Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Ляна Лада




Огляди

  1. Зміни ДНК. Раса третя.
    Ці діти, мабуть, одна з найнеймовірніших і приваблюючих рас, що зароджується в теперішній час. Вони відрізняються від дітей інших рас своїми вражаючими надпсихічними здібностями, демонстрація яких воістину викликає сенсацію. Вони вміють робити те, що за думкою більшості людей, вдається показати лише в кінофільмах за допомогою комп’ютерної графіки. Однак це відбувається в реальності. Якщо такі діти не змінять наш світ, його вже нічого не змінить.

    І так, все, про що думають Нові Діти, стає реальністю!

    Розглянемо деякі дані щодо цих дітей. В книзі П. Донг і Т. Реффілла «Китайські екстрасенси» подається інформація про Нових Дітей в Китаї з екстрасенсорними здібностями. Вони з’явились в 1974 р. І першим був маленький хлопчик, який міг бачити вухами. Офіційні китайські джерела стверджували, що коли таким дітям зав’язували очі, вони могли бачити вухами, носом, ротом, язиком, долонями або ступнями. Кожна дитина володіла одним з перерахованих якостей і їх бачення незвичними місцями тіла було досконале. Проведені тести були абсолютно безпомилковими.

    Також подібні випадки були зафіксовані і в Мехіко. Тому складається враження, що мутація ДНК перестрибнула через океан, точнісінько як в феномені сотої мавпи.

    Але бачення різними частинами тіла лише виявилось вершиною айсберга. Діти почали демонструвати інші психічні здібності, які важко вписуються в нашу «нормальну» реальність.

    Це була і наглядна демонстрація дітьми можливості миттєвого розквіту бутонів троянд, і проходження предметів крізь стільницю, скло та інші поверхні, з однієї ємкості в іншу. Тобто, що дитина задумала, те і відбувалось.

    Тому, те що ви думаєте, і те що відбувається тісно пов’язані.
    Ви можете подумати, що все описане лише фокуси, але кількість накопичених фактів і свідчень очевидців цих дослідів незаперечно доводять, що все це реально, хоча і важко пояснити.
    Пізніше були створені спеціальні школи, щоб допомогти дітям в розвитку їх екстрасенсорних здібностей. З часом було виявлено цікавий факт, коли в школі опинялись звичайні діти, то пройшовши спеціальне навчання вони могли виконувати ті ж самі дивовижні речі.

    Чи можливо, щоб 60 млн. людей у світі всі змінили свою ДНК і досягли різкого покращення своєї імунної системи і стійкості до ВІЛ – інфекції шляхом мимовільної генетичної мутації? Настав великий час в історії Землі – і нам належить пережити ці екстраординарні глобальні зміни. Три нові раси дітей це воістину глобальний феномен, один з таких, які назавжди змінять досвід людського існування на Землі.

    У вас є вибір. Ви можете продовжувати вести життя у звичному людському розумінні, де єдиний стимул – це прагнення досягнути комфорту за допомогою матеріальних достатків або керуванням іншими людьми за допомогою сили. Але є і інший шлях – усвідомити, що зовнішній світ не є чимось, що вам належить, він просто надає вам можливість проявити радість і любов у своєму житті. Зовнішній світ і наш внутрішній світ є єдиним цілим. Безстрашно відкрийте своє серце незвіданому і дивіться очима дитини в очі Бога, бачачи Його в кожній людині, що стоїть перед вами.

    Все це так просто.




    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --

  2. Зміни ДНК. Раса друга.
    Діти з вірусом СНІДу – це особлива група дітей, які вчинили зміну ДНК але з іншої причини. В них зміни викликані вірусом СНІД/ВІЛ. В науково-популярній літературі мають місце повідомлення про феномен, який вчені називають мимовільною генетичною мутацією. Ці мутації називаються мимовільними, тому що вони характеризуються не як нова форма вродженого коду, а виникають протягом життя індивіда у відповідь на певні чинники. В таких випадках генетичний код вчиться виражати себе новим способом, який служить меті виживання індивіда.

    Прикладів такої мутації на даний час достатньо багато. Діти в ранньому віці маючи позитивний результат тесту на ВІЛ, з часом за всіма показниками виявляються вільними від ВІЛ – інфекції. І варто зазначити, що вбивчий вірус не причаївся в дрімотному стані в організмі дітей, очікуючи зручного моменту у вигляді зовнішніх впливів, щоб стати активним, а він повністю викоренений організмом.

    В кінці 90-х років були проведені дослідження і виявлено генетичні мутації, які підвищують спротив до ВІЛ – інфекції в приблизно одного відсотка людей у світі.

    Зараз подам трошки наукової інформації щодо будови ДНК людини, аби більш наглядно показати які саме мутації відбулись.

    І так, вчені точно визначили що саме піддалось змінам в ДНК дітей. Це має відношення до кодонів (послідовність трьох сусідніх нуклеотидів, що творять генетичний код, який визначає будову амінокислоти в поліпептидному ланцюгу (при синтезі білка) у визначеному структурному положенні). В ДНК людини є 4 основи (нуклеотиди), які комбінуються по три з утворенням 64-х кодонів. Звичайна людська ДНК має 20 активних кодонів плюс ще 3, дія яких дуже схожа на стоп – енд – старт (stop – and – start) коди в комп’ютерних програмах. Решта кодонів неактивні. Вчені завжди вважали, що не використані кодони залишились від нашого генетичного минулого, але зараз це уявлення змінюється. Можливо, насправді вони з нашого майбутнього. Нові діти активували ще 4 з «не використаних» кодонів і мають тепер 24 активні кодони, що забезпечує їх організму стійкість до ВІЛ – інфекції.

    Біблійний код: СНІД

    Також хочу звернути вашу увагу на те, що відбувається в іншій області досліджень. Це має пряме відношення до біблійного коду – комп’ютерного коду, виявленому в Торі. Група вчених, що вивчали біблійний код в Єврейському університеті в Ізраїлі, ввели абревіатуру СНІД в комп’ютерну програму, щоб подивитись, що з цього вийде. Вони отримали дивовижне відкриття. У відповідь на абревіатуру СНІД комп’ютер видав таку послідовність: смерть, у крові, від мавп, знищення, у формі вірусу, ВІЛ, імунітет, зруйнований – всі ці слова, які можна очікувати при пошуку терміна СНІД. Крім того, була ще фраза незрозуміла для ізраїльських вчених, так як вони не знали стан справ з дослідженням СНІДу в Америці. Серед всіх слів, пов’язаних зі СНІДом, був вираз «кінець всіх хвороб»! Можливо, нова раса дітей, врешті решт, вплине на все людство і цим назавжди змінить досвід життя тут, на Землі.

    На початку ми говорили про мимовільну генетичну мутацію – мимовільну, тому що вона виникає не до народження, а протягом життя людини. Яке має значення це для нас?
    Коли такі мутації були виявлені, вони завжди виявлялись в дітей, але з часом вчені виявляли все більше і більше дорослих, які у слід за дітьми мутували абсолютно таким ж чином. Це тішить, так як означає, що ми з вами, навіть якщо в нас і нема СНІДу, мабуть, можемо змінити нашу ДНК для надпідсилення імунної системи так як це роблять діти. Як це можливо?

    Вам відомо, маю надію, феномен сотої мавпи. Молода самка мавпи, дитиня, вперше почала відмивати від піску солодку картоплю. Її друзі, такі ж дитиняти, почали наслідувати її. Незабаром їм наслідували їх матері, а пізніше і батьки. Одного прекрасного дня феномен миття картоплі розповсюдився на сусідні острови, де мешкали інші мавпи, і навіть на головний острів Японії. Так само і ми з вами можемо змінити ДНК, щоб мати надпотужну імунну систему.

    А те, що відбувається з третьою новою расою дітей, відкриває ще більш ширші можливості.





    Прокоментувати
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --

  3. Зміни ДНК. Раса перша
    Ми, люди, такі смішні створіння. Навколо нас відбуваються дивовижні, вражаючі планету дива, а ми зі своїми раціоналістичними поясненнями будемо вперто відкидати їх для того, щоб наш старий світ залишився комфортним і незмінним. Фактично, більшість з нас просто хотіло б продовжувати спати і ховатись від тих змін, які сьогодні відбуваються в нашому житті всюди.

    За останні сто років Земля змінилась так сильно, що ніхто б не повірив в нашу сучасність, якщо б її описали в 1899 році.

    Цього століття відбувся неймовірний стрибок прогресу (в технологіях, медицині, науці), що ми дуже швидко (в порівнянні з часовим виміром) дійшли до надтехнократичного світу. І це все надалі рухається по експоненті.

    За останні 10-15 років було отримано таку велику кількість даних про наше навколишнє середовище, стільки вся наша цивілізація отримала за 6 тис. років. І чим далі, тим терміни обробки і виявлення наукової інформації скорочуються з років до місяців.

    От, наприклад, зовсім в недалекому минулому (кілька років тому), науковці НАСА виявили, що Реальність голографічна, і так само як в голограмі, де можна в будь-якому місці взяти маленький кусочок зображення і по ньому відновити весь образ, будь-яка частинка реальності вміщує образ всього Всесвіту. Так і в нашій волосині можна знайти картину далеких зір.

    Але найцікавіше, що це ж саме можна сказати і про Всесвіт. Цю ж волосину можна виявити не тільки там де вона знаходиться, але і в будь-якій точці космосу. Отже, Реальність – це не те що ми думали. Не даремно ж індуси називають нашу реальність «майя», що означає «ілюзія». І вони праві. Реальність – не що інше, як голограма. Це лише Світло!

    Думка йде за увагою. Увага йде за наміром.

    Нострадамус, Священні Писання, Діва Марія і багато інших представників нашої цивілізації передбачали, що час, в який ми живемо, це час Великої Зміни. Цей період розпочався 26 лютого 1998 р. (затемнення Сонця) і закінчується 18/19 лютого 2013 р. (дата закінчення відрізняється від традиційно прийнятої згідно майянському календарю 22/24 грудня 2012 р..

    Які саме зміни маються на увазі?

    Споглядаючи на всі зміни у світі, що відбулись останнім часом: зменшення кількості видів тварин, рослин, живих організмів майже на половину, забруднення середовища і атмосфери, і т.п.) Мати – Земля знайшла спосіб врятувати нас, нерозумних людей. І якщо допустити, що це так, то чи здогадаєтесь ви звідки йде надія?
    Не від наших геніальних вчених чи великих умів, а від наших недосвідчених дітей.
    Яким чином? Змін зазнає ДНК людини. По всьому світу відзначаються генетичні зміни людської ДНК. Вченими виявлено щонайменше зародження трьох нових людських рас – три дуже різні типи рас.


    Раса перша: Індіго – діти.


    Початок появи індіго-дітей, як тепер називають їх вчені, відноситься до 1984 р. Саме в цьому році раптово родилась дитина з зовсім іншими людськими особливостями, і з того часу новий тип людських створінь швидко розповсюджується на планеті.
    І так, в чому особливість цих унікальних дітей?

    Вчені ще точно не визначили, які конкретно зміни ДНК характерні для цієї раси, але вони явно відбулись. Якщо розглядати зміни на фізичному рівні, то перш за все можна відмітити такі зміни в організмі як те, що в цих дітей печінка відрізняється він звичної, що вказує на те, що повинні були мати місце зміни ДНК.

    Але зміни в організмі ніщо в порівнянні з іншими зсувами в природі і генетиці людини. Перш за все, індіго-діти володіють блискучими розумовими здібностями. Їх коефіцієнт інтелектуального розвитку (IQ) в середньому рівний 130, і це дійсно середнє значення, так як багато з них потрапляють в розряд геніїв з коефіцієнтом 160 і вище. IQ 130 не можна вважати показником геніальності, але раніше він відзначався лише в одної людини з 10 тисяч. Тепер це стає нормальним явищем. Інтелект людської раси щойно зробив стрибок в наступний діапазон.

    Лікарі і психологи, що досліджували індіго-дітей, виявили, що комп’ютер являється якби продовженням їх головного мозку. Вони набагато краще, ніж хто-небудь інший, знаються в параметрах комп’ютерних програм. Можна тільки припускати, куди все це приведе.

    Але навіть в цьому спостерігається іронічний парадоксальний момент. Особливо вражає обмежена короткозорість світосприйняття наших вчителів і системи освіти. Вони вважають цих представників нової людської раси розумово відсталими. Наша система освіти спочатку ніяк не могла зрозуміти, що вони володіють надрозвинутим інтелектом. Лікарі, вихователі, вчителі всі як один вважали їх важкими дітьми.
    Вони ставили діагноз дефіцит уваги (ADD), так як вважали, що індіго-діти не здатні до довгого концентрування уваги. Тепер проблема стала зрозумілою: справа не у дітях, а в тому, що сама система освіти не готова до навчання таких обдарованих дітей. Їм просто нудно через швидкість, спосіб подачі і зміст інформації, що надходить.

    Дослідження показали, що вони володіють також дуже високими екстрасенсорними можливостями. Вони можуть буквально читати думки своїх батьків. Вони знають все, про що ви думаєте.

    Питання про те, хто такі діти-індіго, зазвичай, викликає запеклі суперечки. Багато екстрасенсів кажуть, що вони походять від індіго – променя, дуже високого позаземного рівня свідомості. Разом з цим інші екстрасенси вважають, що насправді Нові Діти походять від двох різних космічних джерел. Один з них – індіго-промінь, інший – темно-синій промінь, схожий на перший, але з іншими властивостями. Проте, звідки б не походили індіго-діти, це явище явний відхил від звичайного людського еволюційного шляху.

    Та індіго-діти – не єдині, хто змінив свою ДНК.



    Коментарі (2)
    Народний рейтинг: -- | Рейтинг "Майстерень": --