Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Маті Тавара (1985)

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Андрій Зланіч, [ 2006-03-05 17:06:14 ],
на сторінці поезії     "УТРО В АВГУСТЕ"   Тавара Маті

Не хтів би, аби мене сприймали як поетичного терориста, втім пропоную Вам, друзі, долучитися до творчості ще одного Митця світового масштабу. Розумієте, я не знаю, що б написали самі про себе поети, яких я анонсую, тому у відповідному полі вказую лише невеличкі фрагменти з їхньої творчості, що якимось чином характеризують внутрішній мікрокосм митця. Бо ж, маю певні сумніви у тому, що Маяковський або Бротіган, маючи фантастичну можливість, зараз написали нам про свої суїциди. Таким чином, кому цікаві автобіографії поетів - інтернет зараз у Вас під пальцями. "Яndex - найдётся всё!"

Декілька речень відносно Тавара Маті.
Друзі, з того моменту, як почав усвідомлювати нюанси власної чоловічої статі, весь час намагаюсь прогнозувати мотивацію поведінки цих марсіанок в спідницях. Дякуючи пані Т.М., я хоча б трішечки почав розуміти природу загадкової жіночої "behavior", тож, в контексті особистісного розвитку, вважаю пані Т.М. чи не найбільш важливою вчителькою з тих, що перераховані в моєму профайлі.

Пропоную Вам невеличкий концентрат "фрешових танка" з перших добірок поетки у перекладі культового східнознавця Д. Ковалєніна.

Коментатор Ірина Новіцька, [ 2006-03-05 23:43:59 ],
на сторінці поезії     "ИГРА В БЕЙСБОЛ"   Тавара Маті