Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ярина Тимош (1980)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор , [ 2009-12-24 04:19:00 ],
на сторінці поезії     "Тифозні воші"   Тимош Ярина

Коментатор , [ 2009-12-24 04:19:48 ],
на сторінці поезії     "Тифозні воші"   Тимош Ярина

Коментатор Ярина Тимош, [ 2010-01-22 12:41:23 ],
на сторінці поезії     "Партія Регіонів – партія олігархів"   Тимош Ярина

Масонські ложі (закриті спільноти) це не тільки симптоми суспільного захворювання країни, а і саме захворювання.

Масонські ложі у любому їх прояві (релігійному, соціально-політичному, культурному, корпоративному) спрямовані на завоювання простору країни, в якій розташовані.

Такими можна вважати і закриті партії, яскравим прикладом яких була партія РКП(б).

На сьогодні в Україні налічується безліч закритих спільнот під гаслами релігійної, соціально-політичної, культурної діяльності: російські, болгарські, польські, німецькі, єврейські тощо. Тільки закритих ортодоксальних іудейських організацій в Україні налічується 240.

Не всі ці закриті спільноти є лояльними до національних інтересів України, особливо ті, які в своїх спрямуваннях використовують ідеологію наших сусідів.

Щодо «великих масонів». Так, Іван Франко був масоном, але це була його помилка, і святі помиляються.
Коментатор Редакція Майстерень, [ 2010-01-22 13:27:35 ],
на сторінці поезії     "Партія Регіонів – партія олігархів"   Тимош Ярина

Коментатор Олександр Комаров, [ 2010-01-22 15:00:51 ],
на сторінці поезії     "Партія Регіонів – партія олігархів"   Тимош Ярина

Які масони? Які дипломати доларів, бізнес під СБУ, багата країна, прибутковість на мінімумі, казначейські рахунки порожні? Люди, якийсь аерозоль психічний розпилили чи що? Наче ортодокси-старовіри з лозунгом "Хай згоримо, але вічно жити будем" належать історії, а бач хвилі страху в ефірі не зникають.
Продуктивність праці залишилася на рівні 60-х, 70-х, а потреби в суспільства виросли ого-го! Газ на шару пропав, кореї-китаї-індонезії-малайзії купують сталь-залізо вже в Китаї, америкам-європам те саме залізо в такій кількості не дуже і потрібно, росії і ніколи заліза того не тра було стільки, на битві за урожай що-вродило-то-і-добре далеко не заїдеш, ліс не тайга, а більше нічого і не робили. Жили на старих запасах. А що нині люди живуть гірше ніж в 60-х? Якщо не рахувати, що колись і глина була "лучча", бо молодими були. Чому не вибирають комуністів, ті проти приватної власності на засоби виробництва? так що люди хочуть? Доброго царя? Роботягу-пана? Я тут наговорив. Але який твір, такий і коментар.
1   2   3   4   5