Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександр Бобошко (1971)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Хуліо Колоксай, [ 2006-12-01 07:47:21 ],
на сторінці поезії     "У вагоні"   Бобошко Олександр

Коментатор Ірина Павленок, [ 2007-01-26 18:05:34 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Бобошко Олександр

Коментатор Мрія Весна, [ 2007-01-26 18:09:34 ],
на сторінці поезії     " * * *"   Бобошко Олександр

Коментатор Редакція Майстерень, [ 2007-01-30 11:02:23 ],
на сторінці поезії     "* * *"   Бобошко Олександр

Ви надмірно суворі, Тарасе, багато вживається у нас слів, яких 90% не розуміють, наприклад "ентропія". Головне - адекватність використання. Думаю, що в даному випадку все нормально. Мені подобається. Автор цим словом визначає певний рівень спілкування з коханою. "Квінтесенція" - лат. (п'ята сутність). У давньоримській філософії - п'ятий елемент (ефір. який протиставляли чотирьом земним елементам (воді, вогню, землі, повітрю) як основний елемент небесних тіл. За середньовіччя - найтонший елемент, що ніби становив сутність речей. Згущений, або найчистіший екстракт, в даному випадку, мрій. Найважливіше, найсуттєвіше.
Так що слово вельми значиме.
Щодо паралелі із "готов целовать песок..." відомого шлягера - то тут "Не позбутися прав", що діаметрально протилежне, як на мене, до "готов". Та й, колеги, все сказане простими, а ще більше - не простими словами, завжди нам щось нагадує.
В даному випадку є своя, оригінальна композиція з певного періоду авторського життя-буття. Сучасна лірика, не супер шедевр, але достатньо особистісна і майстерно написана.
1   2   3