Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
С К (2000 - 2001)

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Устимко Яна (Л.П./М.К.) [ 2013-05-04 10:37:48 ]
"Як я можу дізнатися, чи хтось із редакторів читав написане мною? Важливо побачити себе очима іншого,тим паче того,хто розуміється на поезії. Дякую" ( ваш комент до РМ зі сторінки голосування)

я не редактор, але скажу так - якщо ніхто не читає ваших віршів, то навіщо видаляти все, а потім заходити на чужі сторінки і "гадити", виставляючи ображеною вчителькою оцінки.
мені глибоко байдужі "цінники" таких от претендентів на майстер-клас, як ви.
але справедливості ради не хочу замовчати цей факт, як і факт створення іншими "критиками" сторінок-одноденок, які створюються не ради конструктиву, а ради того, щоб напакостити.
веселих Свят вам, і вашому сумлінню.


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
С К (Л.П./Л.П.) [ 2013-05-24 22:40:48 ]
перепрошую, шановна пані. була страшенно заінтригована Вашим коментарем на моїй сторінці, жодної поганої оцінки нікому не ставила. Ви щось наплутали. питання ж моє було адресоване адміністрації та, власне, відповідь наразі зрозуміла. бувайте здорові.буду щиро вдячна, якщо Ви хоча б парою слів натякнете чим я викликала Ваш гнів.

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Устимко Яна (Л.П./М.К.) [ 2013-05-24 22:58:00 ]
http://maysterni.com/publication.php?id=90122
а це що тоді таке? адмін від вашого імені поставив?


Коментарі видаляються власником авторської сторінки
С К (Л.П./Л.П.) [ 2013-05-24 23:57:33 ]
за цим посиланням сказано, що "мені не дозволено перегляд цієї сторінки її автором" і як все це розуміти? Яно, запевняю Вас, якщо я читала Ваші твори й прокоментувала їх, то в жодному разі не дозволила б собі ні низької оцінки, ні тим паче образ. коли чиясь творчість мені не подобається, я тихо проходжу повз. прошу не гніватися на мене, бо, Бог свідок, я не завинила перед Вами нічим. і дякую, що відписалися.

Коментарі видаляються власником авторської сторінки
Устимко Яна (Л.П./М.К.) [ 2013-05-25 12:42:05 ]
я вже казала, що оцінки для мене не важать, хіба від людей, смакам і майстерності яких я довіряю.
так, ви поставили 5,25, це наче нормальна оцінка, але ставлячи таке після 6-ки, яку поставив інший автор перед вами, який має чудовий смак і володіє високою майстерністю (див. вірші п. Анатолія), ви не пишучи жодного (!) коментаря, ліпите "власну думку." зважаючи на ігнор вашого доробку іншими авторами і РМ, це виглядає як тупа помста першому-ліпшому автору з більш-менш нормальним рейтингом:" а давай я на прощання нагаджу де-небудь, раз мене тут так).
повірте, ви не перша, хто так чинить.
слоників тут тупало багацько. можливо і теперішній ваш нік є одним з тих попередніх невдалих троликів.
аякже, я вас заблокувала, щоб не носили болота.
а сторінку можете переглянути, розлогіньтесь спочатку. правда ні писати і ліпити оцінки тепер не вийде, хіба заведете нового слоника)