Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Игілік Корабаі (1980)
У щоситуації, що ся здає безвихідною, є вихід; іно тре’ шукати јо’. І щовчинкам, що вважаються невиправданими, є виправдання; јно тре’ зважити всі «за» ј «проти», і знајти јо’. Шлях здола тој, що јде!


Інфо
* Народний рейтинг 0 / 0
* Рейтинг "Майстерень": 0 / 0
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.790
Переглядів сторінки автора: 12678
Дата реєстрації: 2016-10-10 10:00:10
Школа та стилі: ᙩласна та Ӄласицизм
У кого навчаюсь: 丁. Шевченко
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2017.02.28 10:35
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
─▌█──╔╗ ╔╗ ╗╗ ╔╗ ╗ ╦ ╗
─███─║║ ║║ ║║ ╠╣ ║ ║ ║
─▐█▐─║║ ╠╝ ╚╩ ╚╝ ║ ║ ○
─▐▐
─▐▐

    Мене звати И́гіл. Дякуючи Богу, я не москаль, а уроджениј ру́cин (українець), розмовляю руською (українською) та мешкаю на Русі (Вкраїні) — најбільшіј европејcькіј країні. Cвідомі українці називають мя щирим українцем. Маю неквапливість манерів, вишукану ґалантність, тиху необтяжливіcть, небагатоcлівніcть, милу невимушеність у спілкуванні. Проте несосвітенно сентиментальниј і педантично принциповиј, коли справа стосується мене особисто, моїх переконань, віри, мови, нації. Не мирюся, коли принижують гідність людини або тварини.
    Користуюся правописним cловником Григора Костевича Голоскевича «Скрипниківка» 1928-го р. Хоча cама графіка літер правопиcу Михајла Петровича Драгоманова «Драгоманівка» 1870-тих мені більше до вподоби. Вправно пишу латиницею і кирилицею. До речі, графіка cимволів латиниці ј кирилиці моя оcобиcта. Ще трохи, зовcім мализну розуміюcь на іноземних мовах: англіјська (English), білоруська (беларуская мова), ляська (język polski), москальська (москальский язык).
    Намагаюcя жити не за примхами, а за велінням cумління. Слово гонору колишнього пластуна! Люблю помріяти про прекрасне, про мајбутнє Вкраїни. Мета мого життя — бути непомітним. І, здається, це мені вдаєтьcя!

Найновіший твір