Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Кашеф Анаірда

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Кашеф Анаірда, [ 2006-09-06 19:36:53 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Коментатор , [ 2006-09-08 12:47:55 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Коментатор Ірина Пиріг, [ 2006-09-08 21:32:29 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Коментатор Майстер Рим, [ 2006-09-09 16:00:08 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Якби то, Жорже, тільки трикутник! :)
Як гарно: "А кохаєш іншу
мабуть мене" ! З легкою барвинкою неоднозначності, й, разом із тим, жіночої впевненості у своїй красі. Тут явно про перевагу одних феромонів над іншими? :)
І це динаміка життя! Де такі калейдоскопічні комбінації складаються, що просто диво бере. Не маю на увазі манівці "розпусти", маю на увазі Промисел, що зводить і розлучає людей. І хіба можемо ми так догматично сказати - "це не дозволено!, Це злочин!?" Раз є, значить передбачено і дозволено звище. І мірою є Краса, і Творчість, і Плоди (кохання в т.ч.). І на цих сторінках ми говоримо про плоди поетичні, і церковні догми тут не є останнім і вирішальним авторитетом. Швидше таким авторитетом є метелик за вікном, кішка, що дивиться на цього метлика, і дворовий кіт, що напружено глядить на цю кицю у вікні :)
"Мовчи - це такий стан..."

Коментатор Марта Шуст, [ 2006-09-09 19:40:04 ],
на сторінці поезії     ",,,"   Анаірда Кашеф

Чи була б взагалі поезія, Майстре, якби не почуття?
Гріх чи ні, звичайно, судити Богу (ми ж тут всі по землі ходимо), бо краса, так як і той метелик, справді вищою силою створені, і душа, що вміє так кохати, неймовірно прекрасна. От “стан” вже не такий чудовий. У рядку "А кохаєш іншу, мабуть мене" все таки присутнє оце Мабуть. Бо тут ще є та друга, яка також кохає. І сімя це не тільки рутина а й Різдвяна ялинка на яку вішаються цукерки для дитини, разом збудований дім чи посаджений сад, пусті сварки і солодке примирення, тобто життя. У нього це є, тільки не з Нею, а з тою яку він оберігає від болю, дозволяючи Їй (коханці) випивати гірку чашу за всі трьох (хто випив цю чашу до дна знає про що пише). Кого він так насправді кохає? Мабуть себе у цьому своєму житті, так само як і той кіт, якого часом зовсім не цікавлять кицині метелики.
Залишити все без змін і згоріти дотла чи наважитись вступити в невідомість - вирішувати Їй. На це власне і дана людині Богом вільна воля, щоб вибрати могла у посланих звище ситуіціях.
І віра в ту силу яка створила метелика, нічого спільного з догмами немає, та без неї чомусь ніяк не ввійти в країну мрій що щастям називається. А зірок тут, у цій країні, справді вдвічі більше, повірте наслово.

Вірші ж ваші, дорога авторко, просто надзвичайні, незалежно від імені яким їх підписуєте
1   2   3   4