Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ольга Будзан (1961)
Більше ніж поезію, дюблю роздумувати про вічність, про Всесвіт. Знайшла (теоретично) Ноїв ковчег.


Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі


Ольга Будзан (Л.П./Л.П.) [ 2012-10-10 12:44:03 ]
Масу планет визначають за гравітаційним впливом. Я вважаю, що гравітація не існує. Між планетами та Сонцем діє закон притягання протилежностей, зарядів. Так звана гравітація, земне тяжіння існує тому, що біосфера, літосфера...атмосфера, є одним цілим з планетою. Подібно до яблука, яке складається із зерняток, мякуша, шкірки. Важко звичайно сперечатися з вченими, але в мене така думка, нехай навіть неправильна, зате не заангажована, не упереджена, своя.

Ольга Будзан


Марта Январская (Л.П./М.К.) [ 2012-10-11 21:02:24 ]

а люди? как же люди? они как вписываются? если Земля - "отрицательно заряженный электрон", то все люди на ней - "положительно заряженные", что я могу собою опровергнуть, потому как излучаю сильнейшее поле со знаком "-" (не в смысле плохое, но отрицательно заряженное). По вашей теории - меня Земля должна отталкивать..что собственно косвенно и происходит:)..но я до сих пор тут. не смотря ни на что:)
Коментатор Катка Мучичка, [ 2012-10-17 12:11:56 ],
на сторінці поезії     "Карикатури тіней на стіні..."   Будзан Ольга

Коментатор Ольга Будзан, [ 2012-10-17 16:04:56 ],
на сторінці поезії     "Карикатури тіней на стіні..."   Будзан Ольга

Коментатор Ольга Будзан, [ 2012-10-21 16:25:57 ],
на сторінці твору     "Бандерівська кров"   Будзан Ольга

Ох, ці філологи з їхніми розділовими знаками. При нагоді їх можна виправити. Мене завжди цікавив зміст твору. Великий мінус, що Ви почали читати і не закінчили. "Клеопатру" Хаггарда (для прикладу) залишити на половині неможливо. Щодо "вимислу", то на це автор художнього твору має право. Сюжетна лінія, якщо не бути скромною, вималювана дуже гарна. Шкода, що Ви недочитали. Ідейно правильні твори у нас уже існували в радянський період. Я їх не могла читати. Моя мама вирощувала в той час хліб. Я думаю, що вона робила для України більше, ніж ті, хто цей хліб їв. Заради добробуту українські радянські письменники поступалися найголовнішим - любов,ю читачів. Мій твір не відображає поглядів жодної з нині існуючих партій. Зата так думає більша частина мого народу. Народу незаангажованого політичними гаслами. Щодо Майдану, то ми стояли там не тільки через фальсифікацію. Ми стояли там за Україну! А Україна - це мова, земля, свобода...
1   2   3   4