Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Тетяна Питак

Отримані вами коментарі| Залишені коментарі| Інші коментарі

Коментатор Ярослав Нечуйвітер, [ 2007-03-28 23:38:57 ],
на сторінці поезії     "Шосе"   Питак Тетяна

Коментатор Юлія Овчаренко, [ 2007-04-01 19:37:23 ],
на сторінці поезії     "Шосе"   Питак Тетяна

Шановна редакціє, не знаю, чому я причепилася до творів Тетянки, але вона є однією з небагатьох, хто публікується, маючи "певний" рівень поезії, і прагне бути почутою. Тому вважаю, що вона бажає уваги, отже її отримує.
Мої коментарі не стосуються сварки. Просто я думаю, щоб допомогти авторові у розвитку, треба наставляти його на вірний шлях, особливо у випадку, коли його творчість далека від досконалості. Виставляючи високі оцінки за поезію низької якості, редакція дискредитує інших авторів, які пишуть набагато краще, але отримують аналогічні оцінки. Я розумію, що визначення рівня поезії - справа дуже суб"єктивна, проте редакторський підхід має бути прискіпливішим. Мені здається, корисніше було б поставити ту оцінку, якої твір заслуговує реально, з розрахунку його ритміки, образності, логічності змісту, тобто тих цінностей, які відстоюють Майстерні. Тим самим Ви допомогли б авторці у розвитку набагато більше, ніж лестощами з високими балами. А авторці треба мати велику мужність, щоб беспристрасно сприйняти критику та поради, якщо вона наполегливо прагне досягти певних успіхів на царині поезії, а не просто погратися у поетесу.
Так, динаміка може тривати роками. Я сама у Тетянчиному віці (наскільки можу судити з фотографії) писала низькопробну поезію. Розумію, наскільки важко признати її низький рівень, прагнучи отримати визнання, до того ж багато й одразу. Але дуже важливо у такому випадку не потрапити у полон фальшивої похвали і залишатися здатним до самокритики.
Тетянко, я можу довго дискутувати на дану тему, але не хочу Вас навантажувати. Сподіваюся, Ви сприймете ці коментарі на користь, бо я бажаю успіху всьому пишучому люду без винятку!
1   2   3