невозможно, — происходит потеря физической жизни. Луч символизирует обновление.

    Если же кармическая задача состоит только из этих цифр: 01, 02, 10, 11, 12, 20, 21, 22 — это говорит о том, что у человека большие долги в области духовности, и он материализовался только для того, что бы постигать Божественные Законы. Такие люди, как правило, либо совсем отрицают духовный путь развития, или только теоретически признают духовную основу мира, либо подпадают под всевозможные лжеучения. Если они вошли в подобное учение, вряд ли смогут оттуда выйти. Либо выходят с огромными потерями. Именно такие люди являются основателями и последователями всевозможных сект.

    В жизни эти люди делятся на две категории одни из них кажутся довольно успешными, другие же, наоборот, имеют серьезные проблемы, связанные со своим здоровьем или здоровьем своих близких, детей, родителей. Нищета, бедность, крупные потери имущества — являются серьезным показателем падения и началом процесса инволюции. Людям с такими кармическими кодами можно посоветовать только одно — встать на религиозный путь развития.

    Им должно быть понятно, у них есть те энергии, которых нет и быть не может у остальных людей. И как бы ни было тяжело — этот путь необходим. Возможные представления о бессмысленности культовых обрядов, тяжести канонических требований и другие моменты жизни верующих, отталкивающие их от традиционных религий, создают иллюзию, что это не их путь. Но все-таки это есть единственный путь к усмирению их избранных энергетических потоков. Религия должна быть выбрана именно та, в которой человек родился, независимо от места проживания. Если же семья не принадлежит ни к какой конфессии, то вероисповедание определяется по территории проживания основного населения. Большую опасность представляют для этих людей секты, новоявленные «учителя», оккультные науки, экстросенсорика, магия, астрология и все, что связано с тайными энергетическими знаниями.

    Монашество именно для этих долей — путь спасения души.

    Необходимо предупредить, что смена религии, не зависимо от кармического кода, считается страшным преступлением. Душа человека, в зависимости от чистоты его кармы, пришла в мир именно в то место, в ту семью, которую она выбрала, и Господь одобрил этот выбор, предоставив ей возможность обрести тело. Эго человека в погоне за благами, принимает решение: «Я — достоин лучшего, я — выбираю иной духовный путь». Кармическое тело такого человека, подвергается сильнейшей атаке сразу двух религиозных эгрегоров: из которого он хочет выйти, и — в который хочет войти. Ангел Хранитель при этом погибает, и человек остается без зашиты и помощи. В древние времена этим объяснялось происхождение вампиров и другой «нечисти». Именно этим объясняется запрет на вступление в брак людей разных религий. Массовая смена религий, например: переход из язычества в христианство, имели тоже определенные последствия, но это естественный процесс эволюции.

    Эта информация дается для того, чтобы, когда настанет время держать ответ, вы не смогли сказать: «Мы не знали».

    Каждый вправе делать свой выбор!!!

    Такие люди должны знать, что они Избранные, они именно те, которые не пришли на Пир Господний. О своем происхождении они могут прочесть в Библии (Бытие 6: 1—6). Цитируем:

    «Когда люди стали умножаться на земле и родились у них дочери, тогда сыны Божий увидел и дочерей человеческих, что он и красивы, и брали их себе в жены, какую кто избрал. И сказал Господь: не вечно Духу Моему быть пренебрегаемым человеками; потому что они плоть; пусть будут дни их сто двадцать лет. В то время были на земле исполины, особенно же с того времени, как сыны Божий стали входить к дочерям человеческим, и они стали рождать им. Это сильные, издревле славные люди. И увидел Господь, что велико развращение человеков на земле, и что все мысли и помышления сердца их были зло во всякое время. И раскаялся Господь, что создал человека на земле, и воскорбел в сердце своем».


    Данный текст свидетельствует о том, что Дух, который должен был служить Богу — покорился плоти, и вследствие этого произошло его падение.

    Божественные посвящения, соответствующие этим цифрам, служат напоминанием о том, где они были когда-то и где находятся сейчас. Поэтому они часто испытывают необъяснимую тоску, тревогу, чувство потерянности. Вместе с тем практически до 33лет отсутствуют ограничения, им многое дается легко. Политики, дипломаты и другие «сильные мира сего» именно те, о ком мы сейчас говорим. Многие из них в глубине души знают, что они Избранные, но все равно продолжают использовать высокие энергии в личных целях, улучшая свое материальное положение, не видя высшей задачи свое го воплощения. Свои проблемы они могу прочитать в цифровых формах, которые не вошли в дату рождения, т. е. те цифры, которых недостает до гармоничного цифрового ряда.

    Цифры надо выстраивать от большей к меньшей, это поможет определить степень сложности проблемы. Например: если нет 0, 5, 2, 8, надо записать так — 8, 5, 2, 0. С полной уверенностью в данном случае можно сказать: если кармическая задача не выполняется, то первые проблемы обязательно начнутся в 8 форме. Чем больше значение цифры, тем и, соответственно, плотнее энергии, ближе к материи, к физическому телу.



    Приведем пример:

    1967 год 15 ноября. Запишем: 19671115 (84320).

    Кармической задачей данного воплощения является форма 15, что это значит? Единица соответствует внутреннему состоянию человека, все его понятия окружающего мира проходят через луч Любви и Мудрости, по этому лучу человеку поступает помощь, поддержка. В религии это проявляется через ощущение близости Христа, т. е. постижение Троицы проходит именно через Сына. Пятерка соответствует второму Космическому посвящению, и, следовательно, ставит перед человеком задачи исполнения правил «золотой середины». Познание красоты и гармонии, творчество (все, что написано выше относительно 5).

    Все остальные цифры даты рождения говорят о том, что, у человека приобретен опыт по этим позициям. В прошлых воплощениях ему приходилось отрабатывать волю, конкретность (9), овладение профессиональными навыками, связанными с приумножением материального мира (7), постижением состояния жертвенности, любви — раскрытие сердца (6). Единица повторяется четыре раза, это указывает на важность кармической задачи, т. к. она входит в число рождения, человеку придется обратить особое внимание на собственную духовную жизнь. В данном случае можно сказать, что духовное развитие является основным для такого человека. Профессии, рекомендуемые в пятой форме все связаны с творчеством. Если человек не будет вести борьбу с иллюзией, и духовно развиваться, то его творчество может принести вред, создавая новые иллюзии, тем самым, вводя в заблуждение не только себя, но и всех, кто прикоснется к его творчеству.

    При выполнении кармической задачи возможно возникновение трудностей, связанных с теми цифрами, которых не хватает в дате рождения.

    Чем больше число порядкового ряда (8), тем сложнее решить задачу (8, 4, 3, 2,0). Решение задач начинается с наименьшей цифры, в данном случае — с ноля. Возможно, у вас возникает вопрос «как же человек пришел на достаточно высокой ступени эволюции, а у него нет опыта первичной формы — 8». Постараемся разъяснить. Опыт, конечно, есть, но его недостаточно для материализации. Иными словами можно выразиться, что это своего рода долги, мешающие дальнейшему развитию. Подобный человек может думать о великом, не замечая нуждающегося рядом или посвящая себя творчеству, игнорировать проблемы в семье, оправдываясь важностью своей работы и т. д.

    Гармоничное развитие предполагает решение задач по всему цифровому ряду, а значит, необходимо в данной ситуации проработать:

    цифровую форму — 0. Признать силу, величие, могущество Отца небесного (и все аспекты, касающиеся Бога).
    2 — предполагает признание и изучение энергетических законов.
    3 — развитие ментального тела — логическое мышление, анализ ситуаций и т. п.
    4 — предполагает борьбу с иллюзией. Если человек сможет осознать всю важность возложенной на него задачи, это уже 50% успеха, так как правильно поставленная цель, поможет в решении кармической программы.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  6. Солнечный знак
    ТЕУРГИЧЕСКОЕ ЛЕЧЕНИЕ

    (Предложено и разработано посланником Юпитера, теургом Валерием Ерофеевым).
    (Мое лечение не имеет аналогов в мире).

    ЛЕЧЕНИЕ ТАИНСТВЕННЫМ ЗНАКОМ "СОЛНЦА"

    "Придите ко Мне все страждущие и обремененные, и Я успокою вас; возьмите иго Мое на себя и научитесь от Меня, ибо Я кроток и смирен сердцем, и найдете покой душам вашим; ибо иго Мое, и бремя Мое легко."
    (Мф., гл. II, 28-30.)

    Слушайте, сыны человеческие! К вам обращается автор книги, посланник Юпитера - Валерий Ерофеев. Этот знак дан мне и раскрыт в озарении для спасения всех наций. После долгих лет науки, изысканий, я открыл тайну этого знака. Но знание, что я вас сообщаю о нем, - это лишь горсть листьев, которую я взял, прогуливаясь по осеннему саду. Но ТО знание, известное мне, и о котором я не рассказал, подобно всем листьям в этом саду.
    Люди! Ведь многим из вас улыбаются с небес - все странники, - земной когда-то жизни, и воплощенные в людей, они встречаются повсюду - вам в реальной жизни. Надо разглядеть внимательно, кто друг вам, а кто враг.
    Люди, слушайте, что я вам скажу: все мы масками закрыты. Снимите, их и сердце правде распахните.
    Изменить свое сознание - ведь это в вашей власти. Зайдите в церковь, посмотрите: иконы говорить умеют, вы лишь контакт найдите, смотрите: горят добром глаза святых.
    Пользуясь случаем, обращаюсь ко всем читателям моей книги с просьбой, думаю, ее выполнит каждый. В воскресный день купите три свечи в церкви, лучше всего по цене, которая начинается на единицу и заканчивается обязательно нулем (0,10 лата, доллара, руб. и т. д.) и поставьте на круглый подсвечник к иконе Спасителя - Иисуса Христа (моего Учителя), и ваша просьба будет немедленно услышана.
    Однажды я уединился от мира в келье монастыря для изучение премудрости тайных наук. Размышляя о медицине, о мистике. О первопричинах неизлечимых болезней, появления новых заболеваний, таких, как например, СПИД и синдром хронической усталости. Кроме этого, я думал о людях, угнетенных своими заботами - о хлебе насущном, беспокоящихся о своих близких, родных, обремененных всяческими заботами и хлопотами, переживших в своей жизни много психологических травм и эксцессов, для них так же предназначен мой знак.
    Этот знак был продиктован из Космоса магам, жившим в древности, но как им пользоваться - им не было сообщено.
    Уединившись, я думал о невинно страдающих, случайно заразившихся при переливании и сдаче крови, инфицированных СПИДОМ и многих других людях, невинно пострадавших. Тем людям, - думал я, - обязательно должно быть послано спасение. И оно послано через меня.

    В ясный день из-за облаков в небе неожиданно появился белый луч, который окутал меня своим светом, сопровождающим меня постоянно. Кто видит, тот видит... Огненный шар вылетел из-под земли и устремился в небо. И отец мой
    ---- открыл мне всю мощь и величие этого знака. Что должно быть предназначено свыше, свершилось.


    Подошвы ног неумолимо стирают камни вечности. Но устоит былинка знака моего."

    Этот знак дан прежде всего для людей, верующих в Бога, устремленных к добру и свету, к Высшему Космическому Разуму. Дела этих людей должны быть направлены к добру, - чисты в помыслах, из их сердец должно проистекать милосердие, любовь к правде.

    ПОЛЬЗОВАТЬСЯ ЗНАКОМ СЛЕДУЕТ ТАК:

    Положите книгу на стол и смотрите на знак 5-15 мин. Можете смотреть больше, но не боле получаса, несколько раз в день. В среднем - около четырех аз в день. Для тяжелобольных, чтобы усилить действие знака, идеально лежать в постели головой на юг и держать перед собой книгу со знаком на расстоянии 20-25 см.
    Подчеркиваю: излечение тяжелобольных СПИДОМ происходит только через 2-3 месяца пользования знаком.

    Когда будете всматриваться в знак, мысленно попросите Бога Солнца -Сурью: "Бог Солнца, Сурья! Пожалуйста, помоги мне, освети меня."

    Мысленно, всем сердцем, произнести и подумать об имени Бога солнца -Сурьи, Богине утренней зари, которая и есть Дева Мария. Задумайтесь о том, как светит солнце, мысленно скажите, что вы одной крови с солнцем. Как можно ярче представьте, как светит солнце в полуденные или утренние часы. Размышляйте мысленно о Солнце, забудьте о себе. Подумайте о том, что Солнце всегда чисто, что из Солнца постоянно исходит добро и жизнь и Свет его Святости.
    И вдруг неожиданно вы ощутите сами в себе, как лучи солнца разливаются по всему вашему организму. Ваша кровь будет изменяться под действием настоящих солнечных лучей, только из другого пространства - изнутри.
    На шестые сутки в вашей крови будут зарегистрированы значительные положительные изменения. Все инфекции очень тонкой структуры и все разновидности СПИДА, относящиеся к ним, будут уничтожаться и сгорать от моего знака.
    Воздействие этого знака происходит всегда изнутри, как бы из самого сердца. Свет, исходящий из середины костей, сердца (верхней его части), расходится по всей крови, по всем капиллярам, по всем сосудам, воздействуя изнутри на весь кожный покров, вследствие чего у некоторых людей кожа будет приобретать бронзовый загар. Можете не волноваться, это происходит вследствие действия знака. В течение месяца пользование знаком можно вылечить людей, инфицированных СПИДОМ. Для того, чтобы вылечить людей, тяжелобольных СПИДОМ, знаком необходимо пользоваться 2-3 месяца.
    Действие знака происходит из другого измерения, а именно из второго измерения. Знак изменяет и очищает кровь.
    Как только вы увидите знак, у многих людей по телу сразу пойдет тепло, сверху вниз. Глаза начнут слипаться. Наступит успокоение и сон. Ваше зрение будет улучшаться.
    В процессе работы у некоторых людей этот знак будет сам расширяться, увеличиваться. Не пугайтесь. Круг может становиться объемным, круги могут раздваиваться, становиться два круга, которые будут сливаться в восьмерку. Глаза у солнца и рот начнут желтеть, лучи тоже становиться желтыми, рисунок будет увеличиваться вдвое, , круги сами собой сходятся, желтеют и расходятся. Но многие из вас внутри увидят черный круг. Это тот черный цвет, который вмещает в себе все цвета, все измерения. Это тот цвет, что первоначально создали Владыки.
    Надо сказать, что для перемещения информации из родной точки Вселенной в другую энергии не требуется. Переносится на тел не энергия, а информация. Черный цвет - это цвет пустоты, а пустота на самом деле пустотой не является, а является огромным, бесконечным сгустком субстанции, обладающей бесконечным числом свойств, возможностей и проявлений. К тому же вакуум поддерживает равновесие в природе. В человеческом организме есть все поля и измерения, и поэтому солнечные лучи изменяют свою структуру и делаются аморфными. В средневековом трактате пустоту называют . Получается, что субстанции, из которой состоит Вселенная, - это Ничто и в то же время - ВСЕ. Поймите, что основа всего материального и идеального - одна. Это - пустота, из которой состоит все. Даже малая точка пустоты имеет бесконечную энергетическую плотность. А точка преломления на бумаге имеет еще большую энергетическую плотность.
    Черный цвет - это канал, вход в другие измерения. Однако у некоторых людей он может переходить в разноцветный и желтый. Или наоборот, черный цвет будет превращаться в радугу (при первом взгляде на этот знак). У людей, которые впервые откроют книгу и увидят это знак, может появиться чувство, что их осветило солнце. Такое ощущение, что как бы солнечный зайчик, прямо из зеркала направился в глаз, во всем теле появится тепло. При длительном всматривании кажется что окружность поднимается над плоскостью книги в виде пирамиды, а треугольник с Солнцем - выше всех колец (возвышается над ними) и солнце в центре выделяется еще выше всего (получается объемно). Солнце улыбается доброй улыбкой, доброе лицо, которое излучает желтый цвет. Некоторые за солнцем в глубине знака увидят женское лицо - это бог Солнца Сурья.
    При приближении знака к глазу в определенный момент лучи сливаются в звезду с мелкими зубчиками (каждый лучик объединяется в треугольники).
    При приближении к знаку правой руки ощущается тепло.
    В первую очередь знак регулирует кровообращение (это относится прежде всего к людям, страдающим низким или высоким давлением), глобально влияя не только на кровообращение, но и параллельно повышая иммунитет, создавая сопротивление всем неизлечимым болезням, увеличивая защитные тела, гемоглобин.
    Некоторые чувствуют, что внешний круг знака будет вращаться по часовой стрелке, а второй внутренний со знаком - против час. стрелки. Тем самым знак регулирует большой и малый круг кровообращения. Но это далеко не все, что этим регулируется. Хотя многие могут не увидеть это движение, но воздействие ВСЕ РАВНО будет происходить через подсознание.
    Излечиваются почти все болезни крови. Ощущение такое, что лучи солнца начинают светить изнутри, из костей, по все сосудам. Эти-то лучи и убивают инфекции крови, в т. ч. СПИД.
    Иногда солнце делается зеленоватого цвета и поле вокруг его светящееся, тоже зеленого цвета.
    Солнце увеличивается в размерах, выделяется треугольник, а в нем - Старец седой.
    Внутри солнца появляется женское лицо, у нее во лбу горит свет и выходит луч красного свечения.
    Солнце то светиться зеленовато-желтым светом, то просто светиться. Очертания рисунка то становятся тусклыми, то очень яркими и четкими.
    В голове словно что-то кружится, происходит вращение во лбу как будто бы круга.
    Если человек долго смотрит на знак солнца, после чего он переводит взгляд на другие предметы, например, на стену, открытки, наклейки, то они начинают светиться голубым, зеленым светом. Возможно, что после этого многие ощутят вибрацию, пульсацию в левом плече. Окружающие заметят, что у вас в глазах появилось тепло.
    Поле вокруг солнца голубое, само солнце желтое, глаза у солнца тоже желтые.
    Образуются два солнца в одном треугольнике. Глаза красные, внутри знака загораются красные точки, затем одно солнце поднимается, как будто словно уходит в небеса. Одно солнце выше, другое ниже.
    Солнце разделяется на две половины. Все становится объемным, внутри солнца образуется небо.
    Точки красные, лучи желтые, поле голубое.
    Наружный круг вращается, солнце желтое и вокруг голубое поле.
    Образуются два "солнца": одно цветное, другое - черно-белое, четко светящееся. В цветном солнце изнутри, как будто стоит человек с поднятыми руками, а за ним наблюдается свечение. Это сын Солнца.
    Знак был опробован на ряде пациентов, которые исцелились от неизлечимых болезней.
    Многие люди пишут мне письма и присылают телеграммы с благодарностью об исцелении.

    ОТЗЫВЫ ПАЦИЕНТОВ:

    А) Этот знак действует на меня успокаивающе, во всем теле появляется тепло. Сразу тянет ко сну (Это то, о чем я говорил выше: действие происходит через подсознание). Появляется приятное ощущение того, что солнце греет все тело и организм как бы омолаживается, появляется больше энергии. Действие знака каждый раз различно. Его воздействие на организм происходит как бы изнутри. Кожа становится бархатной, как у персика. Исчезают мелкие морщины, а затем и крупные.
    Б) Я смотрела всего по 5-10 мин. 4 раза в день, заметила и утверждаю: пропадают морщины: сначала мелкие, а потом и крупные; кожа становится румяной, как у молочниц. Снимает усталость, нервозность, стрессы. Один день болело горло. Немножко полечила знаком. К вечеру все нормализовалось и горло перестало болеть. Очень хорошо снимает головную боль отгоняет нечистых духов. Перед тем, как начала лечиться, болели почки. Через два дня вся боль пропала. Солнечные лучи от знака, проходя через костную систему, очень хорошо вылечивают остеохондроз. Возобновляется подвижность позвоночника.
    В) По известным причинам и по их просьбе я не могу вам назвать имена и фамилии этих пациентов, которые исцелились по моему знаку, потому что была гарантирована их анонимность.
    Г) Удивительные результаты.
    Прошел месяц с тех пор, как я смотрю на Солнечный знак Валерия Ерофеева. После первого сеанса, когда закрыл глаза и опять открыла, я видела множество сверкающих кружочков. В один солнечный день весь знак покрылся сперва алым, потом голубым, желтым, и в конце концов светло-зеленым светом. Все время вижу раздвоенный знак, который не пропадает до конца сеанса, который длится пять-семь минут. Вначале я мысленно высказываю желание - приношу благодарность за свет, за тепло, за благоденствие, что дает солнце. Мне неудобно просить еще и еще потому, что я выражаю эти мысли восходящему утреннему солнцу во время занятий в лесу, когда я поднимаюсь в гору (снимаю обувь) и контактирую с землей, мхом, травами. Прикрываю глаза и на переднем плане солнечного спектра в обычной форме появляется зеленый свет, исходящий из солнца. (Этот цвет бывает у планет Уран и Меркурий). Итак, для чтения очки мне уже не нужны, даже пасмурным днем я их беру просто по многолетней привычке. Остеохондроз, который мне лечили многие годы в 7 санаториях и делали процедуры, отступил наконец навсегда. "Экзамен" эффективности знака был последним днем сеанса. Выполняя тяжелую работу, я употребляла много лекарств, чтобы утром могла подняться. Зато в последний день сеанса пользования знаком я почувствовала себя заново рожденной, нигде не болело и даже во время утренней зарядки. Смотреть на фото Валерия я начала чуть позже, и Валерий у меня тоже раздваивается. Первый раз "Второе лицо" показалось, на темном фоне, позже светлее и почти белое, потом оба лица в одном свете.
    Странно, когда я купила первый раз газету, меня охватил необычный трепет, возбуждение. На фоне за портретом появились белые блики. С каждым днем во мне происходят перемены к лучшему. За все это огромное спасибо -посланнику Юпитера. Как еще поблагодарить - не знаю...
    B. S. (Гулбенский р-н)
    Д) Уважаемая редакция!
    Вам пишет читательница из Огре. В газете "Новый голос" Вы опубликовали статью о целителе В. Ерофееве, про его методы лечения. Я тоже решила испытать (я онкологи чески больна) воздействие этого знака. Глядя на этот знак, я ощутила, что тепло распространяется по моему телу сверху-вниз. Солнечные лучи знака в треугольнике и в кругах становятся многоцветными (желтые, зеленые, синие и коричневые). В центре белые пятнышки, как солнечные зайчики. Треугольник раздваивается, круги образуют восьмерку. Глаза у меня закрываются и наступает состояние покоя. За 20 дней у меня улучшилось зрение, сон, кожа лица стала мягкой, нежной. Уменьшилась усталость, прошла нервозность, в организме чувствуются потоки энергии и жизнерадостность.
    Во многих городах есть анонимные центры, именно в них определяют, инфицирован человек или нет. Ко мне обратились с просьбой три человека и сказали, что при анонимном обследовании у них обнаружен вирус СПИДа. Я предложил им мою книгу с лечебным знаком, по которой они и вылечились.
    Один пациент пользовался знаком один месяц и два дня и после анонимного обследования вирус СПИДа у него не был обнаружен.
    Второй пациент прошел анонимную проверку через месяц и 5 дней. Вирус не был зафиксирован.
    Третий пациент прошел анонимную проверку на 29 день. Инфекции у него не оказалось. Попутно прошли болезни почек и кожа омолодилась, исчез многолетний радикулит, улучшилось зрение, нормализовалось давление крови. Весь человек просто сиял молодостью, которая пробивалась через всю поверхность его кожи. Кожа особенно омолодилась и сделалась белоснежной.
    Лекарства и другие медикаменты ими не применялись. Излечение наступил только вследствие пользования книгой со знаком, который я благословил.

    НАСТАВЛЕНИЕ:

    Будьте аккуратнее с космическими законами. Старайтесь не нарушать их.
    Тем же, кто игнорирует космические законы, творит зло, знак не поможет, а мягко говоря, наоборот ухудшит здоровье.
    Знак, переснятый из книги, подпольно выпущенный или украденный, не будет действовать потому, что духи огня и солнца слышат меня, знают меня, даны мне Свыше и без моего благословения действовать не будут.
    Подчеркиваю: Все публикации производятся с письменного разрешения автора, а любые другие публикации настоящего произведения в целом ил по частям, а также знака,. являются противозаконными и преследуются по закону.
    Если кто-то захочет выпустить мою книгу и мой знак, он должен обратиться к автору с просьбой об благословении и разрешении на выпуск книги, причем автор должен публично выступить по телевидению или в средствах массовой информации, газетах, журналах, дабы просить духов огня и солнца действовать в этой стране. Иначе, если особые слова не будут произнесены автором по радио или телевидению, в средствах массовой информации, то знак в этой стране не будет действовать.
    В общем, автор книги должен благословить свою работу и сказать священные слова - ключ к работе знака. Только после тог знак будет работать.
    Миссия целения наций - огромная миссия. Господь взирает с небес на нее, ведь ее выполняет один из самых близких и любимых учеников Спасителя.
    Люди, помните, как сказано в притчах Соломоновых?

    "Больше всего хранимого храни сердце твое, потому что из него источник жизни. Отвергни от себя лживость уст, и лукавство языка удали от себя. Глаза твои пусть прямо смотрят, и ресницы твои да направлены будут прямо перед тобой. Обдумывай стезю для ноги твоей, и все пути твои будут тверды. Не уклоняйся ни направо, ни налево; удали ногу твою от зла."
    (Притчи, гл. 4, 23-27.)

    "Правда прямодушных спасет их, а беззаконники будут уловлены беззаконием своим."
    (Притчи, гл. 11, ст. 6)

    "Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душою твое знает это и воздаст человеку по делам его."
    (Притчи, гл. 24, ст. 12)

    "И сбывается над ними пророчество Исайи, которое говорит: слухом услышите - неуразумеете, и глазами смотреть будете - и не увидите, ибо огрубело сердце людей сих и ушами с трудом слышат, и глаза свои сомкнули, да не увидят глазам и не услышат ушами, и не уразумеют сердцем, и да не обратятся, чтоб я Я исцелил их. Ваши же блаженны очи, что видят, и уши ваши, что слышат, ибо истинно говорю вам, что многие пророки и праведники желали увидеть, что вы видите, и не видели, и слышать, что вы слышите, и не слышали."
    (Мф., ГЛ. 13,14-17)


    Коментарі (3)
    Народний рейтинг 5 | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  7. Біоенергетика

    Що ж таке біоенергетика? Для чого нам потрібно заглиблюватись у це питання, як що ми будемо говорити про екологічно-чисте будівництво житла?
    Для того, щоб зрозуміти зв`язок цих аспектів, зануримось у глибини людської сутності.
    Найбільш широко це пояснювали східні науки і традиції, але останнім часом все більш широкого масштабу здобуває наше слов`янське світосприйняття, світогляд та розуміння усього довкілля нашими далекими пращурами. Дуже відрадно, що з кожним роком все більше і більше з`являється інформації як в друкованих виданнях, в інтернеті так і в засобах масової інформації. Відрадно і приємно, також усвідомити, що ми Русини і Слов`яни були не дикими плебеями, а народом високоморальним і ведучим за собою інші етноси і племена, народом, який був і залишається в духовному і соціальному аспектах вище інших, вище тих народів, що традиційна історія вважає обраними. Саме в нашому народі, народі Рісинів і Слов`ян було набагато ширше розуміння про складові людської сутності, складові, що дають повну картину про те що, або чим є людина.
    Пересічного громадянина, як що запитати, що є людина – то можна в більшості почути, що це тіло (фізична складова) та душа (духовна складова). Більш обізнані скажуть, що це більше енергетична субстанція ніж грубо-матеріальна. То ж давайте і ми більш докладно заглибимось у це питання.
    Як східна філософія так і наша (філософія наших предків Русів і Слов`ян) дає поняття про складові людини. Ці сладові поділяються на :
    - фізичне тіло, ефірне тіло, астральне тіло, душевне (або інтуїтивне), каузальне тіло, ментальне та духовне.
    Фізичне тіло – це груба матерія вуглецевого світу, в якій проходять фізико-хімічні процеси, що виникають між атомами і молекулами. Вони ж , в свою чергу, є відтворенням ущільненої енергетичної субстанції. Іншими словами, це енергія, що не помітна оку людини, ущільнена до такого стану, коли вона може сприйматися візуально і на дотик. Ми не будемо розглядати фізичне тіло з анатомічного боку, але приймемо до уваги, що матерія нашого тіла – це також ущільнена енергія.
    Ефіре (енергетичне) тіло - це енергетична складова, якою пронизане фізичне тіло і виходить за його межі або контури. Чим більша енергетика людини – тим ширше контури ефірного тіла. Більша енергетика дає вищий життєвий потенціал. При низькому потенціалі енергетичного тіла, людина швидко томиться, частіше і довше хворіє, а при нульовому потенціалі наступає смерть. Перші хто сфотографували та дослідили феномен ефірного тіла, як людини так і рослин, були наші співвітчизники подружжя Кірліан, які за допомогою метода високочастотної фотографії отримали перші знімки світіння людського тіла ще в 50-х роках ХХ століття. В наші дні навіть традиційна медицина використовує дослідження ефірного тіла з ціллю діагностування, профілактики , попередження та лікування хвороб.
    Тонкі тіла людини (астральне, душевне або інтуітивне, каузальне, ментальне та духовне) також огортають фізичну оболонку людини, та ще більше виходять за оболонки попередніх тіл. З давніх давен у Русів та Слов`ян була іграшка, яка давала наочне розуміння складової людини. Ця іграшка – Матрьошка. Спробуйте згадати, скільки оболонок має ця іграшка?
    Як що розкласти ці оболонки, то найменша буде відображати фізичне тіло, друга – ефірне, остання – духовне. Так здавна дітей вчили розуміти складові людини, а ті, в свою чергу, в ігровій формі запам`ятовували це назавжди.
    Усі ці тіла сприймають та випромінюють свої біоритми, притаманні особливостям кожного з тіл. Ці тіла мають різні форми та функціональні призначення. Вони, також, на пряму залежать від духовності людини, його способу життя, світосприйняття та місця перебування. Так, вченими вже давно зафіксовані факти, що перебування у природних умовах (ліс, річка, море, поле та ін..) підвищують енергопотенціал людини, а промислові центри та мегаполіси – навпаки пригнічують його і ведуть до проявлення хвороб на рівні фізичного тіла та психіки. Природня їжа, вирощена на чистих узгіддях без використання хімічних та мінеральних засобів підвищують енергопотенціал, а вирощені на продаж, з використанням агрохімії, навпаки знижують.
    Природні матеріали, такі як глина, грунт, дерево, очерет, солома та ін.. спонукають до підвищення та балансу енергопотенціалу, а пластик, полімерні покриття, сучасні новітні будівельні матеріали (фарби, в тому числі і акрилові) швидше всього знижують енергетику людини.
    А ви погляньте на наше сучасне життя . В кожному офісі, квартирі, школі, дитсадочку без будь-якого застереження використовуються ці естетичні але нищивні для людини матеріали. Росте прогрес, підвищуються блага для життя людини, підвищується рівень медицини, а хворих стає все більше, а смертність вище і що найстрашніше серед дітей та молоді.
    То ж скажіть, дорогі співвітчизники, чи можна нехтувати з питань енергетики? Як що вам цікаве це питання, то продовжимо наше дослідження.
    То ж як працюють ці тонкі тіла? Як вони пов`язані з фізичним тілом?
    У фізичному тілі людини є енергоінформаційні центри які називаються чакрами. Кожна чакра сприймає, випромінює та трансформує біоритми в своєму діапазоні, який відповідає діапазону окремог тонкого тіла. Ці чакри є як приймачем так і передавачем. Вони трансформують ці біоритми в субстанцію, яка сприймається фізичними системами організму і використовується для підтримання життєвого балансу. Іншими словами чакри переробляють енергію отриману із довкілля і Космосу, для тонких тіл, і трансформують її у «паливо для машини», якою є людський організм.
    Доречі. У східній філософії людина має сім основних чакр, а от у слов`янській філософії їх дев`ять. Про що ж це говорить? А це говорить про слідуюче – що організація енергетичної складової Русича більш досконала, ніж представників інших народів. Більш ширше про енергетичну складову Слов`ян описано в працях академіка О.М.Малюти.
    Дуже цікаво в цих працях описано зв`язок розвинутості тонких тіл з психічним та емоційним станом людини. Чим більший потенціал тонких тіл – тим вища шляхетність, культура, моральний рівень особистості, відповідальність перед суспільством. Та повністю протилежне при низькому потенціалі. Іншими словами, чим нижче енергопотенціал – тим менше людського в цій особистості. Мабуть у цьому і полягає причина аморальності і блюзнірства нашого суспільства. Так і хочеться крикнути - лікуйте енергетику свого тіла, як що хочете жити у гарному суспільстві.
    У наступному пункті нашого дослідження, хочеться звернути увагу на енергетику довкілля, того що нас оточує. Але до того, як ми перейдемо до цього розгляду , хотілося б висвітлити поняття фантома. Що це є?
    Фантом – це енергетично-інформаційна галограма, яка відтворює усі ознаки і характеристики генома у зрілому віці, не залежно від того, на якій стадії розвитку у даний момент він перебуває. Наприклад. Або зернинка, або зародок людини чи тварини, в момент зародження і в момент розвитку несе в собі фантом дорослого зрілого організму. Так навіть в момент зачаття людини, після того як чоловіча та жіноча клітина запліднюється, зародок одразу набуває ознак і характеристик свого дорослого стану у віці, приблизно 30 років. Не залежно чи це зародок, чи це тільки-но народжена дитина, чи їй 10 років, чи 25 – фантом її відповідає стану і ознакам людини на період повного розвитку, тобто 30 років.
    Ще обов`язково, хотілося б відмітити, що усі речі, територія, на якій довгий час перебуває людина, одяг, фотографія тощо , не залежно від того, чи жива людина чи померла, несуть у собі інформацію про неї, а точніше сказати пам`ять про фантом, який зберігається через них в єдиному інформаційному полі Землі.
    Як вище було сказано, рослини, тварини і мінерали також несуть у собі енергетичну та інформаційну складову, тобто фантом. Це поняття широко висвітлене у буддистському світосприйнятті. Але як що заглибитись у світогляд наших предків, Русів і Слов`ян, то не озброєним оком видно більш досконале світосприйняття ніж в індокитайських філософіях.
    Так наші предки сприймали буття у трьох світах : ЯВІ, НАВІ і ПРАВІ. До світу ЯВІ відноситься світ видимий, світ матеріальний, такий що можна бачити, сприймати на дотик.
    Світ НАВІ – це світ тонко матеріальний. Світ у якому перебувають і через який контактують астральне , інтуїтивне, каузальне, ментальне тіла людини. Це світ більш широких можливостей і проявів людського буття, але втрачений для сприйняття більшістю людей багато тисячоліть тому. Світ НАВІ, в свою чергу , ділиться на світ темний – який базується на низьких вібраціях людської енергетики, та світлий – що відповідає високим вібраціям людини. З цих понять і прийшло до нас розуміння «високого та низького» духовного рівня людини.
    На високих енергіях вібрують (або випромінюють) люди з людськими проявами доброти, безкорисливості, співчуття, чуйності, розуміння та турботи про ближніх. На низьких енергіях вібрують люди які випромінюють у своєму житті зло, ненависть, алчність, жагу до багатства та ін.. Тобто нелюдські якості притаманні темним силам. А тому низькі вібрації підтримуються темною Нав`ю, до якої входять духи Землі, темні Ангели або Демони. Світлою Нав`ю підтримуються високі вібрації, які випромінює людина і їх представники – світлі Душі наших Предків, світлі Ангели та Божественні Посланці.
    Не залежно від того, чи усвідомлює це людина чи ні, чи відчуває вона цей світ (так як адепт) чи ні, вона більш повно проживає життя у світі НАВІ. Чому ж саме так?
    Вдень людина існує більше в світі ЯВІ (робота, буття,турботи, обов`язки тощо), але водночас її тонкі тіла взаємодіють з іншими енергіями та інформацією, як навколишніх людей так і інформаційним полем землі. Це відбувається не свідомо через чакри і деякі частини головного мозку. Вночі ж, коли ми спимо, ми перебуваємо у світі Астралу, який є також танкоматеріальним світом.
    І, навіть, як що ми не бажаємо у це вірити чи це розуміти, нас ніяк не обходить ця реальність, яку, в більшості, ми не бачимо. Вона існує і не аби як впливає на наше життя . «Незнання закону не звільняє від відповідальності». Ця крилата фраза повною мірою стосується даного питання.
    І нарешті третій світ – світ ПРАВІ. Це світ Божественного прояву – світ Богів. Цей світ є законодавцем і контролюючим виконавцем буття. Буття не тільки людського, а й буття планети і всесвіту вцілому. Цей світ ПРАВІ створив наш земний світ, вдихнув у нього життя, дав усьому живому ПРАВИЛА для гармонійного взаємоіснування. Він створив людину за подобою своєю і прагнув бачити людину, найщасливішою у Всесвіті. Він створив нас як дітей своїх любих, а не рабів мовчазних і терплячих.
    Саме так наші Предки жили ще 10 тисячолітть тому. Але з`явилися темні сили, які замислили «собі подібних людей» зробити рабами, людьми другого ґатунку, а себе підняти до рівня Богів. Чорне закляття, яке вони наклали на людство, посіяло зло, обман і ненависть серед людей. Це закляття нищило душі людські понад 10 тисяч років і тільки зараз втрачає свою силу. Знову повертається час, коли Боги наших Предків, Предків Русів і Слов`ян, можуть повернутися до нас лицем. Але для цього ми повинні захотіти, ми повинні самі змінитися, змінити своє світосприйняття, змінити свої цінності, стати на шлях відродження Роду і його традицій, поставити перед собою високі пріоритети. Тому сьогодні в ці складні часи, в часи зміни епох (а епоха це близько 10000 років), як ніколи важливо стоїть завдання перед нами, Родом Русинів, змінити своє ставлення до світу ПРАВІ, до природи і навколишнього світу в цілому.
    Наші Предки несли священну місію перед Богами за людство і за планету. Вони глибоко відчували і шанували світ ПРАВІ і жили праведним життям. Вони не були рабами Богів, а були їхніми дітьми і славили їх, а не поклонялись. Тому і православні, що славили ПРАВЬ. Вибираючи Богів ми вибираємо долю. І як що ми, потомки Русів, хочемо жити і відроджувати свою державу, стоячи з високо піднятою головою, а не жити як плазуни, то маємо вже сьогодні вибирати свою долю і долю своїх дітей.
    На цьому, мабуть, зупинимось і повернемось до питання енергетики. Як вище було сказано, енергетику або енергетичну складову мають не тільки люди, а й тварини, птахи, рослини навіть мінерали. Вони несуть в собі не тільки енергетичну а й інформаційну складову. Щоб більш зрозуміло це було, давайте розглянемо причинно-наслідковий зв`язок нетрадиційної та народної медицини, магії тощо.
    Більшість народних цілителів що лікують травами, добре знають, що людину не завжди лікує хімічний склад рослини, хоча інколи і це, а його енергоіформаційна складова. Чому і як це відбувається?
    Вже давно відомо, що вода – це така субстанція, яка вбирає в себе інформацію, акумулює її, утримує та передає. Людське тіло на 75-80% складається з води. І хвороби які зароджуються у людей, зароджуються на рівні тонкого тіла, а саме в більшості ефірного і астрального, інколи в інших тілах. Наслідком цього є те, що формування умов зародження хвороби та її проектування на фізичне тіло лежить в розрізі тонко-матеріального тіла. Розвиваючись, в окремій ділянці тонкого тіла, хвороба починає починає випромінювати енергію іншого діапазону, не прийнятну організмом чи будь-яким органом. Ці енергії чи вібрації відрізняються від еталонних вібрацій цієї ділянки організма. Хоча деякий час орган чи організм противиться цьому, не розуміючи, навіщо йому йде постачання не властивої для нього енергії і намагається працювати в попередньому режимі, в режимі пам`яті. Але якщо ця мутована енергія продовжує випромінювати, то орган починає піддаватися зміненням на фізичному рівні і починає змінюватися його функція. Так в нашому фізичному тілі зароджується хвороба.
    Що ж робить відвар з трави? Відвар – це , перш за все, вода, яка містить в собі як фізико-хімічні так і енергоінформаційні складові. Іншими словами, вода запам`ятовує вібрації цієї трави. Коли ми споживаємо цей відвар, то він проникає у кров і розноситься по всьому організму. Так в проблемну ділянку, через рідке середовище крові і плазми потрапляє інформація трави, інформація що коректує енергетику цієї ділянки. Коли трава підібрана вірно і вчасно, хвороба на фізичному рівні відступає або взагалі не проявляється.
    На тих самих засадах працює лікування мінералами, які маючи свій еталонний діапазон енергії (і досить сильної), коректує енергію проблемної ділянки, за допомогою енергоінформаційного обміну.
    Дерева і рослини – це також живий світ у Явному прояві. Кожна рослина, дерево, комаха,тварина має свою, притаманну їй енергетику. Як люди, так тварини і рослини бувають як енергодонарами так і енерговампірами. Одні живуть за рахунок споживання енергії інших, другі навпаки віддають свою. Але є ще один цікавий момент. Не всі потребують і віддають однакову енергію. Так, широко відомий факт, що кіт потребує для нормального енергообміну негативної енергії людини, або простору. На наших землях, перед заселенням в новий будинок, була традиція першим запускати кота. Кіт проводив енергетичну розвідку і знаходив саме негативне місце у будинку і там лягав. Усі знали, що коли кіт ліг в якомусь місці, то тут ні в якому разі не можна ставити ліжка або довго там перебувати. Коли людині щось болить, кіт обов`язково ляже на хворе місце і буде прекрасно себе почувати, знімаючи на себе негативну енергію. За допомогою кота можна знаходити проблемні ділянки навіть коли хвороба ще не проявилася на фізичному рівні, тому що це чи не одна тваринка яка живе і бачить в двох світах ЯВІ та НАВІ.
    Є і в рослинному світі як донори так і вампіри. Серед дерев-вампірів відомі осика, липа, вільха, верба. Цю деревину також можна використовувати в лікувальних цілях. Так парні в банях обробляють та оздоблюють з деревени цих порід, для того, щоб негативну енергетику з людини було усунуто за рахунок енергетичного вампірізму цих порід. В лікувальних цілях енергетика живих дерев може також творити чудеса. При виявленні спорідненого з людиною дерева можна наповнюватися необхідною енергетикою і віддавати свою негативну.
    Все це знали і широко використовували у своєму житті наші Предки Русичі. Вони широко застосовували дари природи для гармонійного життя, лікування та відновлення сил. Тому в часи Золотого Віку родини наших Предків жили общинним устроєм, жили в родових садибах, які відтворювали природне середовище, притаманне кожній окремій родині. Усе, і будови, і рослини, і водоймище розташовувалися згідно глибоких пізнань взаємозв`язків людини і природи, всього що знаходилося (при – Роді). Ці глибокі знання давали можливість створити своє унікальне середовище, що складалося з людей, тварин, рослин і духа Предків. Це середовище давало можливість не тільки швидко відновлювати сили, а й було неприступною фортецею при втручанні в біоенергетичний організм людини ворожих енергій і вібрацій. А ці негативні, ворожі вібрації на сучасній мові звучать як порча, зурочення, енергоудар, прокляття тощо.
    Широко розуміючи необхідність у відродженні нації, ми вважаємо за необхідне, спонукати наших співвітчизників до формування у себе і своїх близьких екологічної свідомості і виховання нового покоління в напрямку розвитку людського потенціалу, включаючи питання охорони здоров`я населення, духовний розвиток та відродження культури і традицій рідної землі, зміни свідомості в напрямку екологізації життєвого простору родини.
    Ще один важливий момент з цього питання - це планетарна енергетика, яку зараз ми спробуємо розглянути.
    Давайте знову повернемо свій погляд на навколишнє середовище і спробуємо розгледіти в природі явища, які допоможуть нам в цьому розібратися. Кожен з нас часто буває на приРоді і має свої улюблені місця, місця, де приємно проводити час, де швидко відновлюються сили. Ми не розуміючи цього, просто полюбляємо там бувати. Є й інші місця, які на нас впливають негативно. В цих місцях людина відчуває себе не комфортуно, відчувається якась тривога, інколи виникає головна біль, без будь-яких на то причин, внутрішнє спустошення, швидка втомленість або зниження енергопотенціалу. Людина після перебування у такому місці стає дратівливою, збудженою, у сім`ї може швидко спалахнути сварка без будь-яких підстав. При значно довшому перебуванні у таких місцях можуть проявитися різні хвороби. Що ж є причиною цього?
    Як і в наш час біоенергетики і біофізики так і колись наші Пращури знали про існування енергетичної сітки, якою огорнута вся наша планета. Ця сітка розбита на квадрати 2,5,10…. і т.д метрів, яка проявляє в собі енерго-силові потоки як самої планети так і Космосу. Найнебезпечніші місця знаходяться у місцях перетину цих ліній і чим більший розмір квадрату тим більший негативний вплив цих місць перетину на стан людини. Це також враховувалося нашими Предками при виборі місця для будинку або господарської будівлі. Є ще один момент – це гепатогенні і патогенні зони. Це зони, які також негативно впливають на людину. Чому і де вони є і яка їх природа?
    Геопатогенні зони – це окремі місця на Землі де є тріщини, розломи підземних плато, через які проникають радіоактивні, енергетичні, газові (родон та ін..) випромінення. Ці випромінюваня несуть негативний потенціал, як енергетичний так і фізико-хімічний. В таких місцях, в залежності від інтенсивності випромінювань, людина може за короткий час не тільки втратити свідомість, а й загинути .
    Є також патогенні зони. Ці зони несуть у собі, в більшості, енергоінформаційний потенціал. Вони найчастіше фіксуються на місцях колишніх захоронень, місцях де накладені прокляття, в місцях масових катувань і вбивств. Іншими словами – це енергоінформаційна пам`ять ділянки Землі про сильні негативні емоції (енергії) людей, яка сама по собі зникнути не може. В таких місцях людина не одразу відчуває явне погіршення, але з часом людина починає погано спати, живе з постійною тривогою, її життя іде на перекос і на роботі і в дома. Причиною цього знову ж таки є енергоінформаційний обмін між людиною і цим місцем. Енергія цього місця впливає на людину так само як мінерали і рослини, про що згадувалося вище. З таким місцем можна проводити корекцію, але про це буде йтися в іншому розділі – розділі «проектування земельної ділянки».
    А зараз поговоримо про біолокацію. Що це таке?
    З давніх-давен для знаходження води, або визначення негативних зон використовувалася лоза. Це ,найчастіше, була лоза винограду або верби розгалуженої форми, за допомогою якої і виявляли ці зони. Люди які проводили ці виявлення називалися лозоходцями, а вид пошуку – лозоходством. На сьогоднішній час дуже рідко використовують лозу, тому що це вимагає кожного разу різати нову частину деревини потрібної конфігурації. Тому зараз більше розповсюджена біолокація за допомогою рамки або маятника.
    Рамка – це металевий прутик діаметром 2-3 мм. зігнутий у пропорції 1/3 під кутом 90градусів . Це звичайна Г-образна рамка. Є інші види рамок, але ми на цьому не зупиняємось. Маятник – невеликий металевий висок різної форми підвішений на нитці. Хотілося б зауважити, що для грубої роботи (як маятника) можна використовувати обручку, гайку тощо. Будь-який металевий підручний предмет який можна підв`язати на нитці. Для роботи з біолокації більш тонкого напрямку (робота з діаграмами, з фотографіями, що стосується виявлення у людей хворих ділянок), використовується маятник з гострим кінчиком завбіжки 3 см. Треба відмітити ще такий момент, кожна людина, що займається, або починає займатися, має свою енергетику, тому кожній окремій людині необхідно мати маятник з найбільш прийнятного металу (залізо, алюміній, мідь, бронза та ін..). Це дає більш чутливіше реагування цього інструменту (або рамки, або маятника) в біополі цієї людини. Тому хто хоче оволодіти цією методою, потрібно вивчити специфічну літературу, мати відповідний рівень розвинутості тонких (духовного плану) тіл і проходити навчання під керівництвом досвідченого біолокаціонника.
    За допомогою рамки або маятника, на вашій ділянці можна провести дослідження на вияв води, гепатогенної та патогенної зон, залягання родовищ, підбору сумісності та визначення біополів. Так можна виявити місце не тільки найближчого залягання води, а й глибину, якість води, її склад. За допомогою біолокації проводиться біоенергетичне дослідження ділянки. Тут складається план цієї місцини, наноситься енергетична сітка Хартмана, позначуються гепатогенні та патогенні зони (якщо вони мають місце), підземні озера, річки, плавуни, топі.
    Такий план є основою для проектування як будинку і госп.споруд так і самої ділянки. За допомогою біолокації можна виявити наявність «не бажаних подарунків» з часів війни, особливо на місці проведення будівництва. Дуже велику користь біолокація надає при підборі сумісності (самих рослин, рослин і людини, вибору матеріалів для будівництва тощо). Якщо у людини не має загостреного відчуття інтуіції, то при таких життєво-важливих питаннях необхідна допомога досвідченого біолокаціонника. І хоча література пише, що біолокацією може займатися майже кожна людина, ми вважаємо, що для вирішення саме таких питань, треба використовувати можливість залучення фахівців. Справа в тому, що при роботі з біолокацією, існує дуже багато «підводних каменів», які не достатньо обізнана людина не в змозі обійти і тим самим викликати на себе негативні наслідки.
    На Русі наші предки, особливо у більш давні часи, мали дуже добре розвинені тонкі тіла, які давали можливість відчувати енергії, розумітися на сумісності, володіли різними психофізичними характеристиками, такими як левітація, телепортація, телекінез, ясно бачення, ясно знання тощо. Всі ці якості, при створенні сприятливих умов, може відродити в собі потомок Русів. Але для цього потрібна не тільки зміна свідомості і світосприйняття, не тільки відродження знань і традицій наших предків, а й екологічне, гармонійне середовище в якій існуватиме родина.
    Це середовище має бути частиною відновленого природнього сегменту. Цей сегмент є збалансованою енергетично-емоційною структурою тієї ділянки де проживає родина. Така ділянка має свої характеристики.
    Поперше: місце де проживає родина не повинно бути занадто малим, тому що при плануванні ділянки, враховуючи біоенергетичну ситуацію, потрібно буде розміщувати елементи проектування таким чином, щоб найбільш негативні ділянки були менш відвідувані людиною. Ці ділянки засаджуються віковими рослинами (дуб, кедр, мудрина та ін..), які після досягнення старшого віку будуть нейтралізовувати ці негативні енергії, але поки вони виростуть пройде, як най менш, 30-50 років. Увесь цей час не хотілося б відчувати на собі дію цих негативних зон.
    У позитивних зонах навпаки, бажане найдовше перебування мешканців, особливо дітей, на що також потрібно звернути увагу. Ці зони активізують розумову, інтуітивну діяльність дитини, що позитивно впливає не тільки на розумовий розвиток, а також розвиток суто людських якостей. А якщо у суспільстві буде більший відсоток гарних людей то і держава буде кращою. Виходячи з цього, ми вважаємо, що ділянка проживання родини повинна бути від одного до двох гектарів землі. Тим більше, що законодавство України сьогодні дає можливість кожній сім`ї задарма отримати від держави 2 гектари землі.
    Подруге: на ділянці повинно знаходитись не менше 300 видів різних рослин, представників як лісових дерев так і садівних, трав, кущів, городніх культур, квітів та ін.. Це зумовлено тим, що кожен вид рослини вібрує або випромінює в своєму діапазоні і сукупність цих різних енергій створюють енергетичний щит від проникнення вороже-спрямованих енергій. Вонинасичують позитивною енергією тонкі тіла людини, крім того рослинний світ виділяє дуже багато корисних ефірів і флюїдів, які необхідні для підтримання життєвого ресурсу жителів цього місця з біохімічних та біофізичних поглядів.
    Потретє: обов`язково на ділянці поряд з житлом повинна знаходитись пасіка. Це також окрема і велика тема, яку ми зараз упускаємо, але зауважимо основне. Бджоли – одні з найдавніших жителів Землі, вони мають велику організацію свого життя, якого можна тільки бажати сьогоднішньому суспільству. Їхня енергетика, усі, без виключення, продукти їхньої життєдіяльності, є скарбом для відновлення життєвих функцій людини. Та, навіть, якщо б не зважати на ці продукти, то сам факт перебування у зоні їхньої життєдіяльності є сам по собі лікувальним та відновлювальним для людини.
    Почетверте: обов`язково необхідно, щоб на ділянці було водоймище, бо вода – це одна із стихій Землі, яка несе в собі магічні і енергетичні значення. Коли на ділянці є своє окреме водоймище (чи то копанка, чи невеличке озерце), людина може кожного ранку омитися в ньому, очистивши себе від енергетичного бруду водою, і це бажано робити кожного дня і літом і зимою. Крім того, за допомогою водоймища створюється вологісний баланс для рослинного та тваринного світу цієї ділянки.
    Багато ще аспектів включає в себе створення такої місцевості перебування і життя родини. Більш широко і змістовно про це можна прочитати у книгах В.Мегре серії «Звенящие кедры России» (книгаVІІ «Энергия жизни» стор.71-72). Коли в такому місці відбувається зачаття і народження дитини, то при гармонійних стосунках батьків така дитина, в усіх напрямках розвивається настільки стрімко, що діти, середовище яких є техногенні та технократичні мегаполіси, виглядають поруч з ними нерозвиненими як фізично так і розумово.
    Не менш важливим аспектом є і виховання патріотичного ставлення до своєї землі як малої Вітчизни. І хоча, з першого погляду, це виглядає як пафосне гасло, але в ньому закладено надзвичайно великий енергоінформаційний зв`язок дитини з тою місциною де вона народилася і зростає. Зв`язок цей росте паралельно із зростанням людини і в подальшому він проявляється у відновлюванні і захисту енергетичного потенціалу як людини так і цієї ділянки. Не даремно колись у давнину, Русичі у військові походи брали з собою пригоршню рідної землі, яка була їм оберегом на протязі усього походу. З попереднього матеріалу, ви повинні зрозуміти як це працювало, а працювало це по принципу фантомного зв`язку самої родової садиби і пригоршнею землі, яку вони тримали біля серця. В даному випадку територія родової садиби підтримувала і відновлювала сили воїнів.
    Що ж входить в поняття малої Вітчизни? Це поняття охоплює місцину, як власної родової садиби, так і довкілля. В поняття малої Вітчизни входить територія, яку людина, за один світовий день, може обійти навкруги. Прививши поняття патріотизму і любов до цієї малої Вітчизни у дитини, виникає патріотичне розуміння і відчуття не тільки до малої, а й до великої Вітчизни. Нажаль, виховання патріотичного ставлення до Батьківщини в сім`ях і навчальних закладах «струхло» до такого стану, що це поняття взагалі викликає у дітей сміх або агресивне протистояння. Якщо таке ставлення до рідної Землі охопить більшість молоді, то про захист Вітчизни можна буде забути. Найманці нас не захистять , а тільки на нас зароблять.
    Наше суспільство, при сьогоднішній швидкій деградації патріотичної свідомості перетворюється на скопище тварин споживацько-інстинктивного напрямку існування. Таке скопище не здатне вмістити в себе духовно-моральну складову, і не тому що воно не хоче, а тому що воно не розуміє для чого це, не бачить сенсу розвитку цієї складової. А культивуючи, відчуття патріотизму і відданості оточуючим, своєму Роду і Народу, закладає міцний фундамент нового духовного суспільства, яким може стати прийдешнє покоління.
    Нашими предками, Русинами і Слов`янами, цьому питанню надавалося величезного значення тому, що наш Рід може досягти неймовірних висот, духовно-енергетичного під`єму тільки в ореолі відвічно рідних земель. Це пов`язано з генетичною структурою ДНК Русинів і Слов`ян, яке здатне проявитися тільки в енергетиці ореолу історично Руських територій. Про це широко і змістовно висвітлює в своїх працях наш співвітчизник, академік О.М.Малюта.
    Підводячи підсумок цього розділу, хотілося б ще раз акцентувати увагу на тому, що нехтувати питаннями енергетики, патріотизму, традиціями свого роду та знаннями наших предків, особливо у сьогоднішній складний час Великого Переходу епох, значить свідомо ступати у прірву безвиході і небуття, тягнучи за собою своїх потомків. Тільки змінивши світогляд, своє світосприйняття, повернувшись лицем до Природи, а не спиною, тільки створюючи власний життєвий простір, на засадах простору любові та родових садиб, ми зможемо ступити в нову епоху, в епоху нових енергій і нового буття, щоб відчинити двері у світле майбутнє життя.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  8. Луганск и Донбасс продали Штатам за сланцевый газ!?
    - Я уроженец Украины. Поэтому имею право сказать.

    Ну, что, хохлы, мы можем себя поздравить! Всё, что произошло в стране – от начала Майдана до назначения американцами своим вассалом – презиком миллиардераПорошенко, по уровню кретинизма значительно превзошло даже несравненную Псаки! Отныне мы первые в этом деле и единицей измерения кретинизма становится не одна псаки, а одна украинка.

    Под какими лозунгами нас, хохлы, привели порошенки-яценюки на Майдан? Долой власть коррупционеров, нет олигархату во власти, народу – народную власть, в правительство честных представителей народа, Украина – прежде всего, наша цель ассоциация с ЕС и пр.

    Что получили в итоге? Жертвы, которые шокируют. Во власти нет Януковича. Все остальные на месте! Все коррупционеры остались во власти! От экономического соглашения с ЕС новая-старая власть отказалась, чтобы не иметь конкурентов и не позволить снизить цены на производимые олигархами во власти товары.

    Впервые в истории Киев возглавил интеллектуальный инвалид, от спичей которого оторопь берет даже психиатров! На его фоне даже Лёня Космос (экс-глава СБУ Леонид Черновецкий. – «NewsBalt») выглядит доктором наук...

    Украина разрушена. Крым ушёл. Новороссия уходит. В стране разразилась самая страшная из всех войн – гражданская. Если до Майдана президентами были ставленники олигархов, то после оного презиком стал олигарх! Экономика окончательно рухнула и её остатки за копейки дозаберут олигархи. Остатки Украины потеряли даже призрачную независимость. С одной стороны, Вашингтон с его внешним управлением. С другой – ЕС, которому нужна помойка для сброса хлама ради поддержания своей экономики. С третьей, Россия с её энергоресурсами и угрозами закрыть свой рынок, без которых Украине остаётся лечь в гроб.

    Граждане хохлы, мы оплатили и продолжаем оплачивать кровью народа своё порабощение олигархатом, потерю даже формального влияния народа на власть, колонизацию страны.

    Нас ждут жуткие времена уже в ноябре этого года!

    Но самое страшное для нас то, что окончательно расплевавшись с Россией, мы потеряли право на своё любимое национальное занятие - скулить о тяжёлой доле и клянчить подачек! Мы уже не имеем даже права стоять с протянутой рукой, в которую более никто ничего не даст из чувства брезгливости. Халява больше нам не светит!

    Мы хотели стать нацией победителей, а стали нацией прокажённых кретинизмом.

    Там, где у других наций и народностей находятся мозги, у нас есть только убеждение, что во всём виноват Путин! Но нам от этого не легче. От этого легче только поработившим, закабалившим и продолжающим обирать нас олигархам, которые канализируют наше негодование от себя в сторону Кремля.

    Мы - самые отборные, самые круглые и самые крупные кретины в мире! Гордимся своим мировым первенством, граждане хохлы! Продолжаем скакать по граблям и кричать: кто не скачэ, той..., - написал Жилин на своей странице в «Фейсбук».

    Ранее «NewsBalt» публиковал предупреждение Жилина для жителей Юга Украины, в котором призывал их быть готовыми к самому худшему в борьбе с вконец озверевшей киевской хунтой.



    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  9. Ситуація в Україні, і Карма


    В "Учениях Вознесенных Владык" дається роз'яснення, що Карма, це струнка і дуже чутлива система, яка змінюється в залежності від порушень чи дотримання космічних законів. Саме цим пояснюються раптова смерть молодих людей, нещасні випадки, невиліковні хвороби. З точки зору кармічних законів все стає зрозуміло. Через усвідомлення себе як дієвої одиниці Всесвіту з'являється можливість встати на вірний шлях, що веде до еволюційного розвитку свого Я і навколишнього світу. Якраз це і є наслідком раптового позбавлення від невиліковних хвороб, і такі випадки відомі. Очистити свою карму людина може тільки сама. Для цього не варто звертатися до екстрасенсів _ це буде великою помилкою і безглуздою тратою грошей и т.д.
    В даний момент, торкнемося питання смерті фізичного тіла людини. Існують дві причини: 1-а _ заповнення карми на 100%, і 2-а причина _ це виконання певного кармічного завдання, поставленого перед конкретною людиною. Якщо людина виконує її, то карма очищується, і вона йде з цього світу. Індивідуальні карми померлих немовлят та молодих людей несли на собі єдину програму _ зруйнувати ідеалізацію, створену оточуючими їх людьми: божевільна любов батьків до дітей або любов жінки до чоловіка. Завдання, поставлені перед нами Вищими Силами, у всіх різні.
    Карма існує не тільки в окремої людини, а й у роду, національності, міста, країни і т.д. Людина з обтяженою кармою ніколи не зможе народитися в забезпеченій сім'ї, в розвиненій країні, та ще з гарним здоров'ям. Вихідні точки відліку дуже важливі, бо існує карма у релігій, громадських рухів і політичних партій. Розглянемо комуністичний рух, як найбільш відоме для нас. В нього вливалися здебільшого люди з обтяженими кармою - бідні, неосвічені, озлоблені, які збунтувалися й утворили один смертоносний ураган величезної сили. Ідея комунізму спочатку є утопію _ невірний підхід до життя. Ми всі різні, у всіх різні стартові потенціали, а значить, і не може бути ніякої рівності між людьми. Звичайно, ми всі рівні, але перед Богом.
    Як комуністичний лад вчинив з релігією? Руйнування церков, гоніння віруючих і т.д. Накопичення негативної енергії сталося так швидко, що карма цього ладу переповнилася і режим повалено. Сімдесят років для такої потужної і важкої карми _ це мінімальний термін. Люди, які до цих пір ходять на демонстрації, беруть участь в мітингах і бурливих пікетах протесту, ще більше погіршують власну карму і карму суспільства. Енергетика ненависті, невдоволення, осуду посилюється в кілька разів. Внаслідок цього суспільство набуває цілий ряд захворювань і тим самим вкорочує своє життя. Звичайний громадянин має властивість надмірно цікавитися політикою. Розуміти її є потреба, але, політика _ це специфічна область, і нею повинні займатися обдаровані цим талантом люди. Якщо ми емоційно болісно сприймаємо політичну ситуацію в країні, світі, - це явний показник кармічного заповнення на 60-70%. Підвищений інтерес до політики визначається бажанням знайти винного, відповідального за свої власні невдачі _ недолік грошей, втрата роботи, відсутність житла і т. д. Подібні завантаження свідомості призводять до ілюзорного сприйняття себе і, внаслідок цього, до неможливості побачити свої проблеми. Духовна сліпота призводить до нових спалахів агресії. Звернімося до Нового Завіту: «Залиште їх - СЛІПІ ВОЖДІ СЛІПИХ. А коли сліпий водить сліпого, обидва впадуть в яму "(Матвій 15:14). Цей текст розкриває небезпеку помилкових рухів і навчань. А для того щоб не бути сліпими, нам потрібно знати, що від нас хочуть Вищі сили та яких Космічних законів нам слід дотримуватися.
    Першим і основним законом є закон Дії та Протидії енергій -закон Гармонії всесвіту. Сама всесвіт створений Богом за цим принципом, а так як людина є частинкою Всесвіту, то вона теж створена за її подобою. Ті ж енергії, ті ж стихії, ті ж процеси трансформації працюють в нас. Людина _ це мікрокосмос. Саме цей закон змушує прагнути людини до досягнення Гармонії.
    ".., будьте досконалі, як досконалий ваш Отець Небесний" (Матвій 5:48).
    У цих рядках вказана основна мета людського розвитку.

    Отже, одних любити, а інших ненавидіти є недосконалістью. Досконалість же полягає в тому, щоб любити всіх. Небесний Батько любить всіх і всіх закликає до спасіння, тож нам повинно вподібнюватися Йому.


    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  10. Що відбувалося з людьми в далекі часи, та в цей час? Або _ Закон ДІЇ та Протидії
    Що відбувалося з людьми в далекі часи, та в цей час?
    Або _ Закон ДІЇ та Протидії
    Багато людей сплюндрували Енергію Матері в своїх тілах марнуючи Вогонь. Впадаючи в почуттєву свідомість і відвернувшись від своєї Божої спадщини дітей Всевишнього, люди позбавляються Божественної влади в матеріальному світі. Відступивши від Бога, свідомість людей пірнає все глибше в щільність пожадливості матеріалізму стаючи низьким.
    Природа в суті своїй є вічно чистою. Якби людство не накладало свій власний розлад і бруд на саму атмосферу, в якій вони проживають, то отруйних бур'янів хтивого невігластва просто не могло б існувати. На Землі настав би час, коли все в Природі впливало б на розум і тіла людей гармонійно.
    Турбота Великого, Найвищої Присутності _ Любові, проявляється у всьому.
    Володарі Світла навчають, освічують, благословляють і дарують успіх народам Землі довгими роками літ. Треба слідувати їх вченням, і все буде процвітати в благословенні до просторів рідної землі. Але, якщо не зберегти Любові до Єдиного Вищого Божого Я, в першу чергу, в своїх серцях, та не визнавати Творця безкінечного Життя назавжди Правителем життя всього людства, відтак настане занепад розвитку _ деградація.
    Занепад зниклих цивілізацій проявлявся внаслідок духу суперництва та існуючої серед людей конкуренції _ суперництво один з одним за визнання, схвалення і здійснення своїх мрій в життя. Теж саме є присутнім і цього часу на планеті.
    У самій Природі є самоочищення, самозахисна безсмертна Енергія, яка терпить злий, руйнівний геній людини якийсь час... Лиха, що у вигляді катаклізмів - це спосіб самозахисту Природи, який повертає те, що було на неї накладено хтивостью людства.



    Прокоментувати
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -

  11. ТОРГОВЦЫ «НЕБЕСНОЙ СОТНЕЙ».

    Кто есть кто в правительстве Украины. Из 29 министров –9 проходили по уголовным делам, 1 гомосексуалист, 1 пациент психиатрической лечебницы, 1 признался в краже ребенка, 1 преследовался за разглашение гостайны, 1 разыскивался Интерполом,1 – дебошир и пьяница…
    25 февраля 2014 года на Украине были озвучены требования Круга народного доверия к составу нового правительства. Среди требований – опыт работы в отрасли минимум 7 лет (за исключением МВД, СБУ, Мин-обороны), опыт работы на руководящих должностях минимум 5 лет, непричастность к нарушениям прав человека и отсутствие информации о коррупционной деятельности..
    А в итоге революционный Майдан вывел на руководящие посты в государстве людей, репутация у которых не просто сомнительная и не просто подмоченная. В целом картина нынешней власти выглядит так:

    Александр Турчинов – и.о. президента Украины и спикер Верховной Рады, Верховный главнокомандующий Вооруженными силами Украины (50 лет)
    На фото: Юлия Тимошенко и Александр Турчинов
    (Фото: Андрей Федорук/Коммерсантъ)

    Во власти Турчинов оказался как давний друг и «правая рука» Юлии Тимошенко, вместе с которой в 1999 году учредил партию «Батькивщина».
    Возглавляя СБУ, в 2005 году уничтожил улики против своего партийного шефа. Из архивов Службы безопасности Украины исчезли все документы, касавшиеся вывода из бюджета Украины миллиардных средств по теневым схемам с участием преступных группировок.
    Накануне парламентских выборов 2006 года Генеральная прокуратура возбудила уголовное дело по факту прослушивания высших должностных лиц во времена руководства Службой безопасности Украины Александром Турчиновым.
    Про бизнес Александр Турчинов не забывал даже в самые бурные революционные дни. По информации СМИ, спикер Верховной Рады Украины и по совместительству священник баптистской церкви участвует в многомиллионном инвестиционном проекте по строительству крупнейшего в Балтии дата-центра, в которое, по данным журналистов, в литовском Каунасе планируется инвестировать около $200 миллионов.

    Сергей Пашинский – и.о. главы администрации президента (48 лет)
    Выходец из окружения Ющенко успел приложить руку к банкротству банка «Украина» и поработать заместителем руководителя Сбербанка Украины. В сговоре с должностными лицами банка Пашинский совершил несколько финансовых афер. Самая известная – на 4 млн долларов, которые таинственным образом пропали из «Ощадбанка».
    Подозревается в организации «сахарного кризиса» и в закупке бразильского мяса, запрещенного ветеринарной инспекцией в 2005–2006 годах, в организации и совершении рейдерских захватов «Турбоатома» в 2007 году и Кременчугского нефтеперерабатывающего завода в 2008-м.
    Именно глава нынешней Администрации Президента Украины вывез с Майдана снайперскую винтовку. Одну из тех винтовок, из которых могли расстреливать «небесную сотню».


    Кабинет министров от А до Я

    Арсен Аваков (Авакян) – министр внутренних дел (50 лет)
    Выходец из окружения Виктора Ющенко семь раз попадал в коррупционные скандалы.
    В январе 2012 года Прокуратура Украины открыла против Авакова уголовное производство по факту превышения власти и должностных полномочий, повлекших тяжкие последствия. 31 января 2012 года Арсен Аваков был объявлен в международный розыск, так как скрылся в Италии. В марте того же года итальянский суд арестовал его на 40 суток. В апреле 2012 года Аваков был освобожден из-под стражи, а в начале октября итальянский суд отказал Украине в экстрадиции этого «политика». На парламентских выборах 2012 года Арсен Аваков был избран народным депутатом по спискам объединенной оппозиции от партии «Батькивщина» и вернулся в Киев.
    Он же, совместно с Пашинским, был организатором банкротства ОАО «Турбоатом», Харьковского национального медицинского университета, АК «Харьковоблэнерго» – всего пропало более 150 миллионов гривен. При этом он становится учредителем нескольких благотворительных фондов и одним из богатейших людей Украины.

    Аваков – близкий друг Бориса Березовского. С 1993 года проверялся на причастность к совершению ряда тяжких преступлений, в том числе: к убийству заместителя председателя АО «Инвестор» Коновалова А.А., хищению в особо крупных размерах газоконденсата с Балаклейского месторождения ГПУ «Шебелинкагаздобыча».

    Аваков – автор кадровых перестановок в МВД Украины в феврале 2014 года, в результате которых в республике милиция оказалась на грани распада, были уволены 90% руководителей, и приказа о роспуске «Беркута». Также Аваков допустил радикальных украинских националистов из «Правого сектора» в руководство МВД.

    Дмитрий Булатов – министр молодежи и спорта (35 лет)

    После окончания Киевского политехнического института занимался частным бизнесом: от собственного ресторана до рекламы. Один из лидеров Автомайдана.
    Какое отношение Булатов имеет к новому роду деятельности – абсолютно непонятно. Сам Булатов парирует свое назначение фразой: «Ничего, не хуже, чем у других, будет».
    До сих пор обсуждается загадочное «похищение» этого активиста Автомайдана. Сайт Харькова 057.Ua в итоге выяснил, что «похищенный» все это время находился на даче Юрия Зозули – президента Федерации вейкбординга и водно-лыжного спорта Украины.

    Максим Бурбаки – министр инфраструктуры (38 лет)
    Народный депутат от «Батькивщины» с 2012 года. Близкий соратник и друг детства Арсения Яценюка.
    С 1998 года занимался коммерческой деятельностью. На местных выборах 2010 года был избран депутатом Черновицкого облсовета от левопопулистской либеральной партии «Фронта Змін» («Фронт перемен». – Л.В.). Согласно декларации за 2011 год не заработал ни копейки. По слухам, курирует черновицкий рынок «Добробут». Однако, по его словам, профессионально занимается только политикой, а бизнес, который успел основать раньше, ведет жена – у нее компания международных грузовых перевозок. Правда, не понятно, откуда тогда взялись 17 млн гривен, которые вылезли в уставном фонде некоего ООО «Букотрейдинг», принадлежащего Бурбаки.

    Владимир Гройсман – вице-премьер по вопросам региональной политики, строительству и жилищно-коммунальному хозяйству (36 лет)

    В политику попал благодаря Юлии Тимошенко. В ранней юности был слесарем, но уже в 16 лет внезапно вырос до коммерческого директора малого предприятия «ОКО». Через пару лет стал коммерческим директором винницкого рынка «Юность», оформленного на его отца. В 2006 году Владимир Гройсман был избран городским главой в Виннице, а потом стал мэром. В декабре 2009 года против отца и сына Гройсманов было возбуждено уголовное дело по факту мошенничества в особо крупных размерах по ст. 190 ч. 4 УК Украины. Фигурировала сумма в 100 млн гривен. Дело, однако, закрыли.

    Людмила Денисова – министр социальной политики (53 года)

    Член партии «Батькивщина». По специальности – воспитатель детского сада, но успела поработать и секретарем судебного заседания, и юрисконсультом, и инспектором по кадрам, начальником управления Пенсионного фонда Украины и министром финансов в Крыму. Должность оставила со скандалом после задержания сотрудниками прокуратуры за «злоупотребление служебным положением», арестовывалась по подозрению в причастности к коррупции: ей инкриминировали «незаконную передачу государственного имущества одной из коммерческих структур».
    В одном из интервью председатель ВС Крыма Леонид Грач говорил о том, что в Украине практически нет равных Денисовой по мастерству в организации незаконных схем присвоения государственных денег.

    Андрей Дещица – и.о. министра иностранных дел (48 лет)

    Был одним из первых дипломатов, поддержавших Евромайдан. Свою работу в системе МИД Украины Дещица начал с 1996 года в должности пресс-секретаря, а позже – первого секретаря посольства Украины в Польше. С 1999 по 2001 год работал старшим координатором программы ПАУСИ (Польско-Украинско-Американская Инициатива о сотрудничестве) в Украине. «Ефрейтора назначили командовать армией» – так отзываются о министре Дещице кадровые украинские дипломаты.
    Именно под его руководством МИД Украины обратился за помощью в борьбе против России к НАТО.

    Сергей Квит – министр образования и науки (48 лет)

    Президент Национального университета «Киево-Могилянская академия». Лучшие друзья Квита – бандеровец Тягнибок и националист Умланд, подозреваемый в педофилии.
    Именно Квит одним из первых обязал своих студентов выйти на Евромайдан. Под руководством Квита Киево-Могилянская академия фактически превратилась в филиал партии «Свобода».
    Сергей Квит и немецкий «политолог» Андреас Умланд – бывший советник президента Виктора Ющенко, доцент Киево-Могилянской академии, очень близки. Андреас Умланд известен на Украине и в Германии как ультралиберальный «эксперт», основным занятием которого в последнее время было запугивание немецкого обывателя «страшным русским фашизмом».
    С другой стороны, Умланд стал известен широкой общественности в 2010 году, когда на Украине разразился грандиозный скандал, связанный с педофильскими оргиями в детском лагере «Артек», которые устраивались верхушкой руководства «оранжевой» Украины. На родине обвинялся в попытке изнасилования 13-летней девочки и участии в крупнейшей за всю историю Германии сети по распространению детской порнографии.

    Степан Кубив – глава Национального банка (52 года)

    Появился во власти из администрации Евромайдана, где был «главным по коробочке», в которую киевляне приносили деньги на содержание Майдана. Кубив – легальный миллионер.
    Пьянка народного депутата от «Батькивщины» Степана Кубива и Олега Канивца 19 сентября 2013 года обернулась настоящей трагедией. Они, изрядно напившись в разгар рабочего дня в сигарном клубе сети Carteblanche, отправились дальше в поисках выпивки и в пьяном угаре пытались вломиться в расположенное неподалеку Управление государственного казначейства. Был избит и попал в реанимацию охранник. Депутатская неприкосновенность «связала руки» охране, но Кубива и Канивца все-таки удалось выгнать с проходной. Нынешний руководитель Нацбанка Украины Кубив и здесь отличился – то ли с целью отомстить таким образом, то ли просто решив пометить свою территорию, он прилюдно помочился прямо около входной двери.
    На фото: Народный депутат Верховной Рады Украины от партии «Батькивщина», глава Национального банка Украины Степан Кубив во время выступления на Майдане в Киеве
    (Фото: Андрей Стенин/РИА"НОВОСТИ")

    Олег Махницкий – и.о. генпрокурора (44 года)

    Член правой партии «Свобода» Олега Тягнибока, где возглавляет главную юридическую службу. Сделал карьеру благодаря тому, что представлял в суде интересы лидера «Свободы» Олега Тягнибока. Махницкий защищал Тягнибока, который по украинскому телевидению произнес фразу: «Мы сейчас не должны бояться, как и повстанцы 1940-х, которые взяли автоматы на шею и пошли в те леса, они боролись с москалями, боролись с немцами, боролись с жидвой и с прочей нечистью»… Защитил.

    Андрей Мохник – министр экологии и природных ресурсов (42 года)

    Украинский националист. Член партии «Свобода». В 2000-х работал аналитиком консалтинговой компании и помощником-консультантом лидера «Свободы» Олега Тягнибока. Экологического образования не имеет.
    В октябре 2009 года председатель Киевской городской организации «Свободы» Андрей Мохник вручил обращение Политсовета Всеукраинского объединения «Свобода» к Президенту Украины Виктору Ющенко с требованиями присвоить звание Героя Украины Степану Бандере, признать борьбу ОУН-УПА национально-освободительной борьбой украинской нации и объявить 14 октября – день создания УПА – государственным праздником.
    Является организатором факельных шествий бандеровцев 1 января. К 105-й годовщине со дня рождения Степаны Бандеры в 2014 году, говорил Мохник, националисты должны сплотить нацию и перенять полноту власти в Украине.
    Вот одна их характерных речей нынешнего министра экологии Украины Андрея Мохника: «Мы отодвинули границы украинского национализма далеко на Восток… Наша бандеровская армия ежедневно растет. Поэтому и дрожат наши враги! …Бандера – тот символ, который ведет украинцев на борьбу».

    Олег Мусий – министр здравоохранения (48 лет)

    Координатор медицинской службы Евромайдана Олег Мусий – врач-анестезиолог и реаниматолог, участник всевозможных организаций, объединяющих врачей, так как 20 лет занимается общественной деятельностью. Обучался в США и европейских странах. Занимался врачебной практикой и общественной деятельностью во Львове.
    Свою министерскую практику новоявленный министр начал с революционного раздаривания государственных постов своим знакомым.

    Валентин Наливайченко – уполномоченный Верховной Рады Украины по контролю за деятельностью Службы безопасности Украины (48 лет)
    Номер 3 в партии «Удар» (лидер В. Кличко), Наливайченко был призван возглавить оборону страны как от любых внешних врагов, так и от бандитизма, коррупции и прочих напастей.
    Наливайченко поддерживает самые тесные связи с радикально-националистической группировкой «Тризуб» и ее главой – ярым неофашистом Ярошем. В июле 2012 года Валентин Наливайченко посетил лагерь боевиков «Тризуба» им. С. Бандеры, выступление перед которыми стало одним из видеохитов на сервисе Youtubе: «Бандера – наш герой». А во Львове во время встречи с избирателями настоятельно посоветовал читать труды Степана Бандеры: «Украинская освободительная борьба, Степан Бандера, его настоящие труды надо читать…»
    В сентябре 2013 года нынешний Уполномоченный Верховной Рады Украины по контролю за деятельностью Службы безопасности Украины Валентин Наливайченко проходил по уголовному делу о разглашении гостайны, в частности, речь шла о выделении сотрудникам ЦРУ кабинета в Службе безопасности Украины на Владимирской улице и предоставлении им возможности ознакомиться с секретными документами.

    Евгений Нищук – министр культуры (41 год)

    Западноукраинский актер театра и кино, озвучивавший некоторые голливудские фильмы, в частности «Гарри Поттера». В ходе недавних киевских событий был ведущим сцены Евромайдана. Пост получил за то, что вел митинги.

    Андрей Парубий – секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины (43 года)

    Львовский националист. В 1991 году вместе с Олегом Тягнибоком основал Социал-национальную партию Украины (СНПУ), переименованную в 2004 году во Всеукраинское объединение «Свобода». Активный участник «оранжевой революции».
    27 апреля 2010 года, перед ратификацией соглашения о продлении срока пребывания Черноморского флота России в Украине до 2042 года, в Раде произошли потасовки между депутатами с активным участием Парубия. 14 мая 2010 года прокуратура Киева возбудила уголовное дело против Парубия и Грымчака по ст. 28 Уголовного кодекса (совершение преступления группой лиц по предварительному сговору, организованной группой или преступной организацией) и ст. 344 (вмешательство в деятельность государственного деятеля).
    А через несколько дней на взятке попалась его сестра, Елена Парубий. Она вымогала деньги у предпринимателя за «непривлечение к уголовной ответственности».
    На парламентских выборах 2012 года Парубий прошел в Верховную Раду, но уже от партии «Батькивщина». На Евромайдане именно он был инициатором вооруженного сопротивления власти. «Я, как комендант Майдана, объявляю максимальную мобилизацию добровольцев», – сообщил Парубий.
    20 марта 2014 Андрей Парубий, обсуждая последствия введения визового режима с Россией, сказал об украинцах: «Те, кто работает в России, все равно не будут нашими союзниками, поэтому нам наплевать на их интересы».

    Павел Петренко – министр юстиции (34 года)

    Главный юрист Яценюка и очередной юрист «Ощадбанка», прославившийся лоббированием интересов частных компаний, инициатор закона о люстрации, специалист делать деньги из воздуха. На парламентских выборах 2012 года стал народным депутатом от «Батькивщины».
    За 2012 год Павел Петренко сумел положить на свои счета почти 6,5 млн гривен, т.е. почти в четыре раза больше, чем заработал! При этом в декларации не указаны данные ни о наследстве, ни о дарении, ни об иных поступлениях, которые могли объяснить разницу почти в 5 млн гривен. Пока происхождение этих денег не получило официального объяснения, но, как полагают журналисты, в случае необходимости Петренко при его талантах сможет это сделать.

    Юрий Продан – министр энергетики и угольной промышленности (55 лет)

    Продан – единственный в правительстве Украины, кто ранее хотя бы занимался своим же делом. В 2005 году он был первым заместителем министра топлива и энергетики. Юрий Продан – креатура Тимошенко.
    За свою карьеру Продан фигурировал в нескольких коррупционных скандалах по неуплате налогов, нецелевому использованию кредитов и созданию коррупционных схем в отрасли, разворовыванию бюджетных средств в ядерно-энергетическом комплексе в 2005, 2006, 2007 годах.
    В сентябре 2007 года секретарь Следственной комиссии по расследованию нарушений в газовой сфере, народный депутат Александр Голуб заявил, что бывший первый заместитель министра топлива и энергетики Юрий Продан несет полнейшую ответственность за газовые договоренности 2006 года, повышение цен на газ и электроэнергию, а также за продажу стратегического запаса урана в 2005–2006 годах, разворовывание бюджетных средств в ядерно-энергетическом комплексе.
    Сейчас Продан лоббирует интересы корейских компаний, с помощью которых до 2030 года Украина собирается построить 20 новых атомных реакторов.

    Остап Семерак – министр Кабинета министров (42 года)

    Друг Немцова и Навального, учился во Львовском национальном университете им. Ивана Франко, «Киево-Могилянке» (Национальный университет «Киево-Могилянская академия». – Ред.). Периодически стремился попасть в парламент, но каждый раз неудачно. И только в 2007 году ему удалось стать народным депутатом от блока Юлии Тимошенко.
    В феврале 2012 года ездил поддержать митинг московской оппозиции на Болотной площади и пригласил Навального приехать в Киев.

    Егор Соболев – глава люстрационного комитета (37 лет)

    Возглавляет Бюро журналистских расследований «Свідомо», финансируемое Джорджем Соросом. Во власть пришел из администрации Евромайдана.
    Нынешний глава комитета люстрации в период «оранжевой» власти создал в Запорожской области многопрофильную коррупционную структуру, куда были вовлечены подконтрольные ему должностные лица из исполнительной власти. Известен как человек, получающий финансовые дивиденды за нужное голосование в Верховной Раде.
    11 января 2014 года был исключен из Общественного совета Майдана (ОСМ) за недостойное поведение. «Единогласным большинством голосов Совета было принято решение исключить его за аморальное, развратное и недостойное участника Совета поведение, доказательства которого были обнародованы в Интернете. Это видео, где четко видно, как Егор Соболев занимается сексом с известным украинским журналистом Виталием Портниковым». Но в данном случае к мнению Майдана не прислушались – Соболева всё равно «политкорректно» назначили министром люстрации.

    Александр Сыч – заместитель премьер-министра (49 лет)

    Один из идеологов украинского национализма, доверенное лицо лидера – Тягнибока. Автор свыше 40 научных и 150 публицистических статей, героизирующих Бандеру, Шухевича и воинов УНА-УНСО.
    «УПА – это не стая разбойников, а целый феномен. Для нас признание ОУН и Степана Бандеры – это критерий, насколько наша нация является «национальной» или «не национальной», – говорил еще в октябре 2009 года заместитель председателя партии «Свобода» Александр Сыч, большой любитель истории боевых действий дивизии СС «Галичина».

    Виктория Сюмар – заместитель секретаря Совета национальной безопасности (СНБО) (37 лет)

    Карьеру сделала в окружении Ющенко. Была внештатным корреспондентом радиостанции «Голос Америки» на Украине, участвовала в движении «Новий громадянин», которое очень успешно реализует информационные проекты в интересах США.
    Будучи главой общественной организации «Институт массовой информации», получила грант под названием «Мережа блогерів», по которому необходимо было научить украинцев работе с медиа. Проект прошел, отчеты о потраченных суммах и якобы проведенных тренингах сданы. Однако в Украине так и не оказалось ни одного популярного «блогера», «фейсбукера» или «социального журналиста», который прошел бы через эти мнимые обучающие программы и тренинги. Куда потрачены деньги – пока неизвестно.
    Единственным реальным завершением проекта «Мережа блогерів» стала разве что купленная Викторией Сюмар двухкомнатная квартира на улице П.Орлика, в самом дорогом районе Киева. При этом ее семья имеет еще одну – уже трехкомнатную – квартиру в элитной новостройке, оформленную на мужа.

    Михаил Коваль – и.о. министра обороны (57 лет)

    Когда этот номер уже готовился к печати, подал в отставку и.о. министра обороны Тенюх, и был назначен очередной и.о. – генерал-полковник Михаил Коваль. Он 1956 г.р., в 1979 году окончил Каменец-Подольское высшее военно-инженерное училище. В 1979–1995 годах служил в ВДВ. Окончил Академию ВС Украины (1997), в 1997–1999-м – начштаба танковой дивизии, затем начштаба – первый замкомандующего армейским корпусом, начштаба – первый замначальника ГУ ВВ МВД, первый замкомандующего погранвойсками, первый замначальника Государственной погранслужбы Украины – директор Департамента по работе с личным составом. Весьма и весьма подготовленный специалист по десантным операциям, хороший штабист и организатор.

    Игорь Швайка – министр аграрной политики и продовольствия (38 лет)
    Националист из окружения Олега Тягнибока. В 2007 году вступил в партию «Свобода», а через год возглавил ее харьковское отделение. Новый министр сельского хозяйства далек от АПК и по образованию, и по опыту работы. Зато ярко проявил себя на политической арене.
    16 ноября 2012 года нынешний министр аграрной политики Игорь Швайка был одним из организаторов бандеровского Марша «Свободы» в Харькове. Участники шествия периодически выкрикивали: «Бандера прийде – порядок наведе!» (Бандера придет – порядок наведет!), «Пам'ятай, чужинець, тут господар – українець!» (Помни, чужеземец, здесь хозяин – украинец!), «Україна понад усе!» (Украина превыше всего!). Кроме того, видеоролик в Интернете запечатлел, как участники шествия дружно скандировали «Зиг хайль – Рудольф Гесс – гитлерюгенд – СС».

    Павел Шеремета – министр экономического развития и торговли (42 года)
    Львовский экономист, основатель и первый декан Киево-Могилянской бизнес-школы. Из окружения Олега Тягнибока. С 2012 года – президент Киевской школы экономики.
    Одно из «эффективных» решений Шеремета запомнилось многим на Украине. Так, он предложил назначить руководителем правления крупнейшего государственного банка Украины Александра Соколова, своего приятеля, который прославился хищением в украинской «дочке» «Альфа-банка», а до этого был уволен из «Банка «НРБ-Украина» за разглашение банковской тайны.

    Александр Шлапак – министр финансов (54 года)

    Вышел из окружения Ющенко. В «лихие 90-е» работал на руководящих должностях в «ПриватБанке», принадлежащем олигарху Игорю Коломойскому (назначенному теперь губернатором Днепропетровской области). «Король акцизов и откатов» и «специалист» по госзакупкам, при нем «Ощадбанк» стали называть «кафедрой Шлапака», близкий друг украинского миллиардера Сергея Тигипко.
    Когда Александр Шлапак занимал должность министра экономики, были выявлены нарушения законодательства о госзакупках более чем на 220 млн гривен. Все нарушения касались выдачи писем-согласований на закупку у одного исполнителя.

    Татьяна Черновол – глава антикоррупционного бюро (34 года)
    Татьяна прославилась несколькими скандалами. Именно на нее «постоянно покушаются» власти. Так, 13 сентября 2012 года неизвестные облили ее в лифте водоэмульсионкой, что было преподнесено журналисткой как месть за материал о резиденции Януковича «Межигорье».
    А ночью с 24 на 25 декабря 2013 года СМИ Украины облетело известие, что журналистка и активистка Майдана Татьяна Черновол жестоко избита под Борисполем. Потом в СМИ появились ужасные фотографии избитой Татьяны. Впрочем, вскоре СМИ рассказали, что это была инсценировка с применением театрального грима. Как показал детальный разбор, проведенный порталом «Набат», известное избиение больше походило на голливудский фарс.
    Кроме того, коллеги журналисты выяснили, что в юности г-жа Черновол регулярно проводила весенние и осенние месяцы в психбольницах Киева. Наследственная вялотекущая шизофрения привела к тому, что ее последнее лечение затянулось на четыре года – с 1996 по 1999 год. При этом, находясь на лечении в киевской психбольнице № 1, девушка успешно училась и в 2001 году закончила факультет журналистики Международного института лингвистики и права. Тем не менее справки из «сумасшедшего дома» помогают избегать серьезных проблем с законом.
    Сейчас боевые отряды Татьяны Черновол наводят жуть и страх на киевских предпринимателей. Под предлогом борьбы с коррупционерами «опричники Черновол» проводят передел собственности.

    Виталий Ярема – первый заместитель премьер-министра (50 лет)
    Народный депутат от «Батькивщины» в феврале 2005-го возглавил Главное управление МВД Украины в Киеве, а в марте 2010 года подал в отставку.
    Украинский националист, в 1990-е Ярема «крышевал» предприятия в сфере торговли. Главным среди них был «Мезокред» (алкоголь, одежда), где начальником юридического отдела работал его родственник. Милиционеру Яреме приписывают и покровительство бизнесу этнической мафии езидов.
    В 2012-м, уже как представитель Юлии Тимошенко, был избран народным депутатом Украины, но никаких успехов не добился. Любопытно, что в декларации об имуществе, доходах и расходах Ярема указал только скромную квартиру площадью 100 кв. м, забыв о еще одной квартире стоимостью 975 тыс. долларов, большом загородном доме на участке 0,75 га и автомобилях Mercedes, Toyota и BMW.
    26 декабря 2013 года, как сообщила газета «Аргументы и Факты Украина» нынешний первый вице-премьер Украины, а тогда народный депутат Виталий Ярема избил сотрудника ГАИ. Пострадавший сотрудник ГАИ был госпитализирован.

    Арсений Яценюк – премьер-министр Украины (39 лет)

    В школьные годы собирал марки, спичечные этикетки и… компромат на одноклассников, за что получил прозвище Писяй. Сейчас, благодаря внешности, больше известен под прозвищем Кролик. Чаще всего оппоненты припоминают Яценюку подписанное им в 2004 году распоряжение о выдаче стабилизационного кредита в размере 10 млн долларов банку «Мрия». Банк по суду должен был быть ликвидирован, но Яценюк, занимавший тогда должность первого заместителя главы Нацбанка, грамотно привел банк к предпродажной подготовке. За что, как говорят, его щедро отблагодарили.
    Яценюк – бывший сосед Виктора Януковича по резиденции «Межигорье», где имеет коттедж площадью 300 кв. м.
    В декабре 2012 года Яценюк был избран главой фракции «Батькивщина» в парламенте. 4 февраля 2014 года на заседании фракции Арсений Яценюк был лишен мандата на переговоры с властями по урегулированию политического кризиса.

    Все программные тезисы Яценюка можно свести к следующему:

    1. Казна пуста – ее разворовали «папередники» (предшественники).

    2. 70 млрд долларов – вывезли в офшоры олигархи.

    3. Мы ничего не гарантируем – может быть еще хуже.

    4. Если возник вопрос «почему?» – читай п.1.

    5. Где взять деньги? Мы обратимся к МВФ, который выделит 15 млрд долларов.

    ***
    Есть надежда, что западные страны, да и сами украинцы вскоре разберутся, кого они привели к власти. Так, 9 марта 2014 года CNN впервые опубликовал материал о том, что в новом украинском правительстве закрепляются неофашисты. Дэвид Спиди из Совета Фонда Карнеги по этике в международных отношениях на вопрос CNN о том, есть ли экстремисты в украинском правительстве, отметил: «Да, они там действительно есть… Там были люди из праворадикальных групп, которые обеспечивали «безопасность» демонстрантов. Это члены «Правого сектора» – крайне антидемократического, а если точнее, то неофашистского движения. Их присутствие закрепилось в процессе формирования нового временного правительства: по крайней мере шесть министерских портфелей были отданы группировкам «Правого сектора», а также группировке под названием «Свобода», которую Евросоюз… Европарламент охарактеризовал как ксенофобскую, антисемитскую и расистскую…»

    Кстати, удивительно, что члены Европарламента всего лишь за четыре года умудрились поменять свое отношение к украинским радикалам и бандеровцам. Напомним, 25 февраля 2010 Европейский парламент принял резолюцию о ситуации на Украине, в пункте 20-м которой осуждал указ Президента Украины Виктора Ющенко о присвоении председателю Провода (руководства) ОУН Степану Бандере звания Героя Украины (посмертно) и рекомендовал новому украинскому руководству (Януковичу) пересмотреть решение бывшего президента Ющенко. А сегодня руководители Евросоюза без всякого чувства брезгливости ведут переговоры с неонацистским правительством Украины. Короткая историческая память Европы.



    Коментарі (19)
    Народний рейтинг -- | Рейтинг "Майстерень" -- | Самооцінка -