Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ретро Лю (1967)
Це лише шкірка від колишнього ЛЮ.
Він вилиняв, як вуж, і щасливо добрався до Едему.
Його нові твори як звісно під його ж іменем Лазірко Юрій :)
Або просто - Л.Ю. :)


Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ретро Лю, [ 2009-06-13 01:27:37 ],
на сторінці поезії     "Мисливцю (за Дж. Брімакомбе)"   Сегеда Юрій

Коментатор Ретро Лю, [ 2009-06-16 17:14:37 ],
на сторінці голосування

Вітаю Юні,
Мені є дуже приємно спілкуватися зі засновником течії урбан-декадансу.
Я розумію, що не все тут у нас ідеально. І Ваші пропозиції повинні перейти око Головного Редактора.
Інша справа чи вони набудуть резонансу. Я прийшов на ПМ досить недавно, у 2006. Тоді, пригадую, було заледве кілька редакторів. Зараз ситуація зовсім інша - маємо досить кількісне редакторство. Редакторами стають люди, котрі стали переможцями конкусу ПМу, або відібралися за смаком групи редакторів.
На мою скромну думку, Головний Редактор, як господар сайту, досить вміло і переважно упогоджено доглядає за тутейшим вірт. життям. Він - така сама людина, як ми всі, і має право на власний смак, а отже на правах господаря на певні правила (закони), щодо естетики сайту, змістовноті текстів, коментарів, тощо.
Як це Вам звучатиме не дивно, але я теж боровся зі станом оцінювання на ПМі. Колись тут можна було отримувати оцінку "7" - геніально, що дозволяло скажімо ставити Містера Пупкіна чи Міс Попкіну Містером Піпкіном на рівень Шевченка - ну чим не віц :). Як Ви бачите - цього правила вже не існує, Слава Богу. "Чужі оцінки" і мені знімали - мені це байдуже, більше того - є певне коло людей, смаку котрих я довіряю, а оцінки - це вторинна субстанція.
Без редакторства (хоч за винятком декількох редакторів - воно тут не дуже активне) сайт втратить (ІМХО) орієнтацію - стане схожим на аморфне тіло - тоді й саме оцінювання втрачає сенс, бо це буде тоді контора "щось-воно-чуло-і-десь-йому-гикнулось".
Ніхто з редакторів, за винятком Головного (на скільки я це знаю), не має доступу до "чужих оцінок", тому немає сенсу щось міняти технічно. Але є технічна можливість для Вас обмежити доступ до Ваших оцінок іншим оцінювачам. Я не є певним щодо редакторів, але іншим категоріям вхід можна заблокувати, або взагалі заблокувати
оцінювання, як таке.
Поняття "Справжньої Поезії" - це теж суб`єктивна річ - кожен собі наливає те, що йому смакує пити.
Коли я, скажімо,любитель справжнього французького коньяку - то ніколи не отримуватиму насолоди п`ючи водку, чи портвейн. Смакує - значить справжнє (для мене), ні - воно може бути справжнім комусь іншому.
Щодо конкурсу "симпатій" - то він мені байдужий - так - забавка Головного Редактора, бо мені думка симпатій інших зовсім не є важливою - зеро :)
Ось такі мої скромні думки.
Я нічого не засновував і не маю великих творчих досягнень та визнання -
тому -
Просто і щиро
Л.Ю.
Коментатор Ретро Лю, [ 2009-06-18 18:28:38 ],
на сторінці поезії     "Сонет II"   Лазірко Юрій

1   ...   189   190   191   192   193   194   195   196