Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ксенія Озерна

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ксенія Озерна, [ 2016-06-02 10:51:40 ],
на сторінці поезії     "***"   Озерна Ксенія


Ще раз переконалася, Ірино, що Ви не усвідомлюєте, що пишете і, взагалі, для мене є дивним Ваше уявлення, про поетичний сайт... Я сюди не дружити приходжу. Я приходжу сюди за покликом душі - щось читаю, щось коментую, коли є настрій і бажання, іноді сама щось пишу.
Яким чином до поетичного сайту дотичні слова - "протеже", "віддана дружба", ніяк не второпаю... Ви забуваєтеся, де знаходитеся. Тут, на цьому сайті, адекватні автори обговорюють твори, а не приватне життя автора і його смаки.
Щодо Світлани Майї Залізняк - то хто вже тут тільки не "наїжджав" на неї, дня не вистачить щоб перерахувати усіх, з ким у неї були конфлікти, бо якщо жити за принципом "Хто Ви, а хто Я"...та нічого, вона переживе, і не таке переживала... А хіба вона дарує книжки? Щось не чула про таке.. У мене багато книг, справді подарованих іншими авторами, друзями чи не друзями, та це не той випадок. А ще - зі своєю шанувальницею можна було вияснити відносини трохи по іншому, навіть якщо вона погарячкувала.
Так, у мене є друзі-пеемівці, але я не вказую їм з ким дружити, а з ким не дружити, яких авторів читати чи не читати, що коментувати чи ні, це якась первісна дикість. "Або з нами - або проти нас", таке уже було на ПМ...
..Мене С.М.Залізняк теж назвала клоном, хоча так само, як і я, має псевдонім і точно знає, що я реальна особа, ну і що? Ну, не в її сепаратистському колі.. От кого треба було викинути з ПМ за антимайданівські настрої...
...і наостанок - я завжди дружу з тими, з ким хочу, читаю, те, що хочу, пишу там, де хочу і ніяка "віддана дружба" не заставить мене бути там, де я не хочу!

Не розумію, чому Ви уперто називаєте мене і Ларису подругами, говорите про віддану дружбу, зраду і т.п.???????? Ніхто ні з ким не дружить. Ми тут лише автори, які спілкуються чи не спілкуються. Ви мене ні у чому не переконали. Не бачу тут ніякого логічного пояснення, усе це я читала. Так само читала коментар Лариси, де вона каже про те, що ви могли б дружити... Ви були категорично проти. Бачила спілкування Серго з Ларисою, доки не з'явилися Ви і не почали чіплятися до Лариси за Мироховича. Та кому яке діло хто чиї твори вподобує і чи з матюками чи без. Особливої довіри до Серго Сокольника у мене немає, бо не раз бачила, як він нервово сіпається після кожного коментаря із зауваженням, а потім пише усілякі дурниці про тролів на його сторінці. Так, тут час від часу з'являються якісь дивні особи, які пишуть різні гадості і потім зникають. Це звичайне явище. Зареєструватися може будь-хто і написати будь-що, хіба мало неадекватних навколо.
..Ну побачила Лариса щось своє, приватне у творах Залізняк, ну помилилася, погарячкувала, перепросила. Тут якраз усе цілком зрозуміло. Емоції зашкалили..
А от з Вами, Ірино, нічого не зрозуміло.. Може, Серго не поділили, може ще щось.. Та що мені до того.
От я у творах Лариси Пугачук упізнала себе і свою доньку, лише в трішки іншій ситуації. Так що - тепер ми з нею ще й клони? Тільки я ніколи не їхала поїздом з Росії і "Птахикардію" в очі не бачила..
Ми усі дуже різні, Ірино, хтось лише привідкриває свою душу, хтось відчиняє навстіж. Хтось усе мовчки, а інший кричить, волає. Може варто з іншої точки зору глянути на волання про допомогу і не розуміти усе так буквально. Я не знаю, хто така Лариса, та й чи мені не все одно - є автор, і є його твори, і я їх коментую бо щось там є таке для мене варте або просто виникло таке бажання, не лише за "вірну дружбу". Щось таке.. Усе це - лише непорозуміння суто на емоційному впливі, як на мою думку. Можна порозумітися, можна розійтися в різні сторони. І так, і так непогано. А поки що брудно і з цієї сторони, і з іншої, і ще й я тут наслідила... Прикро..
Коментатор Ксенія Озерна, [ 2016-06-03 10:29:37 ],
на сторінці твору     "ДивА і Диваки"   Пугачук Лариса

Зауваження по змісту:
"Деякі люди гадають, що це – життя, а то і конкретні люди – накидали бруду на їх дорогу і, не довго думаючи, виливають брудну воду на дорогу, на людей". - Думка геть заплутана.
..А ще зовсім не логічно місити гівно з землею і чекати сходів, навіть диваки навряд чи так роблять, тут не диваками треба бути, а кимсь іншим. І якщо у них на вікнах повно квітів і деревець - то вже точно знають, де береться зерно. Краще б, на мою думку, уже посіяти хоч якесь нікудишнє зеренце і старанно доглядати, в надії на щось гарне, аніж просто місити землю з г... Хоча, якщо приміряти зміст тексту до деяких обставин - то так воно і є, я зрозуміла про що тут ідеться, але..мені ніколи не подобалося і сподобається, коли якісь життєві непорозуміння починають переноситися у поетичні і прозові твори, і починають створюватися на основі цього - п'єси, рецензії, пародії, вірші впізнавального характеру, бо ми ніколи не можемо пізнати до кінця когось іншого, а ще ми не боги, щоб когось судити, це всього-навсього наші думки, а ми - прості смертні можемо, і так воно найчастіше і є, помилятися.
...наразі я теж є у колі тих дурнів (не диваків, давайте називати речі своїми іменами), які шукають зерно там, де його нема. і це дуже прикро, мені, за інших не берусь казати.
Коментатор Ксенія Озерна, [ 2016-07-06 10:45:08 ],
на сторінці поезії     "Спомин"   Озерна Ксенія

Коментатор Ксенія Озерна, [ 2016-12-29 17:05:44 ],
на сторінці поезії     "***"   Озерна Ксенія

Коментатор Ксенія Озерна, [ 2016-12-29 17:06:28 ],
на сторінці поезії     "***"   Озерна Ксенія

1   ...   231   232   233   234   235   236   237   238