Логін   Пароль
 
  Зареєструватися?  
  Забули пароль?  
Юрій Кисельов (1977)

Інфо
* Народний рейтинг 4.815 / 5.46
* Рейтинг "Майстерень": 4.507 / 5.42
* Творчий вибір автора: Любитель поезії
* Статус від Майстерень: Любитель поезії
* Коефіцієнт прозорості: 0.746
Переглядів сторінки автора: 69830
Дата реєстрації: 2013-02-19 15:57:39
Школа та стилі: Українська традиційна римована поезія. "Празька школа", шістдесятники.
У кого навчаюсь: Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка, Олег Ольжич, Василь Симоненко, Василь Стус, Ліна Костенко, Іван Низовий, Софія Кримовська
Група: Користувач
Е-mail: << Для контакту з автором зареєструйтеся >>
Автор востаннє на сайті 2021.06.21 03:43
Автор у цю хвилину відсутній

Про автора
Народився і прожив переважну частину життя в Луганську, обидві дисертації захистив у Львові, останні роки живу в Умані - отже, "освоїв" схід, потім - захід, а тепер - і центр України.
Закінчив Луганський педінститут (учитель географії та біології). Доктор географічних наук, професор. 14 років (2000-2014) пропрацював у Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка.
2013 року одружився з поеткою, журналістом, редактором Софією Кримовською.
У 2014 році після початку російсько-терористичної окупації Луганська з усією родиною виїхав на батьківщину дружини, де працюю тепер в Уманському національному університеті садівництва завідувачем кафедри геодезії, картографії та кадастру.
Завжди був і є небайдужим до нелегкої долі України. Член Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка, співорганізатор патріотичних мітингів, просвітянських конференцій, семінарів, "круглих столів" та інших заходів у Луганську (в минулому) й в Умані (тепер).
Вірші пишу з чотирнадцяти років, серйозні - з вісімнадцяти, відколи й публікуюся в місцевій, регіональній і всеукраїнській періодиці та колективних збірках. Автор поетичної книги "Ми - народ" (Луганськ, 2010).

Найновіший твір