Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Олександра Труш (1988)

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Олександра Труш, [ 2010-07-11 21:45:34 ],
на сторінці поезії     "Коротко про смерть (рондель з кодою)"   Труш Олександра

Привіт, Гаррі! Ну Ви мене й розчарували: як така ерудована, високоінтелектуальна, всебічнообізнана , сучасна людина та ще й поет може користуватись послугами циганок? Невже Вам так кортить знати своє майбутнє? Від нього всерівно не втечеш, нічого не прискориш і не вповільниш. Тай взагалі, інколи люди після таких циганок починають самі скеровувати своє життя не в те русло, аби воно відповідало пророцтвам. Тому не варто такими речами захоплюватись і тим більше прирікати свій бідний шлунок (в наш час він достатньо страждає від повсякденних стресів), як мінімум на гастрит. Я думаю, що у Вас достатньо достоїнств, аби продовжувати своє ім"я, навіть, якщо у Вашому роду і немає князів.
А що стосується моїх ронделів, я знаю, що вони написані на слабеньку таку, "туберкульозну" трієчку. Просто я пишу те, що відчуваю, і зазвичай мої вірші аж надто прозаїчні і рими затерті до дірок. Я ж любитель, поки що не прагну до майстрів тому дозволяю собі не особливо задумуватись над досконалістю форм.
А Вашою поезією, Гаррі, милуюсь і насолоджуюсь. Можливо колись напишу щось дійсно путнє і тоді гордо скажу, що ви були моїм вчителем.

З повагою і самоіронією, Леся.
Коментатор Олександра Труш, [ 2010-07-11 22:10:25 ],
на сторінці поезії     "На сквозняке"   Маре Гренуіль де

Коментатор Олександра Труш, [ 2010-07-14 16:25:08 ],
на сторінці поезії     "Гордість"   Труш Олександра

1   2   3   4   5