Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Мар'яна Невиліковна (1988)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Сонце Місяць, [ 2008-09-06 22:49:47 ],
на сторінці поезії     "Істерика"   Невиліковна Мар'яна

з якихось захмарний далей гримнуло грюкнуло і хрякнуло.. на небі засвітився неоновий вогонь..
і пророчі букви довели до відому,-

"ВСІМ БЕЗБОЖНИКАМ СЬОДНЯ ГАЙКИ! РУКИ З ТРУСІВ І ПЕРЕД СОБОЮ! МОРДУ НАВЕРХ! НА ВАС СПРЯМОВАНИЙ ВЕСЬ ГЕЄНСЬКИЙ АРСЕНАЛ ЕКСКРЕМЕНТІВ!"

радіо втухло а замість нього патефонний голос віщував "Революція 9, Стерилізація 19, Кастрація 53, Ексгумація 66, Анабіоз 71..."

тварюки розбігалися розтікалися вішалися на комір і кишеню величної Залізної діви..

Фройд в обіймах Юнґа підскакували в канкані і сумно приспівували як заклинання "я - манекен, я...
...просто манекен... "

Хемфрі поливав вогнем пекельних створінь, прибулих з безбожних астероїдів..

хамські жаби - накурені тритони - божевільні питони - недорізані ігуани - інший брудний посуд все із сичанням плямканням чваканням хлюпанням і смородом неслося вперемішку..

восьминіг, озброєний всім сміттям яке тільки міг нахапати, мужньо стояв на захисті рідного підпаркеття і коханого кальяна.. білий кролик всунув був морду в цю вечірку, але потім подув "та ну його на.."

але все було насправді набагато гіршим! таємничий манекен здається зібравсь клонуватися..
Коментатор Сонце Місяць, [ 2008-09-06 23:14:28 ],
на сторінці поезії     "Істерика"   Невиліковна Мар'яна

жирно розкатані пащеки жумкали недоварене з казанка.. карамельний водій ніжно кусав Нафаню за литку.. Марсєльєза ламала одну й ту саму грамафонну платівку на голові кожного наступного манекена.. Барбі вовтузилася з п.ятьма швабрами в купі нелегально борзих бліх які вирішили прискорити процес істеричного припухання у країні "нікада-нікада"... Фройд розлючено крутив над головою ящерками при цьому цитував коран і кляв Хемфрі який використав весь керасін в районі.. ПІТЬМА забилася тим часов в якійсь спальний бар і спокушала по черзі всіх знуджених скрипалів за браком власної фантазії з піпеткою, проблема якої полягала в тім, що при кожному ному народженні система висла а рулетка вибивала потрійне "зеро", вже не було чути навіть грамафона, все гуділо і гуло і час від часу випльовувало якісь віршики рядочки пафосні шматки акордів поліетеленові упаковки від шкарпеток покоцані до безпам.яті якимось старим іржавим штопором фотоальбоми і недобиті ковзани всіх кольорів зрілості клятої плісняви..

Залізна Діва здригалася.. брудні хот-доги яких вона возила за собою в непомірній кількості на писклявім возику типу "кравчучка" ніяк не вживалися між собою а може кайфово їм було все клясти ту долю хто зна

Старий як чорний гумор і вже вкінець облізлий до знемоги орангутанг Хрентефря оббирав трупи які всіяли поле вічної битви між добром і злом скидаючи саме ті дрібнички, з яких згодом виростають рясні опенькові джунглі дамських сльзливих і часом небезпечних для довкілля романів-епопей...

обеззброєний Хемфрі розпакував колоду карт і гарячково збирав до купи шістірки і дев.ятки.. це мало дати йому в руки містичну зброю майбутнього..
Коментатор Сонце Місяць, [ 2008-09-06 23:49:47 ],
на сторінці поезії     "Істерика"   Невиліковна Мар'яна

під вікнами роздовбаного особняку закінчувалася маніфестація декількох несвідомих жителів кварталу, які ніяк не хотіли второпати що нині суботній такий нудний вечір і всім людям доброї волі і потягом до рок-н-рольних жартів просто хочетсья трохи собі попуститися і пожартувати..
всім чогось обов.язково хотілося бачити Барбі з маркером і пачкою кулінарних рецептів на підпис, труподохторів в маринарках і фетрових капелюхах та напуцованих до золотого виблиску пенсне, Хемфрі Богарта з якоюсь новою моделькою аби зацінити нові шмоткові прибамбаси від кутюр Силіконового Болота, поспівати радісну пісню про Білого Кролика і п.яного в дупу Нафаню з Марсельєзою..
десь у натовпі пробігали навіть чутки про можливу повторного появу загадкової Ылиза в обіймах с сером Пньом які начебто мали прилетіти на смішній повітряній кульці, або ?
магія Богарта тим часом так і не склалася, розчаровано викинуті карти хутко прибрав розбещений Хрентефря, а те що не вдалося врятувати переїхала велика пожежна машина, яких тої осені було надто багато... вкінець знесилений кальян нарешті вирвався з підпаркету, викинувся у вікно від якого давно нічого не залишилося і з жахом, скиглячи при вигляді купок набитих бліх, плазунів і сусідів, поповз в напрямку американського посольства..
Святий Августін веселивь як дитина, збираючи із залишків равликів, валізок, мушель і рейтингів -як ото з конструктора лєго- щось дуже подібне на марсіанський весільний коровай..
всі були зайняті ділом і навіть не помічали зникнення Великої Залізної Діви з торбою, розбуханням манекену і повним розсіюванням каструльно-триперного смороду..
Коментатор Сонце Місяць, [ 2008-09-07 00:59:48 ],
на сторінці поезії     "Істерика"   Невиліковна Мар'яна

дуже повільно.. але тим напевніше) з-за року кухні висунув-таки свою розбещену чеширську морду Кролий Білик, який тільки що черговий раз відредагував профайл, втішений з того що лишився анонімним, і принюхався..
в повітрі ще трохи тхнуло хом.яками, але плазуни вже явно вивітрилися, індичка тіоньки Джемами гонорово зачинилася в Духовку а на дверцята косо-криво наклеїла постер Елвіса в обіймах з лялькою вуду від усіх злих духів і революційно натхненних борзо-перців..
колонії Хрентефрів воювали за незалежність, замість зброї застосовувалися думки-бульки і всякий гон в пакетиках, до власного парламенту був ще важкий довгий звивистий шлях - д-р Нахман підступно саботував революцію :(
кальян якому не дали візи вішався на кожному другому стовпі але всякі розчулені психи кожен раз стягували його і нахабно розкурювали, розказуючи свіжий анекдот про те як дирижабль вилетів в напрямку Португалії а по дорозі потрапив в Монголію..
труподохтори втомлені канканом всім бардаком кухонними запахами і залишками напалму на паркеті- повалили в клуб самотніх джентльменів дивитися бокс

загадкою вечора залишалася інтрига між ЗД і всякими манекеноподібними примарами підпаркеття...
зрештою, розгадувати і розпльонтувати це порно поки що нікому не доходили руки..
то й нехай собі :-)
Коментатор Критус Нахман, [ 2008-09-08 17:41:38 ],
на сторінці поезії     "Угорське."   Невиліковна Мар'яна

1   2   3   4   5   6   7   ...   38