Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Любов Дніпрова

Отримані коментарі | Залишені вами коментарі| Інші коментарі

Коментатор Любов Дніпрова, [ 2007-11-14 12:13:30 ],
на сторінці поезії     "Повіяв вітер"   Дніпрова Любов


ті декілька разів, що я в живу чула Андруховича, то він і називав бу-ба-бістів і все подібне не дуже симпатичними словами. звісно, сміючись казав. але в кожному жарті є доля жарту.. Ірванець теж сказанув, представляючи Андруховича "зараз вийде поет звісно менш талановитий ніж я.." і т.д. і все просто, і ні в кого не виникало зайвих запитань.думаєте вони самі не знають свого місця, не бачать себе зі сторони? то ж не дурні люди! просто виходу немає. гроші заробляти треба. це головна мета усіх економічних суб*єктів.
щодо Шевченка... для мене то взагалі чудна особистість і дивує захоплене ставлення до нього. поет він, звісно, пречудовий. нема слів. але смішить одне: оспівував-розказував яка хороша ненька-Україна і жалів її, що їй так скрутно живеться..а він любить її і підтримує! він завжди з нею. звісно, сидячи в соболях та й Петербурзі можна такої пісні співати.. бідний син українського народу! еге ж. а ви звертали увагу на те, що майже на усіх портретах він в шубах-соболях?
а долучитися до "великих" хочеться. це ж нормальні бажання людини. інше діло, що не всі дотягнуться. але рвуться всі.
так, розважають юну дегенерацію (образливе слово, правда). а як по-іншому? шоу!! "хлеба и зрелищ". нічого не змінилось з часів Римської імперії.
я гадаю, що треба простіше до цього ставитися. я от раніше не любила ні Жадана, ні Карпу, ні Поваляєву. але потім вирішила просто влитися в контекст сучукрліту і пішло поїхало. не все так сумно.
Коментатор Любов Дніпрова, [ 2007-11-15 16:39:11 ],
на сторінці поезії     "Cолодше за любов"   Дніпрова Любов

ой люблю такі діла!!! стіко уваги!
троха шось тут не розхавав народ. по-перше, оце віршоване "нєчто" є піснею. при чому досить швидкою і блюзовою. щоб краще зрозуміли Ви, послухайте пісню ЧИЖа "Она не вышла замуж". то на ту музику писано. і ще одне: перегляньте фільм "Трасса № 60".. мені просто цікаво, от публіка тут присутня інколи читає тексти пісень?? почитайте. і напрягатися більше не будете з приводу того, чи є в даному творі ритми-рими і тому подібні штуки.. вірш цей має взагалі читатися в веселому настрої, в темпі типу алегро і з віскі в руках.
Вандо, а ви пробували перекладати тексти Елвіса Преслі чи Діп Перпл і т.п. на українську мову? спробуйте. примітивізм повний! типу "я подзвонив, її нема. о, як боляче! де моя машина? де моє пиво?" Блюз - музика придумана примітивними людьми (неграми, рабами), для примітивних людей.. ;) не партесь!
і ще: а я то ви так вирішуєте кому на вірші коменти писати, а кому ні? взяли і вигнали мене за те, що я поставила вам 4,5? не дружелюбно! але, як то кажуть, нє вєліка патєря. пра? ;))

2 Р М:
ви сказали: "Та кого цікавить, що вони говорять?" раз нікого, то чого ця стаття тут взагалі висить? по результатам бачу, що цікавить і задіває! а чого редактори тоді публікують раз таке гидоття паишуть? не друкуйте!
2 Яблонська Оксана:
ви писали:"А чого ж ви на солдатчину 25-літню не заздрите?! " тю, а я шо, сама собі ворог? ;) зустрічне питання: він шо один такий мученик був? чи може всі через таке проходили? всі мужчини. жінки їх чекали, плакали, страждали. чоловіків мерзли, голодали, вмирали.
ви писали:"Та нащо я вам це пишу? Однаково не зрозумієте і не відчуєте"
дякую! я щиро вірила, що не всі тут агресиіні. виявляється - більшість. чи я хоч слово сказала про ОСОБИСТУ мою любов-нелюбов до Вітчизни, чи неприведи Господь, до батьків? не говорила. шкода, що ви так зневажливо висловились. невже любов вимірюється в кількості шароварів і вишиванок у шкафу, у фанатизмі від укр. музики? не в цьому.. не хотіла нічого доказувати, але не потерплю зневажливого ставлення до себе і все ж скажу: скільки раз мені випадала нагода виїхати на пмж закордон.. ні разу не погодилась. і не погоджусь. про українську мову і патріотизм не буду говорити, бо теж можу в цю секунду з*їхати на фразу "однаково ви не зрозумієте"..
дякую за увагу!
p.s. ще раз переконалася, що ми бачимо лише те, що хочемо побачити. гадаю, краще агресію сублімувати у фізичні вправи чи ще кудись там, але не на мене і не тут, де я є, сподіваюся, вашою колегою, а не ворогом чи конкурентом.

Хотіли запросити мене на форум, але передумали! ой регочу німагу! як в пісочниці. думала дати тобі чупа-чупса, але не дам, ти вредна дуже. :))
хто заздрить на сирітську долю?? жах то який!
а його не було кому чекати? я вас прошу! навіть у самих негарних чоловіків завжди були жінки. але не про те.
слова ваші зачепили, інакше чого б я тут писала.
у заробляння грошей я ще ні разу не влітала. на жаль.
співчуття треба тим, хто заробляє гроші? ой, бідний нещасний Воннегут і Берроуз разом з ним узятий! бідненький Хендрикс і Джармуш. як шкода мені їх :) чого жаліти? чого вдавати з себе кокетку і казати, що гроші тобі не потрібні? а жити як? їсти шо? "духовной пищей" харчуватися?
змінити у цій дикій ситуації. отакої! ну добре, хай буде суцільна дикість, але ж хто є тоді адекватним нормальним письменником сьогодні? чи весь сучукрліт - дикість? все так погано?
1   2   3   4   5   6